Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Da, jasno mi je to. Igrao je na poziciji koja je slobodna; znao je da bljesne, no tek je u Arsenalu igrao ono sto mu odgovara, uz maksimalnu slobodu u igri.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Alexis je u Arsenalu igrao svašta nešto u prvoj sezoni dok Arsene nije skontao da je najbolji kao LW. Tako je i stabilizovao Monreala koji je prije toga uglavnom imao stalno i beka i krilo suparnika protiv sebe.

Po današnjim informacijama, bliži je Unitedu jer Ruxin nema para da plati 5 milki Felichevichu i još 300.000 funti sedmično Alexisu. City ne da više od 20 miliona funti dok United nudi i Mkhitaryana i lovu. U postojećoj situaciji, Mkh + lova jest bolja opcija. Najbolja opcija je čuvati ga do ljeta i pokušati uzeti EL sa njim u timu jer Atletico, kao prvi rival u tom takmičenju, jači za Diega Costu. Neće nas usrati kao nekog drugog da mu Iago Aspas bude najveća prepreka do evropskog trofeja i mjesta u CL.

Walcott bi mogao za Coquelinom u Valenciju. Pravo pitanje je koga kupiti. Malcom se najviše spominje, on baš hoće u Arsenal zbog Wengera.

Posted
  On 12. 1. 2018. at 17:00, ArleKino said:

Alexis je u Arsenalu igrao svašta nešto u prvoj sezoni dok Arsene nije skontao da je najbolji kao LW. Tako je i stabilizovao Monreala koji je prije toga uglavnom imao stalno i beka i krilo suparnika protiv sebe.

Po današnjim informacijama, bliži je Unitedu jer Ruxin nema para da plati 5 milki Felichevichu i još 300.000 funti sedmično Alexisu. City ne da više od 20 miliona funti dok United nudi i Mkhitaryana i lovu. U postojećoj situaciji, Mkh + lova jest bolja opcija. Najbolja opcija je čuvati ga do ljeta i pokušati uzeti EL sa njim u timu jer Atletico, kao prvi rival u tom takmičenju, jači za Diega Costu. Neće nas usrati kao nekog drugog da mu Iago Aspas bude najveća prepreka do evropskog trofeja i mjesta u CL.

Walcott bi mogao za Coquelinom u Valenciju. Pravo pitanje je koga kupiti. Malcom se najviše spominje, on baš hoće u Arsenal zbog Wengera.

Expand  

KOLIKO?

Posted
  On 12. 1. 2018. at 17:02, MancMellow said:

KOLIKO?

Expand  

Valjda Alexis hoće 300k sedmične plate od prosaca. 

Prodali smo vam 20.titulu, možda već sad kupite 21. od istog prodavca.

Posted

Siti neće ponuditi više od junajteda sigurno, ali mislio sam da je njemu najpre do fudbala.

Ako sam se prevario onda put iguman i sve najbolje u salfordu, i onako je kraktoročno rešenje.

Posted
  On 12. 1. 2018. at 17:13, ArleKino said:

Valjda Alexis hoće 300k sedmične plate od prosaca. 

Prodali smo vam 20.titulu, možda već sad kupite 21. od istog prodavca.

Expand  

eventualno iduće godine

Posted
  On 12. 1. 2018. at 17:20, Ruxin said:

Siti neće ponuditi više od junajteda sigurno, ali mislio sam da je njemu najpre do fudbala.

Ako sam se prevario onda put iguman i sve najbolje u salfordu, i onako je kraktoročno rešenje.

Expand  

:happy:

Posted (edited)

Pričao sam ja to i kad ste vi doveli ibru a mi isusa, that went well... :fantom:

Ali stvarno imam utisak da sitiju nije baš toliko stalo. Neće biti nikakvog nadjebavanja sa cenama i neće biti plate od 400-500k nedeljno, mmw. Nudimo to što nudimo, ako juri najpre pare pogrešna smo destinacija. :sleep:

Edited by Ruxin
Posted
  On 12. 1. 2018. at 17:02, MancMellow said:

KOLIKO?

Expand  

pa i ja kad sam saznao koliku platu zeli sam skontao zasto chelsea uospte i ne pokusava da ga dovede. 

Posted

Kod njih lukaku ima 250K nedeljno, ako dovedu alexisa moraće od sramote da mu daju makar 400.000 :sleep:

Posted
  On 12. 1. 2018. at 18:24, Ruxin said:

Kod njih lukaku ima 250K nedeljno, ako dovedu alexisa moraće od sramote da mu daju makar 400.000 :sleep:

Expand  

:D

ajd' da prodjete taj Bazel, pa na neki spanski klub, da ne zezas vise ljude ovde :)

Posted
  On 12. 1. 2018. at 18:24, Ruxin said:

Expand  

Ne ide. Buniće se Lingard, tražiti i sebi povišicu..

Posted (edited)
  On 11. 1. 2018. at 17:36, porucnik vasic said:

Арсенал је врло гледљив. Анћелоти није никакакво побољшање у односу на Венгера.

Expand  

Arsenal je ove sezone u pet najdosadnijih ekipa u EPL.

Edited by Malvo
Posted
  On 12. 1. 2018. at 18:42, Majo said:

:D

ajd' da prodjete taj Bazel, pa na neki spanski klub, da ne zezas vise ljude ovde :)

Expand  

Na Sevilju? :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...