Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Dobra je ona Klopova izjava, sta drugo moze da kaze. Malo se kurazi, malo stiti vlasnike ... zaradjuje platu.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
7 minutes ago, Ruxin said:

I za sve koji zameraju kutinju, trophy room posle 5 godina u liverpulu:

2018_01_06_2.png

:pera:

Posted
8 minutes ago, Ruxin said:

I za sve koji zameraju kutinju, trophy room posle 5 godina u liverpulu:

2018_01_06_2.png

Dobro, otišao je u osvajača Kupa Kralja, to je za veliko poštovanje!

Posted

Kakav Lanzini, šta vam je, nisam mislio ozbiljno. A tek Mahrez bi bio debilan panic buy, sumnjam da će se u tom pravcu ići.

Ko god da dođe, čeka ga period adaptacije na ligu, tim, i Klopove nehumane treninge na kojima se više igrača povređuje nego na utakmicama. 

Šesto mesto i rano ispadanje iz CL, MMW.

Боже ме опрости пуши ми.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted
16 minutes ago, Weenie Pooh said:

... we continue on our path of Justice Progress & Development towards our common goal..

:laugh:

Posted
13 minutes ago, porucnik vasic said:

Боже ме опрости пуши ми.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Boze ne oprastaj nista, samo zapisuj, tenksic.

Posted
16 minutes ago, copkillah said:

Dobro, otišao je u osvajača Kupa Kralja, to je za veliko poštovanje!

Tebi je omiljeno voce, kiselo grozdje :D

Posted

Koji je izazov otici u Barsu? Da uzme sta? Ono sto su uzeli pre 2 godine ili 4 godine? Ili Real? Da uzme prvenstvo i LS koju nisu uzeli, koliko? ... 6 meseci. Ili Bajern.

U cisto fudbalskom smislu nema veceg izazova nego biti u Liverpulu :D ako si baja uzmi tu trofej i "... tada je ceo svet tvoj i sve što je u njemu,
i što je mnogo više, bićeš Čovek, sine moj! " Tu je izazov, ostalo je sranje.

Posted

Zašto stati tu, još je veći izazov uzeti sa svonsijem ili kardifom! Ali treba biti čovek i sportista pa odabrati sunčani vels umesto mondenske barselone, a ne ko ovi današnji fićfirići :sleep:

Posted
Tebi je omiljeno voce, kiselo grozdje [emoji3]
Samo iznosim činjenice [emoji38]
Posted
6 minutes ago, copkillah said:

Samo iznosim činjenice emoji38.png

Mrzi me da guglam broj cinjenica titula u poslednjih deset godina. Zamisli samo na koliko titula bi ostao Alves, da je jos u Sevilji.

Posted
2 minutes ago, Majo said:

Mrzi me da guglam broj cinjenica titula u poslednjih deset godina. Zamisli samo na koliko titula bi ostao Alves, da je jos u Sevilji.

... imao bi isti broj evropskih trofeja! :lol:

Posted
1 minute ago, copkillah said:

... imao bi isti broj evropskih trofeja! :lol:

Da, LE = LS :)  btw, i dalje stojim iza toga da je klinac iz Barse, Aleña, bolja opcija (bez obzira sto je Kutinjo vrh igrac) ali jbg ni klub ni navijaci nisu u fazonu da cekaju. 

Posted

Majo nisu te valjda navukli mangupi da dokazuješ kako ce kutinjo pre do trofeja u barsi? :D

Ja nisam ni hteo da ulazim u taj spin dok se copi malo više ne potrudi, ponekad se osećam kao da sam jedini koji drži do standarda ovog mesta :sleep:

Posted
1 minute ago, Ruxin said:

Majo nisu te valjda navukli mangupi da dokazuješ kako ce kutinjo pre do trofeja u barsi? :D

Ja nisam ni hteo da ulazim u taj spin dok se copi malo više ne potrudi, ponekad se osećam kao da sam jedini koji drži do standarda ovog mesta :sleep:

Ma, mangupska posla, cilj mi je bio samo da Copkillah zvanicno potvrdi transfer, tad je jedino validan,  a ne neki supacki Mundo deportivo;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...