Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Kakav crni Lancini... Jedino dobro kod njega je što znaš da nikad neće otići u Barsu/Real, eventualno ga može kupiti Getafe.

Nikad više ne kupovati Afrikance, Amerikance i ine...

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

I ja bih uzeo Lanzinija za neke razumne pare. Dobar je on.
Mnogo mi je žao što ide, ali jbg... Kad sam preživeo odlazak Toresa, sve ostalo je "ladna voda".

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Posted

Ako dovedete lemara nije to loš poso, samo teško da će ostati mnogo kusura u tom slučaju.

Posted

Liverpool Football Club today issued the following statement regarding the future of Philippe Coutinho.

Liverpool FC can confirm Philippe Coutinho will be leaving the club after a transfer agreement was reached with FC Barcelona, subject to medical and agreement of personal terms.

The player now has permission to complete the usual formalities to conclude the transfer immediately.

snOVtjL.gif

Posted
39 minutes ago, number_9 said:

I ja bih uzeo Lanzinija za neke razumne pare. Dobar je on.

1 hour ago, cvrlle said:

na zalost argentinski coutinho izgleda nije ni uzet u razmatranje

Kakav Lanzini, šta vam je, nisam mislio ozbiljno. A tek Mahrez bi bio debilan panic buy, sumnjam da će se u tom pravcu ići.

Ko god da dođe, čeka ga period adaptacije na ligu, tim, i Klopove nehumane treninge na kojima se više igrača povređuje nego na utakmicama. 

Šesto mesto i rano ispadanje iz CL, MMW.

Posted

znam ja da ti nisi mislo ozbiljno ali me jos vise brine sto ni ljudi iz kluba ne razmisle ozbiljno...:fantom:

Posted

Ni ja nisam za Mahreza jer već imamo Salaha i Manea. Lanzinija sam malo gledao, baš zato što su ga letos pominjali i mislim da za nekih 20 miliona vredi probati. Jbg u današnje vreme i Ox košta mnogo.

Posted

MOžda da kupe Oblaka? Ima napred dovoljno snage, a Oblak ima klauzulu na samo™ 100m€, pa bi to moglo da bude lepo rešenje...

Mislim, čitao sam sad po netu i da ima šanse za tako nešto...

Posted

0-0 protiv uvek neugodnog norwicha. revans za dve nedelje, bas ono sto nam je trebalo.

Posted

Čestitam. Net prihod za sada 55m funti, a prelazni rok je tek počeo. Gadan Wenger raste.

Posted (edited)

5 minutes ago, number_9 said:

Ni ja nisam za Mahreza jer već imamo Salaha i Manea. Lanzinija sam malo gledao, baš zato što su ga letos pominjali i mislim da za nekih 20 miliona vredi probati. Jbg u današnje vreme i Ox košta mnogo.

lanzini je iskidao prosle sezone. uz antonia prakticno sam izneo sunkinu drugu polusezonu posle pajinog odlaska. u ovu je usao sa povredom ako se ne varam i jos uvek nije nahvatao formu.

4 minutes ago, radisa said:

MOžda da kupe Oblaka? Ima napred dovoljno snage, a Oblak ima klauzulu na samo™ 100m€, pa bi to moglo da bude lepo rešenje...

Mislim, čitao sam sad po netu i da ima šanse za tako nešto...

za 100 milke imamo alisona + radju u romi...:fantom: vidis da nam je krenulo u poslovanju s njima

Edited by cvrlle
Posted (edited)
5 minutes ago, MancMellow said:

Gadan Wenger raste.

Realno. Evo ga oglasio se saopštenjem od 2,800+ karaktera koje ništa ne govori.

...say farewell to a good friend, a wonderful person and a fantastic player...

... done everything within our means to convince Philippe...

...he is 100 per cent certain his future – and that of his family – belongs at Barcelona...

...has made a fantastic contribution to this club over his five years of service...

... we continue on our path of Justice Progress & Development towards our common goal..

Edited by Weenie Pooh
Posted

Šteta što tadić nije u onoj formi u kojoj je bio jedno šest meseci... :fantom:

Posted

I za sve koji zameraju kutinju, trophy room posle 5 godina u liverpulu:

2018_01_06_2.png

Posted

Evo ga i saopštenje šizofrenog kluba, nude vaučere od 50 funti za povraćaj kupljenih dresova sa Kukijevim imenom :isuse: Ponuda "reflects the exceptional circumstances behind the player’s departure."

Stvarno su exceptional uslovi, došla Barcelona i ponudila brdo para. Ko je to još video.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...