copkillah Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Uopšte nije isključeno da je mali to izmislio da bi se izvukao za karton. A ako se to ispostavi, jebaće ga na svakom stadionu u Engleskoj na kom bude igrao. A mislim da će da se pokrene i priča zbog homofobnih ispada
Weenie Pooh Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 (edited) Ne znam kako misliš da se ispostavi da je izmislio, telepatski dokaz? Nešto je svakako čuo, bio u pravu ili ne. Inače ne bi zgrabio sudiju koji stoji između njih i krenuo da ga mahnito ubeđuje da je druga strana upravo izgovorila ovo ili ono. Jedino pitanje je koliko će mu verovati da je prepoznao uvredu na stranom jeziku, njemu ili drugim igračima. Ali ako sudija ili saigrači potvrde da su čuli nešto nalik na negro, ode Bobi na hlađenje do februara. Edited January 7, 2018 by Weenie Pooh
Прслин Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Каквих сад хомофобних испада? Вест Хем у купу игра против Вождовца, само им стадион више није на крову.
copkillah Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 1 minute ago, Прслин said: Каквих сад хомофобних испада? naravno obrisao u međuvremenu, mislim da je čak i ugasio nalog
Прслин Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Пре шест година? Колико је он имао, четрнаест? Са толико можеш малтене човека да убијеш а да не одговараш, а не да лупеташ глупости попут ових. Једино што та изјава показује је да је џиберче и да ваља ставити који динар на могућност да ће бити први професионални фудбалер који ће да се аутује током каријере. 😏
porucnik vasic Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Мир Божији Христос се роди! А извињење Винију. Велико.
zoki Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Dva puta dotakao loptu na penalu, i slepac bi video
radisa Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Dva puta dotakao loptu na penalu, i slepac bi video Aj to, ali ovo što gledam ninašta ne liči, u odbrani ispadaju kao da su oni drugoligaška ekipa, a ne NF...
ArleKino Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 Arsenal katastrofalan, suđenje uobičajeno na utakmicama Arsenala, zaslužena pobjeda Foresta. Jednog dana će Arsene otići, možda i umrijeti dotad, a neki će bivši sudija za masnu lovu novinarima priznati šta se sve radilo i koliko je Riley para dobivao i od koga. Ko je kriv francuskoj budali što je i u Francuskoj išao krmku uz dlaku umjesto da se uklopi.
zoki Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Aj to, ali ovo što gledam ninašta ne liči, u odbrani ispadaju kao da su oni drugoligaška ekipa, a ne NF...Ma naravno, to stoji, kriminalni su bili i neka su ispali, nema više fa kupa da se arsen vadi na njega.. Sad sezona bez trofeja pa da se nadamo da će da dobije nogu u dupe.. ili će da uzme LE pa da produži agoniju
Pokojni Ruxin Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 (edited) 19 hours ago, ArleKino said: Umjesto tradicionalnih poklona, nađoh jedan staaaaaaari post: 6 hours ago, ArleKino said: Ruxin će tanku stopersku poziciju pojačati Harryjem Maguireom za samo 50 miliona funti. Mi ćemo valjda za Evansa dati duplo manje. Pametno bi bilo, ali nešto ne verujem s obzirom da je u lesteru tek 6 meseci. A ne bih baš rekao da je lester klub koji je prinuđen da prodaje, niti ima tu sautemptonovsku politiku da razigrava za liverpul veće. Plašim se da je onaj španac najrealniji, a meni na na oko deluju primamljivije oba engleza. Mada ja lupam jer se plašim da je nizak (posebno za uparivanje sa otamendijem). Ne sećam se da sam ga gledao nešto, tako da sigurno pepara zna neuporedivo bolje čak i od mene. 6 hours ago, čekmeže said: Valjda je Pepari više dosadilo da gleda kikseve najboljeg štopera u svijet. Misliš kiks? Onaj jedan što da je napravio sad dok ulazi u formu posle dugog odsustva? Budite bez brige ppp stručnjaštvo, ko god da dođe neće imati prednost u odnosu na otamendija i stounsa dok se za tu prednost sam ne izbori. Neki igrači slabijih karaktera su zbog toga već odbili pepa, eno ih sad u timu koji 5 godina ni liga kup nije uzeo...srećno im bilo Edited January 7, 2018 by Ruxin
Lancia Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 16 minutes ago, Aleksandar88 said: Arsenal stayed in the forest 4-2 long .
Recommended Posts