Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
18 minutes ago, porucnik vasic said:

И?

Šta "i"? Firmino psovao, Holgate se žalio što ga psuje rasistički, karton nije dobio, Madley prijavio četvrtom sudiji, on poslao dalje informaciju gde treba, večeras u FA kriptama većaju masonske lože, sutra ćemo saznati kolika je kazna.

Posted

Iskreno se nadam da je mali govnar digao frku samo da ne bi popio karton, ali je Firmino bio suviše besan pa nije isključeno da je dodao nešto u afektu. Mislim, mene više čudi kako se uzdržao da ga ne iznabada

Posted

Nemojmo se zajebavati, ima 0.1% šanse da mu nije rekao to što gore piše da mu je rekao. I još 0.2% šanse da to protumače kao da nije racial reference.

Čuo je sudija, čuli su i ostali igrači, ne znam da li neko iz postave Evertona govori portugalski ali prilično je lako prepoznati i ako ne govore. Holgate je odmah dreknuo, zna dobro zašto.

Posted

Da, verovatno je nešto dodao na "kurvin sine", mada to i dalje ne objašnjava zašto ovaj nije popio karton. Ono je bilo baš kurvinski. Samo čekam da od njega mediji naprave žrtvu ako se ispostavi da je bilo negritisanja™

Posted (edited)
1 hour ago, Weenie Pooh said:

Nemojmo se zajebavati, ima 0.1% šanse da mu nije rekao to što gore piše da mu je rekao. I još 0.2% šanse da to protumače kao da nije racial reference.

Čuo je sudija, čuli su i ostali igrači, ne znam da li neko iz postave Evertona govori portugalski ali prilično je lako prepoznati i ako ne govore. Holgate je odmah dreknuo, zna dobro zašto.

Шта рекао му да је црни курвин син пошто му мали говнар умало није поломио кичму гурнувши га у публику? Какав зликовац!:ohmy: Успут гаравији је Боби.

Edited by porucnik vasic
Posted

Jaka stvar. Kao sto je Suarez rekao, to je kod njih normalno (tako tepaju protivniku:D).

Posted

Lako je tebi Vasiću da kontrakulturišeš iz svog udobnog post-rasnog amerikanizma gde svako svakog može slobodarski da etiketira kako god hoće bez posledica, ali eto, staromodni Englezi su iz nekih svojih misterioznih razloga doneli takva pravila kakva su doneli :fantom: Lakše bi se izvukao da ga je odalamio.

“The club and the player will fully co-operate with the relevant authorities to ensure the facts are established in a thorough manner if deemed necessary or requested. While that process is ongoing we will not be making any further comment.”

Ništa majice ovog puta. A realno, nije ni baš uporediva situacija sa onim Evrinim "zašto si me šutnuo - zato što si crn crna crnčugo" narativom.

Posted

Inače, izvukli su se iz naftalina i homofobni ispadi mlađanog Holgejta, tako da se nadam da, šta god da mu je Firmino rekao, govnar neće ispasti žrtva

Posted

Uzaludna ti nada i whataboutism. Naigraće se Solanke.

Posted

Ne ne, nema to veze sa Firminom, ja kontam da tu verovatno sledi kazna.

Nego da shitstorm ne zaobiđe Holgejta.

Posted

Bobby Madley  :puke: 

Otkud on uopšte da sudi neki ovakav meč kad je morao da dobije suspenziju od nekih dva meseca. 

Posted

i drugari s obzirom da je kuki prakticki vec gotova stvar koga vi vidite kao instant zamenu?

Posted

Arda Turan je ko stvoren da zameni Kutinja :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...