Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted
19 minutes ago, cvrlle said:

kad budu krenula jalova dodavanja u krug raznoraznih dzanova, lalana, hendersona, vijnalduma i ostalih genija kreacije... :D

spreman sam ja na to. vec sledece nedelje se igra u kisnom velsu

:D slicno razmisljamo, navikli nas, gore ... dole.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted (edited)

Каква сте ви банда депресиваца и лузера. :cry: Рашрафиће Лабуде.

Edited by porucnik vasic
Posted
1 minute ago, copkillah said:

7-0 za nas!

mozda... ako ne sutnu u okvir gola:D

Posted

Navijam za LFC od sredine 80-tih,ne moram da objasnjavam sta to znaci za stanje mojih zivaca,sto ce reci sam imao srecu da dozivim osvajanje titule.Nije Premier,ali sada da ne sitnicarimo.Elem,a o tome u poslednje vreme gnjavim jednog od nauvazenijih forumasa,pokusavam da shvatim tajnu kako uspevamo da ne osvojimo titulu tako dugo.Dodje mu kao vecna misterija.Ponekad pomislim da ce pre otkriti kako se teleportovati,nego sto cemo biti prvi.Naravno uvek postoji nada u novu sezonu :4_joy:

Posted
54 minutes ago, 189- said:

zainteresovani smo za andrew carrolla. 

:ajde:

Posted

Kaže Bleacher report da se Liverpul dogovorio oko plate sa nekim Martinsom iz Sportinga koji igra krilo. Samo još da se dogovore oko obeštećenja... tamo piše nešto oko 50 miliona, tako da mislim da od toga nema ništa. Ne verujem da će sad da troše toliko.

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Posted
8 hours ago, 189- said:

zainteresovani smo za andrew carrolla. 

Гледам већ неколико дана како се ово шири по вестима и умирем од смеха. Мислим да је ексклузиву™ први поставио Claret&Hugh, најгори вестхемовски блог. Они су склони таквим лудостима јер кликбејтују, а онда их изгуглују таблоидни новинари и тако настају фејк њуз. Била је и прича која иде у пару са овом, да је Ман Јунајтед заинтересован за Чичу. 

Oно, пак, што је реалније је Бијафра Сако у Палас. Ваљда је и Алардајс заинтересован за Антонија, који би - познајући власнике - могао да буде продат ако понуде 20 или више милиона, а и Мојес ваљда хоће малог Тома Дејвиса, ону плавокосу девојчицу из Евертона. Ако је продају, будале су прве класе, јер убија како игра 

А најреалније је: Мојес тражио да се Снодграс врати са позајмице, а власници одбили јер неће да врате милионче од два за колико су га дали. :isuse:

Posted
1 minute ago, Majo said:

Kristina resila da se vrati u Junajted.

Od ovog je bolje i Lukakov brat blizanac

Posted

Koji je to put da ničim izazvan najavljuje trijumfalni povratak, treći? Ko Bjelina bivša žena.

Posted

Arsenalu je svejedno potrebna dobra rekonstrukcija. Tim koji je izgubio juce - Holding i Cejmbers, Ivobi i Velbek, Dzaka i VIlsir - se u uslovima finansijski podivljale EPL ne razlikuje nista posebno od, na primer, Kristal Palasa ili Evertona. Nivo sredine tabele. Klasa su im samo Aleksis i Ozil. Prvi odlazi, a ni drugi verovatno nije daleko od te odluke. Zato mi je taj transfer besmislen ako nemaju dve spremne zamene, a i u tom slucaju je diskutabilan, bolje da ga iscede do kraja sezone, a posle neka ide s milim bogom, za tih 20 miliona ne mogu da kupe ni jednu nogu nekog Malkoma iz Bordoa. Budu li i ove sezone propustili LS, lagano padaju na sestu poziciju u najboljem slucaju.

Posted
4 hours ago, Прслин said:

Гледам већ неколико дана како се ово шири по вестима и умирем од смеха. Мислим да је ексклузиву™ први поставио Claret&Hugh, најгори вестхемовски блог. Они су склони таквим лудостима јер кликбејтују, а онда их изгуглују таблоидни новинари и тако настају фејк њуз. Била је и прича која иде у пару са овом, да је Ман Јунајтед заинтересован за Чичу. 

obicno ne volim da prenosim svakakve gluposti koje cirkulisu tokom prelaznih rokova, ali ovu vest je preneo i jedan od najpouzdanijih novinara koji prati chelsea i koji je blizu desavanjima u klubu, tako da sam siguran da se 'nesto' desava. e sad jel ovo neki smokesceen  za nekog drugog igraca ili stvarno postoji neka zainteresovanost. da se ne zaboravi da je conte jurio llorentea, belottija i bentekea letos, vrlo slicni tipovi napadaca kao carroll.

jes suludo ali ovo je chelsea, nista me vec nece iznenaditi. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...