radnik Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Dobra je ona Klopova izjava, sta drugo moze da kaze. Malo se kurazi, malo stiti vlasnike ... zaradjuje platu.
glibav Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 7 minutes ago, Ruxin said: I za sve koji zameraju kutinju, trophy room posle 5 godina u liverpulu:
copkillah Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 8 minutes ago, Ruxin said: I za sve koji zameraju kutinju, trophy room posle 5 godina u liverpulu: Dobro, otišao je u osvajača Kupa Kralja, to je za veliko poštovanje!
porucnik vasic Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Kakav Lanzini, šta vam je, nisam mislio ozbiljno. A tek Mahrez bi bio debilan panic buy, sumnjam da će se u tom pravcu ići. Ko god da dođe, čeka ga period adaptacije na ligu, tim, i Klopove nehumane treninge na kojima se više igrača povređuje nego na utakmicama. Šesto mesto i rano ispadanje iz CL, MMW.Боже ме опрости пуши ми.Sent from my iPhone using Tapatalk
MancMellow Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 16 minutes ago, Weenie Pooh said: ... we continue on our path of Justice Progress & Development towards our common goal..
glibav Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 13 minutes ago, porucnik vasic said: Боже ме опрости пуши ми. Sent from my iPhone using Tapatalk Boze ne oprastaj nista, samo zapisuj, tenksic.
Lancia Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 16 minutes ago, copkillah said: Dobro, otišao je u osvajača Kupa Kralja, to je za veliko poštovanje! Tebi je omiljeno voce, kiselo grozdje
radnik Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Koji je izazov otici u Barsu? Da uzme sta? Ono sto su uzeli pre 2 godine ili 4 godine? Ili Real? Da uzme prvenstvo i LS koju nisu uzeli, koliko? ... 6 meseci. Ili Bajern. U cisto fudbalskom smislu nema veceg izazova nego biti u Liverpulu ako si baja uzmi tu trofej i "... tada je ceo svet tvoj i sve što je u njemu, i što je mnogo više, bićeš Čovek, sine moj! " Tu je izazov, ostalo je sranje.
Pokojni Ruxin Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Zašto stati tu, još je veći izazov uzeti sa svonsijem ili kardifom! Ali treba biti čovek i sportista pa odabrati sunčani vels umesto mondenske barselone, a ne ko ovi današnji fićfirići
copkillah Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Tebi je omiljeno voce, kiselo grozdje [emoji3]Samo iznosim činjenice [emoji38]
Lancia Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 6 minutes ago, copkillah said: Samo iznosim činjenice Mrzi me da guglam broj cinjenica titula u poslednjih deset godina. Zamisli samo na koliko titula bi ostao Alves, da je jos u Sevilji.
copkillah Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 2 minutes ago, Majo said: Mrzi me da guglam broj cinjenica titula u poslednjih deset godina. Zamisli samo na koliko titula bi ostao Alves, da je jos u Sevilji. ... imao bi isti broj evropskih trofeja!
Lancia Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 1 minute ago, copkillah said: ... imao bi isti broj evropskih trofeja! Da, LE = LS btw, i dalje stojim iza toga da je klinac iz Barse, Aleña, bolja opcija (bez obzira sto je Kutinjo vrh igrac) ali jbg ni klub ni navijaci nisu u fazonu da cekaju.
Pokojni Ruxin Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Majo nisu te valjda navukli mangupi da dokazuješ kako ce kutinjo pre do trofeja u barsi? Ja nisam ni hteo da ulazim u taj spin dok se copi malo više ne potrudi, ponekad se osećam kao da sam jedini koji drži do standarda ovog mesta
Lancia Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 1 minute ago, Ruxin said: Majo nisu te valjda navukli mangupi da dokazuješ kako ce kutinjo pre do trofeja u barsi? Ja nisam ni hteo da ulazim u taj spin dok se copi malo više ne potrudi, ponekad se osećam kao da sam jedini koji drži do standarda ovog mesta Ma, mangupska posla, cilj mi je bio samo da Copkillah zvanicno potvrdi transfer, tad je jedino validan, a ne neki supacki Mundo deportivo;)
Recommended Posts