Pokojni Ruxin Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 (edited) 4 minutes ago, Azdaja said: Ja bih rado video Brendana umesto Arsena u skorije vreme, to bi bio jedan cirkus Pričalo se o tome, ali sumnjam da je arsenal toliko mudar. Nažalost, jer debelo bi vredelo samo zbog kiselosti kad neminovno izdominira nad floparom Koliko je kriv vvd za gol, u procentima? Edited January 5, 2018 by Ruxin
Weenie Pooh Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Karius legenda, opet neće imati nijednu odbranu.Sad će Wijnaldum umesto Manea, da ukine i najmanju šansu za gol iz igre.
Miljenko Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Vi bar igrate protiv Evertona, a mi se brukamo sa jakom postavom, protiv tima iz nizeg ranga. Ocekivao sam bar 2 gola, do 60. minuta; 0-0 i dalje.
Pokojni Ruxin Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Just now, Miljenko said: Vi bar igrate protiv Evertona, a mi se brukamo sa jakom postavom, protiv tima iz nizeg ranga. Ocekivao sam bar 2 gola, do 60. minuta; 0-0 i dalje. Pa ne, videlo se po postavi da murinjo ponovo sabotira ekipu. Plus se vratio lukaku što vam nikako ne ide na ruku.
Weenie Pooh Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Faul Evertona pre gola "Evo kako je Matip onemogućio Bolasija da učestvuje u kontri"
John Coltrane Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 10 minutes ago, Azdaja said: Ja bih rado video Brendana umesto Arsena u skorije vreme, to bi bio jedan cirkus Kao da im nije dovoljan Arsenov cirkus? Opet vratnica
Random Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Isplatio se!Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Weenie Pooh Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Evo Viško ceni da je VVD lično dobio 75. miliona za transfer.
Recommended Posts