Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Izgleda da alexis neće čekati leto pošto ostašmo samo na kunu napred. Okej igrač, nemam ništa protiv. :fantom:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
1 hour ago, Ruxin said:

Izgleda da alexis neće čekati leto pošto ostašmo samo na kunu napred. Okej igrač, nemam ništa protiv. :fantom:

Mi smo veliki žentlmeni i ispunićemo obećanje da će osvojiti titulu u Engleskoj koje smo mu dali kad smo ga doveli. :fantom:

Nego, nastavlja se cinično pišanje po Wengeru i Arsenalu, oglasio se cappo di tutti cappi lično. 

Posted
On 12/15/2017 at 12:36 PM, copkillah said:

A u ne-vestima, Salah igrač meseca novembra decembra u PL

Posted

Liverpulđani, kako ne javljate da je Clyne na bijelom? :D

Posted

verzija za koju ja znam je kičma

Posted

Bitnije, Coutinho još tri nedelje neće moći da debituje za Barsu zbog povrede butine.

Lukavi mali satnik, i dalje se pravi da je povređen i odbija da igra kako bi izdejstvovao prodaju...

Posted

Каже Суки га наговарао да дође. 

Posted
2 hours ago, porucnik vasic said:

Каже Суки га наговарао да дође. 

Šta on ima da ga nagovara kad je ovaj još 1998. verovatno počeo da sanja da zaigra za Barsu jednog dana?

Dopisivali su se kao što to prijatelji rade, pisao mu je kakav mu je život tamo (šta mislite, kakav bi bio) i ovaj se dodatno naložio. Opet retardirani novinari od komarca prave magarca.

Posted

Pa živeo je Kuki tamo, nema šta ovaj da mu prepričava.

A realno i to što kažeš, medijima ko dobar dan da nalože LFC fandom da istrtlja svoj faux-outrage pred činjenicom da je Katalonija lepša of severozapada Engleske...

Posted

Dobro, zamisli sve te privilegije koje je tada imao, pa ih podigni na otprilike stoti stepen kada si igrač Barselone.

U ostalim vestima, Mariner sudi Liverpul - Siti

Posted

Newcastle ceni Mitra na 15 miliona. U trku je usao i Sporting, a pominju se jos i meksicka America, Bordo i Marsej.

Mbemba mozda ponovo u Anderlehtu. Rafa mora prvo da proda da bi kupio.

Sto se mene tice, nek Jonjo ide u WH, ali izgleda da Rafa nece da posluje sa ekipama s kojima se bori za opstanak. Mozda WH nije u toj grupi.

Posted

Jel gledao neko sinoć Brajton-CP. Jel bio VAR u upotrebi?

Posted

Нисам гледао, али сада читам да је пресудио (добро) да ли је одлучујући гол постигнут руком. Хоџсон је извео старац-урла-на-Месец тачку, али ево посипа се пепелом дан касније. 

Џонџо је океј јер је навијач, али има неку ненормалну плату. Капирам да ће порнићари да му понуде уговор са клаузулом да у случају испадања иде на 90% мање кинте, па ће онда да се радују када испаднемо и да трипују да су опасни трговци. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...