Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, Meazza said:

Jaka stvar, gubiti kada ti vise nije bitno od tima kojem itekako jeste. Mogu dozvoliti sebi i malu seriju ovakvih rezultata.

idealno od 4 utakmice

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
1 minute ago, copkillah said:

Ox, Džan i Firmino odigrali vrhunski, Salah standardno sjajan, Mane se probudio u drugom poluvremenu.

Gomez prilično solidan, Lovren isto, ne pamtim da me je nešto iznervirao. Robertson isto odličan, pogotovo u drugom.

Vajnaldum najslabiji danas, iako je Gojko bio oduševljen.

Lovren je ničim izazvan izleteo da ukliza kod valjda drugog gola SItija, inače bez greške. Škotski Moreno se isključio kad je Sterling izveden, oba gola delimično idu njemu na dušu.

Wijnaldum štaznam, meni je delovao da je trčao i radio koliko i Ox, koji je bez sumnje MOTM. Najslabiji je ipak Karius.

Posted

Gde mogu da se vide golovi ovog spektakla?

Posted

Evo se lijepo vidjelo koliko Pep ne znači ništa ovom Sitiju. Praktično dođoše do boda onako polomljeni, Pep ništa ne čini.

Posted

Lovren - kao mali sam sanjao da budem kapiten kluba, sad mogu i umrijeti... :D:isuse:

Posted

Pep igra fudbal koji podrazumeva mnogo rizika i mnogo vere u igrače, zato kad se potrefi loš dan/pad forme/nečija minus faza nikad nisu daleko 3-4 gola u mreži. Naravno ako pogledamo na nivou čitave sezone (ili čak pepove karijere) taj rizik se debelo isplati, iako retko prođe sezona bez nekog ovakvog rezultata.

Eto pokušao sam da objasnim nemačima pojma, a vi sad nastavite da vičete kako golman ne valja, štoperi ne valjaju, bekovi ne valjaju, pep ne valja...a primili su 13 golova pre ove tekme jer eto tako :dry:

Posted

Sve je tako Ruxine, samo ovo je bio uživanje gledati :16_relieved: Napokon.

Posted
7 minutes ago, kipo said:

+1 osim poslednjih 10 min, ja izasao ko fol po cigare na 4-2 i vratio se na onaj slobodan udarac u zadnjem minutu, unervozio se :D

Posted
10 minutes ago, MiddleClass said:

Lovren - kao mali sam sanjao da budem kapiten kluba, sad mogu i umrijeti... :D:isuse:

Краљ. Морао је некако да заврши реченицу и ето, само се наместило. 😂

Posted

Nisam čuo šta je posle pričao Klopp, jel' pomenuo da mu je zemljak na golu bio izvanredan, zabeležio čak 1 (jednu) odbranu? To je više od njegovog proseka.

Posted
12 minutes ago, kipo said:

Znam, pepara je toliko moćan da je čak i meni nekad bilo vazda zabavno ono njegovo jedno fejlovanje u sto godina...dok sam se malo manje razumeo u fudbal, doduše. :sleep:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...