čekmeže Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Kakav crni Lancini... Jedino dobro kod njega je što znaš da nikad neće otići u Barsu/Real, eventualno ga može kupiti Getafe. Nikad više ne kupovati Afrikance, Amerikance i ine...
number_9 Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 I ja bih uzeo Lanzinija za neke razumne pare. Dobar je on.Mnogo mi je žao što ide, ali jbg... Kad sam preživeo odlazak Toresa, sve ostalo je "ladna voda".Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Ako dovedete lemara nije to loš poso, samo teško da će ostati mnogo kusura u tom slučaju.
Pokojni Ruxin Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Liverpool Football Club today issued the following statement regarding the future of Philippe Coutinho. Liverpool FC can confirm Philippe Coutinho will be leaving the club after a transfer agreement was reached with FC Barcelona, subject to medical and agreement of personal terms. The player now has permission to complete the usual formalities to conclude the transfer immediately.
Weenie Pooh Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 39 minutes ago, number_9 said: I ja bih uzeo Lanzinija za neke razumne pare. Dobar je on. 1 hour ago, cvrlle said: na zalost argentinski coutinho izgleda nije ni uzet u razmatranje Kakav Lanzini, šta vam je, nisam mislio ozbiljno. A tek Mahrez bi bio debilan panic buy, sumnjam da će se u tom pravcu ići. Ko god da dođe, čeka ga period adaptacije na ligu, tim, i Klopove nehumane treninge na kojima se više igrača povređuje nego na utakmicama. Šesto mesto i rano ispadanje iz CL, MMW.
cvrlle Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 znam ja da ti nisi mislo ozbiljno ali me jos vise brine sto ni ljudi iz kluba ne razmisle ozbiljno...
number_9 Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Ni ja nisam za Mahreza jer već imamo Salaha i Manea. Lanzinija sam malo gledao, baš zato što su ga letos pominjali i mislim da za nekih 20 miliona vredi probati. Jbg u današnje vreme i Ox košta mnogo.Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
radisa Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 MOžda da kupe Oblaka? Ima napred dovoljno snage, a Oblak ima klauzulu na samo™ 100m€, pa bi to moglo da bude lepo rešenje... Mislim, čitao sam sad po netu i da ima šanse za tako nešto...
189- Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 0-0 protiv uvek neugodnog norwicha. revans za dve nedelje, bas ono sto nam je trebalo.
MancMellow Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Čestitam. Net prihod za sada 55m funti, a prelazni rok je tek počeo. Gadan Wenger raste.
cvrlle Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 (edited) 5 minutes ago, number_9 said: Ni ja nisam za Mahreza jer već imamo Salaha i Manea. Lanzinija sam malo gledao, baš zato što su ga letos pominjali i mislim da za nekih 20 miliona vredi probati. Jbg u današnje vreme i Ox košta mnogo. Sent from my SM-J320FN using Tapatalk lanzini je iskidao prosle sezone. uz antonia prakticno sam izneo sunkinu drugu polusezonu posle pajinog odlaska. u ovu je usao sa povredom ako se ne varam i jos uvek nije nahvatao formu. 4 minutes ago, radisa said: MOžda da kupe Oblaka? Ima napred dovoljno snage, a Oblak ima klauzulu na samo™ 100m€, pa bi to moglo da bude lepo rešenje... Mislim, čitao sam sad po netu i da ima šanse za tako nešto... za 100 milke imamo alisona + radju u romi... vidis da nam je krenulo u poslovanju s njima Edited January 6, 2018 by cvrlle
Weenie Pooh Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 (edited) 5 minutes ago, MancMellow said: Gadan Wenger raste. Realno. Evo ga oglasio se saopštenjem od 2,800+ karaktera koje ništa ne govori. ...say farewell to a good friend, a wonderful person and a fantastic player... ... done everything within our means to convince Philippe... ...he is 100 per cent certain his future – and that of his family – belongs at Barcelona... ...has made a fantastic contribution to this club over his five years of service... ... we continue on our path of Justice Progress & Development towards our common goal.. Edited January 6, 2018 by Weenie Pooh
Pokojni Ruxin Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Šteta što tadić nije u onoj formi u kojoj je bio jedno šest meseci...
Pokojni Ruxin Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 I za sve koji zameraju kutinju, trophy room posle 5 godina u liverpulu:
Weenie Pooh Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Evo ga i saopštenje šizofrenog kluba, nude vaučere od 50 funti za povraćaj kupljenih dresova sa Kukijevim imenom Ponuda "reflects the exceptional circumstances behind the player’s departure." Stvarno su exceptional uslovi, došla Barcelona i ponudila brdo para. Ko je to još video.
Recommended Posts