Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Neka je sretan svima koji slave.

Umjesto tradicionalnih poklona, nađoh jedan staaaaaaari post:

Ja rezervišem Sunderland! Vazda mi bili simpatična ekipa...A i sad kad je stigao Bendtner samo nebo je granica, pa najbolje da se uključim na vreme.

Hide contents

Dakle, kao što verovatno znate odradili smo™ ubedljivo najbolji posao u ovom prelaznom roku. Pored rasnog Danskog golgetera (kvota da će biti prvi strelac lige okruglno 100 u bwinu...kakav poklon!) u ekipu su stigli još i: - Wes Brown (nepravedno zapostavljen u Mančesteru otkad pijani Škot forsira Vidića :puke: )- John O'Shea (šta reći...plakao sam od sreće taj dan, kad sam saznao da crne mačke™ i definitivno pojačava ovaj bog fudbala)- Craig Gardner i Seb Larsson ( :ziga: lično ih učio fudbalu!)- Connor Wickham (novi Rooney!) - Dong-Won Ji (azijski novi Rooney!)- Oumare Tounkara (bio na pozajmici u Oldhamu, gde je zahvaljujući fantastičnom učinku od 7 golova na 44 meča zaradio nadimak - crni novi Rooney!)- i mnogi drugi (ozbiljno... Sunderland je doveo jedno 15 igrača u ovom roku...)Kapiten, i duša ekipe, je plemeniti igrač sredine terena Lee Cattermole, koji važi za jednog od najkorektnijih igrača na ostrvu. Domaće utakmice igramo na Stadionu Svetlosti, koji se zbog svoje bogate istorije često naziva i kolevkom modernog ostvrskog fudbala (otvoren davne 1997. godine). Sa klupe nas predvodi Steve Bruce, koji je obećao da će biti tu sve dok mu Ser Alex ne prepusti funkciju u Junajtedu (što će biti nažalost biti ubrzo, ako pijani Škot nastavi da prodaje fantastične odbrambene igrače direktnim konkurentima za titulu <_< )

Mislim da je dovoljno za prvo predstavljanje....Aj pa da sad u subotu karamo Chelsea....ružno!

Edited September 6, 2011 by bob loblaw

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
6 hours ago, radisa said:

Tako je i Owen otišao u Real da uzme CL... Kukiju želim isto u Barceloni...

Још да има који проблем са коленом. Битанга.

Posted

nisam bas ispratio oko cega su se popickali conte i mourinho (zapravo me zabole), ali smorio je vec mourinho da malo malo spominje chelsea ili contea svaka 2-3 meseca.

Posted
5 minutes ago, 189- said:

nisam bas ispratio oko cega su se popickali conte i mourinho (zapravo me zabole), ali smorio je vec mourinho da malo malo spominje chelsea ili contea svaka 2-3 meseca.

Iskreno ja mislim da je hteo kloppa na isprovocira, ali ga conte cekao zbog necega, pa sad peglaju.

a hronologija, pitali mou-a da li je izgubio strast za utd(fudbal), on rekao da to sto ne glumi klovna pored aut-linije, ne znaci da jeste, on je gospodin.

a posle novinari ko novinari, pitali contea da li je mislio mou na njega. conte rekao da je ovaj zaboravio kako se u proslosti i sam  ponasao.

onda sinoc mou da se jeste mozda nekad tako ponasao, ali da je siguran da nikad nece popiti ban zbog namestanja rezultata, i sad ovo conte. otprilike to je to.

Posted

znaci mourinha jos boli ono radovanje na stamfordu, i vise nego i rezultat sa tog meca.

sve u svemu bezveze

Posted

Ма, јок. 

Почели су да га пристижу и онда је пустио дуг рафал на све иза себе, Клоп мудро залегао а палиша Конте кренуо у јуриш. Сада Мурињо може да заспинује ка томе да му је архинепријатељ шашави Италијан, а не опеглани Шпанац каталонског поджанра, што му даје неку шансу да заврши испред свог архинепријатеља и сезону прикаже успешном. 

Уопште га не капирате. 💕

Posted

Rekoh prošle sezone:

Mourinho je uvijek vidio Chelsea kao klub kojem je on prva i najveća ljubav i kojoj se Chelsea uvijek vraća.

A onda je došao taj talijanski faker koji je Chelsea pokazao svijet van parkiranog autobusa...

Posted
16 minutes ago, ArleKino said:

Rekoh prošle sezone:

Mourinho je uvijek vidio Chelsea kao klub kojem je on prva i najveća ljubav i kojoj se Chelsea uvijek vraća.

A onda je došao taj talijanski faker koji je Chelsea pokazao svijet van parkiranog autobusa...

pa kad dodje Simeone s novim autobusom, 189 ce da svisne:)

Posted

Duel dva najveća šabana evropskog fudbala. Naravno da i jedan i drugi ispadaju jadni, mada je iskreno conte ispao veći idiot sa ovim uvredama koje je chelsea kasnije kao opravdavao pogrešnim prevodom ili sta već

Posted

Sad već imaju ove kompilacije svi Kutinjovi golovi za Liverpul. Ko će nadomestiti ove golove van 16 veliko je pitanje. Moj favorit

Posted

Iz Southamptona se zajebavaju pa već nude Bufala koji, realno, likom malo podseća na Kutinja.

boufal-u23.jpg

Posted

Balague zato ceni da nema ništa od Lemara, ni od bilo koga drugog: “Liverpool are not looking actively for a replacement. Thomas Lemar is not someone they’ve shown interest in - not even in the summer."

Posted
2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Balague zato ceni da nema ništa od Lemara, ni od bilo koga drugog: “Liverpool are not looking actively for a replacement. Thomas Lemar is not someone they’ve shown interest in - not even in the summer."

Lepo ja kazem, uzmite Ardu Turana, a Barsa ce da se oduzi za dve godine kupovinom van Dijka, taman kad se Pique penzionise.

Posted

Znaš kako, ako uzmu Turana to oslobađa sedmicu za Kutinja. Ako ga ne uzmu, moraće da nosi #24 ili tako neki debilan broj. That'll learn him.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...