Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Ozil.

Nego vide li intervju 11 godisnjeg KdB:

He revealed: "My favourite team is Liverpool. My favourite player is Michael Owen and I would like to play there." :wub:

Edited by radnik
  • Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
7 minutes ago, radnik said:

Ozil.

He revealed: "My favourite team is Liverpool. My favourite player is Michael Owen and I would like to play there." :wub:

Богоје Мустафа.:s_c:

Posted

Kakve Venger ima veze uopšte sa eventualnom Sančezovom destinacijom? Ako on hoće u Siti, tamo će i da završi na kraju, dal' sad dal' na leto.

Posted (edited)
1 hour ago, radnik said:

Ozil.

Stvarno je zanimljiv kuriozitet da je omladina nekad lagano navijala za liverpul, danas skroz nezamislivo. Izbegao je metak doduše, mogao je biti šaban koji se loži na sektu da se rodio par godina kasnije. :sleep:

Zato makar ovi današnji klinci odrastaju kao potpuni carevi :fantom:

Edited by Ruxin
Posted (edited)

Nema on 100g, to je bilo 2002. sekta je bila jaka tada, ali covek prepoznaje emociju. A ovo za danasnje klince si potpuno u pravu (osim ovog carevi :tongue:), uzorak je premali, ali 3-ci klinaca drzim ponekad neke casove i bas skoro ih pitam za koga navijaju, 2 ladno za City, jos 1 kaze Manchester ... ja blago kisele face :D United? On: Jok, bre City.

Gadna omladina raste :D ali nista sto par crvenih titula u sledecih 10-tak godina nece popraviti.

Edited by radnik
Posted

Eto, a ja kad sam pričo da veliki klubovi moraju uvek da igraju dobar fudbal baš zbog toga meazza kaže nema veze, navijaće klinci za pogbinu frizuru :fantom:

Posted

Zapravo napisao sam navijaće za najjače klubove na FIFI...

Posted
14 hours ago, Deco said:

Kakve Venger ima veze uopšte sa eventualnom Sančezovom destinacijom? Ako on hoće u Siti, tamo će i da završi na kraju, dal' sad dal' na leto.

Pa Wenger se na leto ništa ne pita, ali sad može da bira kome bi hteo da ga proda (Sitiju za 20 miliona) a kome ne (direktnom top 4 konkurentu za 25 miliona). 

Posted

Koliko kiselog grozdja na forumu. Samo da ne ode u Mou Utd... :fantom:

Posted

kiselo grožđe bi bilo kada bi otišao kod Murinja i kada bismo posle toga pričali kako on u stvari i nije nešto posebno dobar igrač

Posted

Pa on kod Murinja ne bi ni delovao kao nešto posebno dobar igrač.

Posted
4 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Nije ni kod Pepa. Svima je svanulo kad je napustio Barsu.

Posted
5 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

giphy.gif

Posted

Meni je on u Arsenalu mnogo bolji/korisniji, nego sto je bio u Barsi (sto i nije neko cudo). Nama bi legao kao budali samar, no pretpostavljam da ce u City.:sleep:

Posted (edited)
1 hour ago, Weenie Pooh said:

Pa Wenger se na leto ništa ne pita, ali sad može da bira kome bi hteo da ga proda (Sitiju za 20 miliona) a kome ne (direktnom top 4 konkurentu za 25 miliona). 

Okej, ali ako Sančez baš hoće u Siti može hladno da odbije da pregovara sa UTDom pa sve da je ceo transfer već dogovoren uključujući i Jermena, i da na leto ode na free. Venger može da ga spreči da ode sad u januaru ali ne može nikako da ga natera da ode negde gde ovaj sam ne bi hteo...

@Miljenko

Ključni problem u Barsi je uglavnom bio to što je većinu vremena kod Gvardiole proveo igrajući po desnoj strani što mu najmanje odgovara, pošto je centar bio rezervisan za Mesija a leva strana za Vilju. Moj utisak je bio da je u suštini igrao vrlo solidno, možda slabije nego što su očekivali ali je daleko bio od flopa kakvim je uglavnom predstavljen. 2013 je prodat da bi se napravilo mesta za Nejmara što je sasvim razuman potez u to vreme bez obzira na sve što se kasnije izdešavalo.

Edited by Deco
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...