Pokojni Ruxin Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 (edited) Dobro bi nam sad legao jedan poraz da nas ne opterećuju više ovim invincibles glupostima pa da se okrenemo bitnim stvarima. Ali sumnjam da je kloparica sposoban za tako nešto. Edited January 11, 2018 by Ruxin
Weenie Pooh Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Ako Vengerara pusti Aleksisa u MUFC, gde bi bio neuporedivo bitniji igrač nego u MCFC, onda stvarno zaslužuje da ga govnjivom motkom poteraju.
radnik Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Sposoban je Pep da (po)pusti, ja se u to vise uzdam. Samo je pitanje ima li se snage uzeti to?
Pokojni Ruxin Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 (edited) 6 minutes ago, Weenie Pooh said: Ako Vengerara pusti Aleksisa u MUFC, gde bi bio neuporedivo bitniji igrač nego u MCFC, onda stvarno zaslužuje da ga govnjivom motkom poteraju. Verujem da je prolupalom brendanovom prethodniku svejedno, plus murinjo nudi više para (oni imaju neograničen budžet!!). Ali valjda se tu ipak alexis pita, a deluje mi kao momak koji je generalno skroz ok s tim da mu prođe karijera bez da je ikad zaigrao levog beka. Edited January 11, 2018 by Ruxin
Weenie Pooh Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Ja se više uzdam u to da Wenger neće sebi dodatno da kvari legacy puštanjem najboljeg igrača Murinju u kandže u sred opšte trke za mesta od 2. do 4. Sasvim mi je moguće da se Alexis uklopi u specijalnu mašinu, da bi pre bio ključni igrač tamo nego jedan od 485 kežualnih top igrača koji već harmonično funkcionišu kod Pepa.
Weenie Pooh Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 (edited) Vingbeci™ su naprasno postali i Delph i onaj Ukrajinac, i šta im fali. Edited January 11, 2018 by Weenie Pooh
MancMellow Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 A čekajte, šta, priča se da bi mogao i kodnas™? Nešto ne verujem u to
Weenie Pooh Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Pa da. Manchester United offer £25m for Alexis Sánchez in attempt to hijack City deal. Kao, još nudite Mitu Jermena u dilu. An offer they can't refuse.
kipo Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 U Junajtedu bi imao zagarantovan prvi tim i možda veću platu. Ali nema šanse, zar dogovor već ne postoji sa Pepom, a i titula jbg. Šansa Junajteda je ipak što Pep nešto zateže sa parama kao, jer je ovo već gotova priča bila, pa Venger nema kud. Gluposti.
Pokojni Ruxin Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 1 minute ago, Weenie Pooh said: Ja se više uzdam u to da Wenger neće sebi dodatno da kvari legacy puštanjem najboljeg igrača Murinju u kandže u sred opšte trke za mesta od 2. do 4. Sasvim mi je moguće da se Alexis uklopi u specijalnu mašinu, da bi pre bio ključni igrač tamo nego jedan od 485 kežualnih top igrača koji već harmonično funkcionišu kod Pepa. Da, kod nas je sistem bitiniji od svakog pojedinca i niko nije nezamenljiv, istina. Just now, MancMellow said: A čekajte, šta, priča se da bi mogao i kodnas™? Nešto ne verujem u to Ili se novinari ludo zabavljaju ili vam je transfer politika ovih dana - vidi šta siti juri pa ponudi više para. U svakom slučaju javite murinju da smo ozbiljno zagrizli za džondža šelvija.
porucnik vasic Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 17 minutes ago, Weenie Pooh said: Pa da. Manchester United offer £25m for Alexis Sánchez in attempt to hijack City deal. Kao, još nudite Mitu Jermena u dilu. An offer they can't refuse. Ако је за Миту тачно, Арсен од среће све перама у дупе да се бије. Фантастичан би то посао био.
Weenie Pooh Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Toliko fantastičan da ne može da ga izvede, jer Mita prima 200k nedeljno.
Pokojni Ruxin Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Čini mi se da alexis ima ispod 150, daj bože da je plaćeniji od lingarda. Ne znam ko je turčin.
Recommended Posts