copkillah Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 1 minute ago, cvrlle said: vvd preskace shiti. zadnja loza taman sam mislo da smo saterali ruxina u cosak dobro nam je i potrajao!
radnik Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 36 minutes ago, ArleKino said: Već je sve dogovoreno. Mkh + lova za Alexisa. Ne znam šta bih rekao. Dok god je ono američko govno većinski vlasnik, Arsenal neće biti konkurentan manćesterskim klubovima finansijski, a samim tim ni rezultatski. Dobro za obe strane. Utd dobija boljeg igraca, a Arsenal ne gubi mnogo tj. koliko bi izgubio da ode na kraju za dz.
čekmeže Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 8 minutes ago, radnik said: Dobro za obe strane. Utd dobija boljeg igraca, a Arsenal ne gubi mnogo tj. koliko bi izgubio da ode na kraju za dz. Ako je 25 meleona to je praktično za dž. Da ne pričam da prodaješ najboljeg igrača direktnom konkurentu, mi ih barem šaljemo u inostranstvo.
MancMellow Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 realno su isto godiste (ok, Mkhy mesec dana mladji). Ako sve bude tako - postoje dobre sanse da se Mkhy bolje snadje u Arsenalu, a mi dobijamo jednog od najboljih igraca lige. 25 meleona...jbg, mislim da je to vise nego ok za takvog igraca. Nije da licno nesto mnogo gotivim Alexisa, ali cenim da ce se to promeniti prvi put kad "zabije"
Прслин Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Алексис је већ играо за Гладиолу и одлично га познаје. Бољи разлог за одлазак код Муриња ни ја не бих смислио. Него, кога уопште Гладиола доводи са собом од бивших својих играча? Сви тренери имају неке своје миљенике који би за њих и кроз ватру и кроз воду. Који су његови бивши играчи који желе поново да играју за њега?
copkillah Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Mahom igrači koji su nosioci u dovoljno velikim klubovima, nezainteresovani da menjaju sredinu? Osim ako ne misliš da je velika stvar dovesti u MU igrača iz Evertona? Mada bi mogao da me podsetiš svih Murinjovih miljenika koji su ga pratili kroz vatru i vodu?
Прслин Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Карваљо, Есијен, Креспо, Ето’о, Матић, Златан, Лукаку... Хајде сада ти за Гладиолу.
Pokojni Ruxin Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Ma dajte nema šanse da daju igrača koga su platili 40m pre godinu dana+lovu za igrača od 30 godina kojem svakako ističe ugovor za 6 meseci. Mislim volim ja da se sprdam sa junajtedom ali nemojmo biti neozbiljni.
MiddleClass Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 3 minutes ago, Прслин said: Карваљо, Есијен, Креспо, Ето’о, Матић, Златан, Лукаку... Хајде сада ти за Гладиолу. Ruxin.
MiddleClass Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 2 hours ago, kipo said: Šta, arapi nemaju para kao Junajted? Molim vas. Ja ne vidim da je on prijeko potreban Pepu, dok mu je u Utd zagarantovan nastup. S druge strane, kontam da bi radije kod Pepa i ne nadam se previše ovome, ali bilo bi super. Provjerena igračina, afirmisan u PL, jebeš Grizmana. +milion na cijeli post
Pokojni Ruxin Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 3 minutes ago, Прслин said: Карваљо, Есијен, Креспо, Ето’о, Матић, Златан, Лукаку... Хајде сада ти за Гладиолу. Guardiola nije šaban koji voli da čeprka bivše klubove. Guardiolu obožavaju bivši klubovi. Murinja...ne obožavaju bivši klubovi.
Meazza Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 30 minutes ago, Прслин said: Алексис је већ играо за Гладиолу и одлично га познаје. Бољи разлог за одлазак код Муриња ни ја не бих смислио. Него, кога уопште Гладиола доводи са собом од бивших својих играча? Сви тренери имају неке своје миљенике који би за њих и кроз ватру и кроз воду. Који су његови бивши играчи који желе поново да играју за њега? Jbt, moja keva nije ovoliko idolizovala Zdravka Colica kad je isla u srednju.
copkillah Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 5 minutes ago, Прслин said: Карваљо, Есијен, Креспо, Ето’о, Матић, Златан, Лукаку... Хајде сада ти за Гладиолу. Karvaljo prelazio u daleko veće i daleko bolje klubove; Esijen došao na pozajmicu u neuporedivo veći klub; matorog Krespa doveo u Inter za dž da mu bude bekap, a ovaj je prethodno već igrao u Interu godinu ili dve; Eto'o - prelazak iz Anžija u Čelsi, sigurno je da je samo Murinjo mogao da ga ubedi u takav transfer (:lol:); Zlatan - i do Murinja je ali i do Zlatanove želje da igra i u PL, mislim nema mnogo mudrosti ako te zove drugi najveći engleski klub Matić - takođe do Murinja, ali je takođe i prešao u veći klub Lukaku - da li si realan? i ja ne branim Gladiolu već to što si ti napisao baš i nije tako ako zagrebeš malo dublje
Прслин Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 (edited) Извини што је Мурињо ишао из мањег у већи клуб, не може свако да гради каријеру као Гладиола тако што прелази са коња на магарца, а онда на златну гуску. 9 minutes ago, Ruxin said: Guardiola nije šaban koji voli da čeprka bivše klubove. Guardiolu obožavaju bivši klubovi. Murinja...ne obožavaju bivši klubovi. То признајем: Мурињо се вратио само у Челзи, па опет њиме узео титулу. Гладиола је сигурно то урадио два или три пута, зар не? А када смо већ код бивших играча, ког играча је Гладиола највише платио у целој својој каријери? Edited January 14, 2018 by Прслин
Recommended Posts