radnik Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Odgledah golove na ovom linku sto je ostavljen i na 4-3 jedan komentator kaze 'ne mogu da verujem', a valjda je drugo Nevil i kaze 'ja mogu'
John Coltrane Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 41 minutes ago, copkillah said: Uf... olakšanje na kraju. Nije Siti zaslužio tri gola, ali okej, ovo da bude za nauk. Nepopravljivi optimista Da ne brojim sad, bolje znas ti koliko ste tekmi ispustili prednost od dolaska Klopa? Nema tu nekog posebnog nauka, jedino bolji golman moze da ublazi ludilo njegovog stila.
Weenie Pooh Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 6 minutes ago, radnik said: Odgledah golove na ovom linku sto je ostavljen i na 4-3 jedan komentator kaze 'ne mogu da verujem', a valjda je drugo Nevil i kaze 'ja mogu' Jeste Gnevil, njemu su najbolje te high-scoring utakmice jer onda ima povoda da kenja po svima. Kod svakog gola je morao da istakne koliko je zajebao ili golman ili neki defender...
Pokojni Ruxin Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Šta pričaju na konferencijama? Jel pepara dostojanstveno ne spominje da je presudio gol posle hokejaškog zahvata?
radnik Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 (edited) Ne slusam, ali cisto sumnjam. Pep je gospodin u tim stvarima, a mislim i da moze da bira od koga ce izgubiti, izabrao bi ovaj mec. Uostalom kao i ti Edited January 14, 2018 by radnik
Pokojni Ruxin Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Gospodin čovek za razliku od mene. Radniče ima i tu nešto istine da znaš
copkillah Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Nepopravljivi optimista [emoji3] Da ne brojim sad, bolje znas ti koliko ste tekmi ispustili prednost od dolaska Klopa? Nema tu nekog posebnog nauka, jedino bolji golman moze da ublazi ludilo njegovog stila.Na to i mislim, ali... Strepnja mi je dublja od nade
mrdja Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Kako covek da ne voli ovaj Liverpool ... a i ovaj City je bas lepo gledati
ArleKino Posted January 14, 2018 Author Posted January 14, 2018 Dvije najbolje ekipe lige pokazale šta je fudbalska NBA. Svaka čast za Pool, Ox nam spasio Nepobjedive. Od vijesti vezanih za retardirane klubove, Aubameyang je navodno igrač kojeg kupujemo. Do kraja januara ćemo se povezati sa svakim krilom u Evropi van Lige prvaka da bi na kraju Walcott dobio novu šansu.
Weenie Pooh Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Kad je to Aubameyang igrao krilo? Wilshere se vratio iz mrtvih pa zašto ne bi i Walcott, nikad se ne zna.
Прслин Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 11 minutes ago, ArleKino said: Dvije najbolje ekipe lige pokazale šta je fudbalska NBA. Svaka čast za Pool, Ox nam spasio Nepobjedive. Od vijesti vezanih za retardirane klubove, Aubameyang je navodno igrač kojeg kupujemo. Do kraja januara ćemo se povezati sa svakim krilom u Evropi van Lige prvaka da bi na kraju Walcott dobio novu šansu. Чекај, бре... Зар није то са Аубамејангом фора са твитера која је кренула да кружи пре пар дана када се појавила она слика на којој добија трофеј за најбољег стрелца Бундеслиге, а трофеј јако личи на ваш грб? 😂
John Coltrane Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Kad je to Aubameyang igrao krilo? Wilshere se vratio iz mrtvih pa zašto ne bi i Walcott, nikad se ne zna. Obamejang je siguran™ a na taj transfer valjda traze jos jedno krilo (pogotovu ako Aleksis ide). Nisi ga razumeno, izgleda.
ArleKino Posted January 14, 2018 Author Posted January 14, 2018 (edited) 5 minutes ago, Прслин said: Чекај, бре... Зар није то са Аубамејангом фора са твитера која је кренула да кружи пре пар дана када се појавила она слика на којој добија трофеј за најбољег стрелца Бундеслиге, а трофеј јако личи на ваш грб? 😂 Ne. Izbačen je iz tima jer se juče nije pojavio na treningu. Ozbiljni...recimo...ljudi pišu o tome da je on Alexisova zamjena. @Weenie Pooh Men'se čini kod Kloppa 2013-14. Ali, mislim da kao prava krila ganjamo Malcoma i Lemara. Bar jednog. Edited January 14, 2018 by ArleKino
Recommended Posts