Lancia Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 3 minutes ago, cvrlle said: budimo realni... Ja bih voleo da vidim Pjanica u Liverpulu, bez zezanja.
cvrlle Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 (edited) ne bih rekao da je on realna opcija u ovo trenutku, pogotovo ne instant-januara. ali mislim da bi on svakako doprineo ovoj liverpuldjanskoj druzini. liverpulu bi radio posao neko ko bi imao pravo nastupa i u ligi prvaka. mislim da ce to imati dosta uticaja na dovodjenje buduce koutinjove zamene Edited January 6, 2018 by cvrlle
ArleKino Posted January 6, 2018 Author Posted January 6, 2018 Za Firmina je kriv Liverpool, stavili su mu anti-Arsenal klauzulu u ugovor da im se ne ponovi Suarez i...ponovio im se Suarez. Madley je govnar što nije isključio Holgatea za guranje. Pa jebem mu mater, pravi sudija k'o Collina bi Holgatea pretvorio u kašu prije crvenog kartona. To je ono što su Webb i slični dopustili igračima, pada mi na pamet Sterling na onoj kup-utakmici protiv nas kad je Webba uhvatio za dojku i dobio samo žuti. Nego, je l' se ovaj slučaj sad zove "Holgategate"? Mi valjda ganjamo Pavona iz Dječjih Usta™. Zna li ko kakav je?
Weenie Pooh Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Rekao sam sebi da bolje da ne klikćem više na Paul Wilson članke, ali džabe. Najgori pisac na (sportskom) Gardijanu objašnjava: "The Everton player lost his head to such an extent that it appeared likely he had been verbally abused or provoked Whatever the provocation, Holgate was lucky to get away with using his hands again so soon after conceding the penalty." Firmino je isprovocirao Holgejta, pa ga je zato on gurnuo 20 sekundi ranije
John Coltrane Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Stouns Ali kako dobro kuliraju one dve pticice Sent from my iPhone using Tapatalk
radnik Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 I najboljem defanzivcu sveta se desi kiks. Sta sad.
MancMellow Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Siti samo da moli boga da im se KDB ne povredi. Ocigledno je on mozak™ i motor™ ovog tima
Pokojni Ruxin Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 (edited) Daj bože da će dati makar 4 komada najčvršćoj ekipi ligi, problemi čim odsustvuje kdb Edited January 6, 2018 by Ruxin
Pokojni Ruxin Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Dobro evo četvrti ali sad je ušao kdb u poslednjih 15 minuta, nećemo to računati.
MancMellow Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Nema to veze, potpuno drugacije deluju. Ne mislim na prvenstvo naravno, to je gotovo.
Jean-Luc Picard Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Nije mi jasno što su navalili sada na njega. U LŠ im ne može pomoći, u Šampionatu gaze skoro ko City, za Kup Kralja, šta li...
Recommended Posts