cvrlle Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 (edited) vec je on zaduzio tamo sedmicu. nego Majo ne bi se ja bunio za vasu #4 Edited January 7, 2018 by cvrlle
ArleKino Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 Oko Mahreza se najviše priča vrti, s tim da je u ljeto bio viđen za Chelsea, a sad je glavni kandidat, prvenstveno zbog kamiona para koji dolazi iz Barselone, Liverpool. E sad, ako je taj kamion već stajao u Lajpcigu i Sautemptonu, onda baš i ne ostaje mnogo prostora za trošenje. Mahrez je za moj pojam čisti wide playmaker koji driblingom sa desnog krila može napraviti višak. Mane je već prebačen sa desnog na lijevo krilo, Salah se perfektno snašao na desnom, vraća se Lallana, tu je i Vo Chamberlain... Ovaj period u kojem Liverpool neće imati Salaha i, možda, Firmina će reći štogod o tome gdje Klopp vidi ostale opcije.
Weenie Pooh Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Kakav sad Chamberlain, nemoj da zajebavaš Kad je taj engleski Wijnaldum bio bilo kakva vrsta plejmejkera? Salah bi trebalo da je spreman za vikend, a Firmino ko zna. Igraće Can i Wijnaldum na sredini sto posto, znači plejmejkeri će biti golman i dva štopera.
ArleKino Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Kakav sad Chamberlain, nemoj da zajebavaš Kad je taj engleski Wijnaldum bio bilo kakva vrsta plejmejkera? Salah bi trebalo da je spreman za vikend, a Firmino ko zna. Igraće Can i Wijnaldum na sredini sto posto, znači plejmejkeri će biti golman i dva štopera. Više sam mislio na te krilne pozicije. Ox je kod nas igrao desno i, nekad, lijevo. U sredini je uglavnom bio opasniji po naš gol. Mada, on je jednom baš prekucao kao CAM, prije 6 godina, kad je protiv Milana u revanšu osmine finala odigrao utakmicu karijere što, je li, puno govori.
radnik Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 I ja mislim da Klopp nece sad odmah dovoditi nekoga, gurace Lallanu iza spiceva da vidi kako to ide, ako par sledecih meceva bude lose, mozda na kraju roka i dovedu nekoga. Doveli su VVD, Keita je isto fina lova za leto, cisto sumnjam da ce pljunuti 100-tku za Lemara, Klopp voli da to drzi oko nule. Meni je jedino malo zao sto nije Cou ostao za ovaj mec sa City, cisto da vidim koliko u punoj snazi (sa Cou) Liverpool zaostaje, a i neko da ih pobedi ove sezone
ArleKino Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 Ruxin će tanku stopersku poziciju pojačati Harryjem Maguireom za samo 50 miliona funti. Mi ćemo valjda za Evansa dati duplo manje.
radisa Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Ruxin će tanku stopersku poziciju pojačati Harryjem Maguireom za samo 50 miliona funti. Mi ćemo valjda za Evansa dati duplo manje.Maguire je onaj što je pre neki dan bio na ringišpilu kad ga Salah okretao?
čekmeže Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 (edited) Tu je trebao da pravi faul, ali inače je sasvim korektan ima i neku tehniku i šut. Valjda je Pepari više dosadilo da gleda kikseve najboljeg štopera u svijet. Firmino bi trebalo da bude ok nakon sukoba sa onom smradinom Kolgejtom™, čitači s usana kažu. Više me brine njegov stav sada kad je kum otišao a Moreno je u autu, s kime će sada da se šabaniše. Edited January 7, 2018 by čekmeže
radisa Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Tu je trebao da pravi faul, ali inače je sasvim korektan ima i neku tehniku i šut. Valjda je Pepari više dosadilo da gleda kikseve najboljeg štopera u svijet. Firmino bi trebalo da bude ok nakon sukoba sa onom smradinom Kolgejtom[emoji769], čitači s usana kažu. Više me brine njegov stav sada kad je kum otišao a Moreno je u autu, s kime će sada da se šabaniše. Mislim ja da je i probao da faulira, ali nije stigao... Zezam se ja malo, dobar je on, samo je 50m biločega za njega stvarno jako puno...
Прслин Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 По источном Лондону се јаким кокни нагласком шушка о доласку Џонџоа Хари Потер из каминг ту гет ју Шелвија, момка који је одрастао на Чикен рану Болејн граунда. Навијачка процена је да је ”eccentric enough" и да има довољно "ugly mug" да би можда могао и да успе као играч Вест Хема. Судећи по скорашњим трансферима, то су репери којима се служе и скаути клуба.
Lancia Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 1 hour ago, cvrlle said: vec je on zaduzio tamo sedmicu. nego Majo ne bi se ja bunio za vasu #4 Tesko, Rakitic je Valverdeov ljubimac, samo je valjda Ter Stegen mao vecu minutazu.
Прслин Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Мироров читач са усана каже да је Фирмињо рекао Холгејту "Es maluco, filho da puta?" (”’Еси луд, курвин сине?”), а да се Холгејт онда окренуо судији и рекао ”He called me a nigger". Мирору не верујем ни који је дан данас, тако да бих сачекао резултате званичне истраге пре него што заузмем став ко је од њих двојице пичка, али знам да бих оне који лажно оптуже за расизам кажњавао истом казном којом бих кажњавао и оне који имају расистичке испаде. Замисли да ти неко залепи такву етикету, било зато што је глуп па не капира да постоје и други језици, било зато што је покварен па му је то начин да избегне жути или црвени картон, било зато што те једноставно није разумео. Ништа лакше упрети прстом, а опрати се после од тога... Страшно. Са друге стране, како више није боја коже постала пасе обзиром на силне друге поделе које су далеко тачније и бољи основ за међусобно презирање и прозивање? ”Кучкин сине”, па то значи да ти се кева јебала са ким је сгигла и да се ни не зна ко ти је ћале, ваљда је то страшније. Мада, могу да се побуне феминисткиње, па да кажу да се термин ”кучка” неправедно користи за промискуитетне жене, док се мушкарци који имају већи број партнерки доживљавају као алфа мужјаци, чиме се цис жене држе под репресијом у патријархалном друштву. Хммм... Могао је да му каже ”педерчино”... Ух, сори, сори, где сме да му то каже, одмах би се побунили LGBTQSJWs и бочне снаге под њиховом командом. Шта је могао да му каже а да буде некажњено? Не знам, стварно ми не пада на памет. Бар да је Србин, па да му лепо залепи ”За дом спремни”, болело би га уво. Овако, мрка капа. Требало је Фирмињо да остане на трибинама и да ћути, ето шта би га једино сачувало.
Jean-Luc Picard Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Meni najviše smeta to što je ubistvo u pokušaju zaboravljeno, to niko živi ne spominje. Jedino je bitno šta je potencijalna žrtva ranije spomenutog ubistva u pokušaju rekla potencijalnom izvršiocu ranije spomenutog ubistva u pokušaju....Bat den egen, dets džast mi.
Weenie Pooh Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 19 minutes ago, Прслин said: Мироров читач са усана каже да је Фирмињо рекао Холгејту "Es maluco, filho da puta?" (”’Еси луд, курвин сине?”), а да се Холгејт онда окренуо судији и рекао ”He called me a nigger". Мирору не верујем ни који је дан данас, тако да бих сачекао резултате званичне истраге пре него што заузмем став ко је од њих двојице пичка, али знам да бих оне који лажно оптуже за расизам кажњавао истом казном којом бих кажњавао и оне који имају расистичке испаде. Nagađa se da posle filho da puta ide negra, što bi Holgate lako prepoznao. Na jedinom uglu koji hvata FIrminovo lice ne vidi se kraj rečenice jer mu igrač Evertona ulazi u kadar, ali Holgate kulira ceo taj rant do samog kraja, da bi tek tu počeo da grabi sudiju i viče "Eeeej, jesi čuo šta mi je rekooo..." 3:06 Naravno, snimak ne mora ni da postoji da bi se igrač kaznio. TPTB mogu intuitivno da odrede kome šta veruju.
Recommended Posts