Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Majo said:

Da, LE = LS :)  btw, i dalje stojim iza toga da je klinac iz Barse, Aleña, bolja opcija (bez obzira sto je Kutinjo vrh igrac) ali jbg ni klub ni navijaci nisu u fazonu da cekaju. 

ma napisao si broj, pa se sprdam, pobogu, naravno da nije isto

a hoću da kažem i da se nekad karma malo poigra u ovakvim situacijama i ne mogu da kažem da mi ne bi bilo slatko da ispuše za Primeru (iako ne znam koga manje podnosim od ta dva kluba tamo)

Što se tiče LŠ, mislim da je svima jasno da u eventualnom duelu Barsa tu ne bi imala čemu da se nada, Liverpul ju je izbacivao sa Belamijem, a neće sa Salahom i Maneom :fantom:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Pusti to nego Majo, jesu ti tvoji u "oprostite mi ružnu prošlost" fazonu?

Nemaju ništa protiv što je Kuki svojevremeno dao 5 golova na 16 utakmica za simpatične lokalne rivale™?

Posted
1 minute ago, copkillah said:

ma napisao si broj, pa se sprdam, pobogu, naravno da nije isto

a hoću da kažem i da se nekad karma malo poigra u ovakvim situacijama i ne mogu da kažem da mi ne bi bilo slatko da ispuše za Primeru (iako ne znam koga manje podnosim od ta dva kluba tamo)

Što se tiče LŠ, mislim da je svima jasno da u eventualnom duelu Barsa tu ne bi imala čemu da se nada, Liverpul ju je izbacivao sa Belamijem, a neće sa Salahom i Maneom :fantom:

Nista, ajde da to resimo u finalu, Barsa nek izbaci Gradjane i Bajern a Liverpul Sevilju :D i Real.

Posted
Just now, Majo said:

Nista, ajde da to resimo u finalu, Barsa nek izbaci Gradjane i Bajern a Liverpul Sevilju :D i Real.

Neće Barsa do finala ako pre njega naleti na Liverpul :fantom:

A samo ne Sevilja, sve ostalo može :52_fearful:

Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Pusti to nego Majo, jesu ti tvoji u "oprostite mi ružnu prošlost" fazonu?

Nemaju ništa protiv što je Kuki svojevremeno dao 5 golova na 16 utakmica za simpatične lokalne rivale™?

Pa, Valverde je bio trener realove ekspoziture, pa mu to niko ne prigovara (za sada)

Posted

Nisam ni hteo to da komentarišem jer sam mislilo da je besmislen trač. :lolol:

Mahrez je krilo. Kutinjo nije krilo. Krila su vam ubedljivo najmanji problem. 

??

Posted

Je li ono LvG skupljao leve bekove? Tako Klopp sad desna krila, Ox, Salah, Mahrez pa i Mane. Verovatno ce Mahrez u ona 3 u sredini kao Cou.

Posted

Igraćemo sa dva desna krila, čik neka neko to zaustavi

Posted (edited)

kakvog ste nam siromaha poslali, neuhranjen, sav pocepan :mad:

1515234156_100709_1515263077_noticia_nor

Edited by Majo
Posted

Conte :ziga:

Conte said: "I consider him a little man, I consider him a man with a very low profile.

"When there are these types of comments, before (making them) you have to know very well the truth.

"Before you make this type of comment, before to hurt another person, you must pay great attention. You show you are a little man. I know him very well in the past. In the past he was a little man in many circumstances, is a little man in the present and for sure he will be a little man in the future.

"He is not my problem, I consider him a very little man with a very low profile. I remember for example with [Claudio] Ranieri. He offended Ranieri for his English, then when Ranieri was sacked he put a shirt with his name on. This shows you are a fake.

"If you want to fight a person, you try to kill this person. And then after two years you try to help this person, because maybe it's good for you, for your profile.

"The situation is very clear. I don't have anything to clarify. It will be the opportunity in the game against United when we go to Old Trafford. Me and him face to face. I'm ready. I don't know if he's ready."

Posted (edited)

Realno je konte izgubio čim se spustio na njegov nivo, sad može da bude u pravu koliko god hoće.

Pokušava murinjo i pepa da isprovocira već mesecima (za pare), klopa podbode svako malo...ali pravilan protokol je - kuliraš budalu i svi će pre ili kasnije već i sami skapirati jadnost, ne spustaš se na njegov nivo gde će lagano da te dobije na iskustvo.

Edited by Ruxin
Posted
3 minutes ago, Ruxin said:

Realno je konte izgubio čim se spustio na njegov nivo, sad može da bude u pravu koliko god hoće.

Pokušava murinjo i pepa da isprovocira već mesecima (za pare), klopa podbode svako malo...ali pravilan protokol je - kuliraš budalu i svi će pre ili kasnije već i sami skapirati jadnost, ne spustaš se na njegov nivo gde će lagano da te dobije na iskustvo.

+ hiljadarka. Kad si u blatu, nema vise belh rukavica.

Posted (edited)

Значи лагано је добио Контеа који се распричао пред 0:0 са Норичом, након што се отворио 10% од Кутињовог трансфера за повређеног Роса факинг Барклија? :fantom:

Митровићу пропао трансфер у Ст. Етјен јер није прошао медицинске прегледе. Бедак. 

Едит: Христос се роди! Срећан Божић ко слави. 

Edited by Прслин
Posted

Ваистину се роди брате Прслине!
Срећан Божић

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...