Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)
9 minutes ago, Прслин said:

Ј

То признајем: Мурињо се вратио само у Челзи, па опет њиме узео титулу. Гладиола је сигурно то урадио два или три пута, зар не?

А када смо већ код бивших играча, ког играча је Гладиола највише платио у целој својој каријери

Brateee pep može da vodi barsu i bajern u isto vreme ako hoće, ne bi mu zamerili ni jedni ni drugi. Ali zašto bi igrao na easy mode kad je izazov dosta zabavniji, a pepara nikad nije bio sisa pa da beži od novog.

Ali da, ogromno poštovanje trenutno postoji između murinja i čelzija :lol:

Edited by Ruxin
  • Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Zaboravio sam da odgovorim na drugi deo jer me zbunio. Platio je zlatana najviše, šta hoćeš reći?

Posted (edited)

Па, причамо како се бира код ког тренера ће неко да пређе, типа "Алексис хоће паре, а неће сегси фудбал", те покушавам да направим неке паралеле са претходним искуствима. Колико знам, само су Златана и један и други доводили. Гладиола га је платио 59 милиона. А Мурињо? :fantom:

Edited by Прслин
Posted

Ne, pričamo o tome kako alexis bira kod kog trenera će da pređe. Pep nudi dosta para, dobar napadački fudbal i najveću moguću šansu za trofeje u ove 2-3 godine ozbiljnog fudbala koje su mu preostale. Murinjo nudi mnogo više para.

I da sa razumemo ja ću biti oduševljen ako alexis pređe u junajted, kao što sam uvek oduševljen kad junajted dovodi skupa pojačanja. :D

Posted

Meni je Alexis, uz Hazarda, najbolji igrac lige. Neka bude makar priblizno dobar, kao sto je bio u Arsenalu, gde ces bolje.

Sto se para tice, nisu moje, te me bas briga, no ovo svejedno deluje povoljno (ako je tacno naravno).

Posted (edited)

Ma alexis je brutalno pojačanje, ali neće sprečiti da za 6 meseci opet čitamo kako murinjo i dalje ima mnogo slab tim, oduvek je sanchez bio pomalo precenjen, mora mnogo, mnogo više da se ulaže...posle svakog prelaznog roka ste najjači tim u ligi, pa se onda do sledećeg nekako već pretvorite u grupu građana koje samo zožeova mađija nekako održava u top 6.

Ja bih to prilično očekivao da dovedete i mesija, te zato uvek pozdravljam svaku zver koju junajted potpiše i radujem se unapred dobroj zabavi. :sleep:

Edited by Ruxin
Posted
10 minutes ago, Miljenko said:

Meni je Alexis, uz Hazarda, najbolji igrac lige.

... na papiru, verovatno.

u praksi, nijedan od njih ove sezone ne igra ni za top 5

Posted
16 minutes ago, Miljenko said:

Meni je Alexis, uz Hazarda, najbolji igrac lige. Neka bude makar priblizno dobar, kao sto je bio u Arsenalu, gde ces bolje.

Sto se para tice, nisu moje, te me bas briga, no ovo svejedno deluje povoljno (ako je tacno naravno).

Jebes takvu ligu :sad:

Posted
4 minutes ago, cvrlle said:

prati li neko arsenala? vidim 1-1

А-хем...

Posted
3 minutes ago, radisa said:

Kako je Arsenal glupo ovo primio...

jel opet glupo¿

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...