radisa Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 1 minute ago, Aleksandar88 said: Speaking to German outlet DAZN DE after the win, the Liverpool manager confirmed Karius has now moved ahead of Mignolet in his reckoning. “He’s the number one, he might make mistakes but this is life,” said Klopp. “People will pick holes in Loris they will always find a hair in the soup.” U jebem ti, da se polako pozdravimo sa top4 mestom... :(
čekmeže Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 20 minutes ago, Ruxin said: Šteta, mogli smo svi nešto naučiti. Nisam valjda jedini na forumu kojeg zanima zašto guranje sa leđa nije faul. Izgleda da jesi, i ne samo na forumu, ima l' ko od pundita™ ko misli da je faul? Slobodno okači i snimak gola da još malo svršavam dok analiziramo, od Stounsovog gledanja u loptu koja prolazi pored njega, pa preko badičeka™ do čipa™ i na kraju Danila koji je mogao barem da proba.
radnik Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 1 minute ago, radisa said: U jebem ti, da se polako pozdravimo sa top4 mestom... :( kukala nam majka. Ponela ga pobeda, ali valjda jutro bude pametnije. Iskreno mislim da je Klopp najvise popizdeo protiv Arsenala, na Migsa.
čekmeže Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 5 minutes ago, Aleksandar88 said: Speaking to German outlet DAZN DE after the win, the Liverpool manager confirmed Karius has now moved ahead of Mignolet in his reckoning. “He’s the number one, he might make mistakes but this is life,” said Klopp. “People will pick holes in Loris they will always find a hair in the soup.” https://www.instagram.com/p/BWA-7WUDwHD/?hl=en&taken-by=lorisk21
Pokojni Ruxin Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 (edited) 19 minutes ago, čekmeže said: Izgleda da jesi, i ne samo na forumu, ima l' ko od pundita™ ko misli da je faul? Slobodno okači i snimak gola da još malo svršavam dok analiziramo, od Stounsovog gledanja u loptu koja prolazi pored njega, pa preko badičeka™ do čipa™ i na kraju Danila koji je mogao barem da proba. Jok, svi se prave da nismo upravo prisustvovali golu posle očiglednog faula. Zato i spominjem najviše, a realno jeste murinjovski s obzirom na zaslužen poraz. Evo ti pa svršavaj. Mene mrzi da analiziram ali reći cu da posebnu pažnju obratite na usporeni iz drugog ugla https://clips.clippit.tv/yrbwbp/360.mp4 Edited January 14, 2018 by Ruxin
Weenie Pooh Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 2 minutes ago, Bogotac said: Cist faul balvan engleski +1 Ne bi da je ispuca jer to Pepara ne voli, nego gleda da se zagradi na ivici šesnaesterca a realno nume.
Weenie Pooh Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 (edited) 32 minutes ago, radnik said: kukala nam majka. Ponela ga pobeda, ali valjda jutro bude pametnije. Iskreno mislim da je Klopp najvise popizdeo protiv Arsenala, na Migsa. Popizdim i ja na razne fudbalere, pa ipak ne umišljam da su im zamene bolje ako to bukvalno ničim nisu pokazale. Karius stvarno ni naznaka nije dao da ima neki ozbiljan potencijal. Ona poređenja sa početka LFC karijere tipa "šta ima veze, i DDG je brljao kad je došao" deluju sve smešnije i smešnije. DDG je brljao ali je i pokazivao vrhunske reflekse... dok ovaj redovno beleži više primljenih golova nego odbrana! Ne znam šta je sad plan, da Mignolet brani u kupovima a ovaj u ligi? Ili se rotacija ukida pa Karius brani sve a Belgijanac pakuje kofere? Edited January 14, 2018 by Weenie Pooh
kipo Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Minjole pakuje kofere, dovodite nekog krštenog golmana i imate vrh tim. Ox danas vrlo dobar.
cvrlle Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 ako je vec takva situacija bolje da pojure cuvara mreze jos u ovom prelaznom roku. mada od ta posla nema nista...
Weenie Pooh Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 3 minutes ago, kipo said: Minjole pakuje kofere, dovodite nekog krštenog golmana i imate vrh tim. Ox danas vrlo dobar. Ne bi hvalio Kariusa kao lud da planira da dovede drugog (tj. trećeg) startnog golmana za nedelju-dve. Vrh tim za zlostavljanje Gvardiolinih seksi umetnika i trčanje kontri. Većina utakmica ipak se igra protiv zatvorenijh timova, gde je bilo mnogo problema i sa Kutinjom a kamoli bez.
cvrlle Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 (edited) kad budu krenula jalova dodavanja u krug raznoraznih dzanova, lalana, hendersona, vijnalduma i ostalih genija kreacije... spreman sam ja na to. vec sledece nedelje se igra u kisnom velsu Edited January 14, 2018 by cvrlle
ToniAdams Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 2 hours ago, ArleKino said: Od vijesti vezanih za retardirane klubove, Aubameyang je navodno igrač kojeg kupujemo. Do kraja januara ćemo se povezati sa svakim krilom u Evropi van Lige prvaka da bi na kraju Walcott dobio novu šansu. Lol. Bolje da odmah sebi ukuca ekser u nogu. Zašto bi iko baš toliko išao sa konja na magarca?
copkillah Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 1 hour ago, radisa said: U jebem ti, da se polako pozdravimo sa top4 mestom... :( Ubili smo do sada nepobedivu ekipu igrajući bez golmana, ostalo bi trebalo da bude banja 21 minutes ago, cvrlle said: ako je vec takva situacija bolje da pojure cuvara mreze jos u ovom prelaznom roku. mada od ta posla nema nista... Da, od toga nema ništa, prilično sam ubeđen.
Recommended Posts