Pokojni Ruxin Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Ma kakvo crni mečovanje, sanchez jadan sve do sad gurao od prvog do prvog sa nepunih 150k nedeljno. Pa bi sad da se obilato naplati pred pemziju upravo zbog toga. Realno sve to ukazuje na samo jedan klub...jedina neizvesnost je koliko će mu godina višemilionskog ugovora ostati u trenutku kad zaključe da je skroz propo i pokušaju očajnički da ga poklone u chicago fire
MancMellow Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 29 minutes ago, 189- said: ma nema teorije da mu damo 350k nedeljno ili koliko vec trazi, toliko ovi ne bi dali ni messiju. Mislim da se pre radi o nekih 270-280kpw. Ne zaboravi koliko bi Conte voleo da smesti Murinju Realno, ako dođe dobrodošo. Ako ne - mi titulu ove godine i sa njim nećemo osvojiti. A onda ide leto, SP i ko zna koja će kombinacija da se ukaže. Naravno, sve ovo važi ako ne završi u Poolu ili Cityju, to već ne bih voleo da gledam.
cvrlle Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 realno gledajuci, najvece potreba za takvim igracem i ima chelsea. jos ako se uzme u obzir neizvestan opstanak hazarda ondak bi to bio i neki zalog za buducnost sa mnogo manje turbulencija.
Прслин Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 (edited) 3 hours ago, copkillah said: Pa ovo i jesu utakmice za Pogbu Погба је непоражен 35 утакмица за редом (због повреде или картона је пропустио Ман Сити два пута, Хадерсфилд и Брнли), дели прво место у броју асистенција са Де Брујнеом иако је одиграо десет (10) утакмица мање од њега и убедљиво је први на листи највећих шабана лиге. Човек је звер. Изјава Бога фудбала на питање да ли верује да ће Алексис потписати за Ман Јунајтед: “I am not confident, but also not unconfident”. 😂😂😂 Могу само да га мрзе они што га не воле. Edited January 16, 2018 by Прслин
porucnik vasic Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 2 hours ago, MancMellow said: Mislim da se pre radi o nekih 270-280kpw. Ne zaboravi koliko bi Conte voleo da smesti Murinju Realno, ako dođe dobrodošo. Ako ne - mi titulu ove godine i sa njim nećemo osvojiti. A onda ide leto, SP i ko zna koja će kombinacija da se ukaže. Naravno, sve ovo važi ako ne završi u Poolu ili Cityju, to već ne bih voleo da gledam. Код вас не важи ни оно идућа сезона је наша...
cvrlle Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 5 hours ago, Прслин said: Изјава Бога фудбала на питање да ли верује да ће Алексис потписати за Ман Јунајтед: “I am not confident, but also not unconfident”. 😂😂😂 Могу само да га мрзе они што га не воле.
189- Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 http://www.skysports.com/transfer/news/12691/11210093/chelsea-make-contact-with-west-ham-to-sign-andy-carroll
kipo Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Pa ako je Pep odustao od Aleksisa, kako kažu, Konte nema pare, onda je prelazak u Junajted praktično riješena stvar. Evo i Volkot ide u Everton, znači Venger dovodi bar dva igrača.
copkillah Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 7 hours ago, cvrlle said: Znači Specijalni je samo poor man's Petko? 12 hours ago, Прслин said: Погба је непоражен 35 утакмица за редом (због повреде или картона је пропустио Ман Сити два пута, Хадерсфилд и Брнли), дели прво место у броју асистенција са Де Брујнеом иако је одиграо десет (10) утакмица мање од њега и убедљиво је први на листи највећих шабана лиге. Човек је звер. Niko ne umanjuje njegovo fudbalsko umeće, već se prosto ne ističe protiv jakih protivnika i to je to. Okej, možda grešim, izvadi mi njegovu statistiku protiv top 6 rivala, ali to je stvarno moj utisak, da se utapao u ostatak tima na tim mečevima.
Прслин Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Где, бре, да извадим ту статистику, то ми звучи као неко цимање, а ја из кревета не устајем за мање од 10 евра.
ArleKino Posted January 16, 2018 Author Posted January 16, 2018 Hoće Chelsea da kupi Carrolla za 30 miliona + bonus. Idući je Torres u Liverpool za 50 miliona.
ArleKino Posted January 16, 2018 Author Posted January 16, 2018 Ipak fejk. Čak je i Liverpulđanin Nachrani iz Guardiana nasjeo. Elem, kod nas ništa novo osim da Fio™ ode u Everton gdje prolazi rigorozan ljekarski pregled. Očekivano, debela svinja stopira transfer Mkhitaryana u Arsenal jer nije iscijedio svaki dinar tako da stoji i Alexis. Za Malcoma se još ništa ne zna.
Recommended Posts