Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
3 minutes ago, cvrlle said:

budimo realni...:fantom:

Ja bih voleo da vidim Pjanica u Liverpulu, bez zezanja.

Posted (edited)

ne bih rekao da je on realna opcija u ovo trenutku, pogotovo ne instant-januara.  ali mislim da bi on svakako doprineo ovoj liverpuldjanskoj druzini.

liverpulu bi radio posao neko ko bi imao pravo nastupa i u ligi prvaka. mislim da ce to imati dosta uticaja na dovodjenje buduce koutinjove zamene

Edited by cvrlle
Posted

Za Firmina je kriv Liverpool, stavili su mu anti-Arsenal klauzulu u ugovor da im se ne ponovi Suarez i...ponovio im se Suarez.

Madley je govnar što nije isključio Holgatea za guranje. Pa jebem mu mater, pravi sudija k'o Collina bi Holgatea pretvorio u kašu prije crvenog kartona. To je ono što su Webb i slični dopustili igračima, pada mi na pamet Sterling na onoj kup-utakmici protiv nas kad je Webba uhvatio za dojku i dobio samo žuti.

Nego, je l' se ovaj slučaj sad zove "Holgategate"?

Mi valjda ganjamo Pavona iz Dječjih Usta™. Zna li ko kakav je?

Posted

Rekao sam sebi da bolje da ne klikćem više na Paul Wilson članke, ali džabe. Najgori pisac na (sportskom) Gardijanu objašnjava:

"The Everton player lost his head to such an extent that it appeared likely he had been verbally abused or provoked :lol: Whatever the provocation, Holgate was lucky to get away with using his hands again so soon after conceding the penalty."

Firmino je isprovocirao Holgejta, pa ga je zato on gurnuo 20 sekundi ranije :isuse: 

Posted

Stouns :rolf:

Ali kako dobro kuliraju one dve pticice :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

I najboljem defanzivcu sveta se desi kiks. Sta sad.

Posted

Siti samo da moli boga da im se KDB ne povredi. Ocigledno je on mozak™ i motor™ ovog tima

Posted (edited)

Daj bože da će dati makar 4 komada najčvršćoj ekipi ligi, problemi čim odsustvuje kdb :sad:

Edited by Ruxin
Posted

Dobro evo četvrti ali sad je ušao kdb u poslednjih 15 minuta, nećemo to računati.

Posted

Nema to veze, potpuno drugacije deluju. Ne mislim na prvenstvo naravno, to je gotovo.

Posted

Kuki je izgleda gotov za Barcu.

Posted

Nije mi jasno što su navalili sada na njega. U LŠ im ne može pomoći, u Šampionatu gaze skoro ko City, za Kup Kralja, šta li...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...