Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Dobro bi nam sad legao jedan poraz da nas ne opterećuju više ovim invincibles glupostima pa da se okrenemo bitnim stvarima. 

Ali sumnjam da je kloparica sposoban za tako nešto. :sad:

Edited by Ruxin
  • Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Ako Vengerara pusti Aleksisa u MUFC, gde bi bio neuporedivo bitniji igrač nego u MCFC, onda stvarno zaslužuje da ga govnjivom motkom poteraju.

Posted

Sposoban je Pep da (po)pusti, ja se u to vise uzdam. Samo je pitanje ima li se snage uzeti to?

Posted (edited)
6 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ako Vengerara pusti Aleksisa u MUFC, gde bi bio neuporedivo bitniji igrač nego u MCFC, onda stvarno zaslužuje da ga govnjivom motkom poteraju.

Verujem da je prolupalom brendanovom prethodniku svejedno, plus murinjo nudi više para (oni imaju neograničen budžet!!). Ali valjda se tu ipak alexis pita, a deluje mi kao momak koji je generalno skroz ok s tim da mu prođe karijera bez da je ikad zaigrao levog beka.

Edited by Ruxin
Posted

Ja se više uzdam u to da Wenger neće sebi dodatno da kvari legacy puštanjem najboljeg igrača Murinju u kandže u sred opšte trke za mesta od 2. do 4. Sasvim mi je moguće da se Alexis uklopi u specijalnu mašinu, da bi pre bio ključni igrač tamo nego jedan od 485 kežualnih top igrača koji već harmonično funkcionišu kod Pepa.

Posted (edited)

Vingbeci™ su naprasno postali i Delph i onaj Ukrajinac, i šta im fali.

Edited by Weenie Pooh
Posted

A čekajte, šta, priča se da bi mogao i kodnas™? Nešto ne verujem u to

Posted

U Junajtedu bi imao zagarantovan prvi tim i možda veću platu. Ali nema šanse, zar dogovor već ne postoji sa Pepom, a i titula jbg. Šansa Junajteda je ipak što Pep nešto zateže sa parama kao, jer je ovo već gotova priča bila, pa Venger nema kud. Gluposti.

Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Ja se više uzdam u to da Wenger neće sebi dodatno da kvari legacy puštanjem najboljeg igrača Murinju u kandže u sred opšte trke za mesta od 2. do 4. Sasvim mi je moguće da se Alexis uklopi u specijalnu mašinu, da bi pre bio ključni igrač tamo nego jedan od 485 kežualnih top igrača koji već harmonično funkcionišu kod Pepa.

Da, kod nas je sistem bitiniji od svakog pojedinca i niko nije nezamenljiv, istina. :happy:

Just now, MancMellow said:

A čekajte, šta, priča se da bi mogao i kodnas™? Nešto ne verujem u to

Ili se novinari ludo zabavljaju ili vam je transfer politika ovih dana - vidi šta siti juri pa ponudi više para. U svakom slučaju javite murinju da smo ozbiljno zagrizli za džondža šelvija. :fantom: 

Posted

Toliko fantastičan da ne može da ga izvede, jer Mita prima 200k nedeljno. 

Posted

Алекси и Турчин имају мање?

Posted

Čini mi se da alexis ima ispod 150, daj bože da je plaćeniji od lingarda. Ne znam ko je turčin.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...