Miljenko Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Video sam dva dobra prodora po krilu, bez upotrebljivog centarsuta. Tottenham onako, ocekivao sam da budu bolji u zavrsnici.
Прслин Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Каква ингениозна шала....”Ако сте се питали како су играчи Вест Хема дошли...”. Први пут сам на телевизији чуо како се некоме смеши брк на шалу™ коју управо изговара. Пре бих са наменским седео на шарагама на екскурзији него са овим кретеном, а то много говори.
porucnik vasic Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 29 minutes ago, radisa said: Bio je najbolji strelac u Udinezeu, nisam sOguran da je i u Milanu bio, no nebitno... Mislim, porediš čoveka koji je odlučivao titule i šampionate sa Dariom Hubnerom... Njih dvojica teško mogu u isti koš... Oliver ima 70+ utakmica za Nemačku i 30+ golova... Titulu prvaka evrope, koju je doneo svojim golovima, finale svetskog prvenstva (ok, to prvenstvo treba izbrisati, ali dok se broji, broji se)... No, hajde sa se raziđemo, nema ovo smisla, ja očigledno njega vidim drugačije od vas i to je to... Човече само у Немачкој су од њега бољи Клосе, Фелер, Клинсман,Хрубеш, Милер, Зелер, тако да то што ти видиш је озбиљно померено.
čekmeže Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 1 minute ago, Ruxin said: Lol, nerd Hipster, kažem ja. Niko ne spominje da je Kutinjo izgleda prodat?
Pokojni Ruxin Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 1 minute ago, čekmeže said: Hipster, kažem ja. Niko ne spominje da je Kutinjo izgleda prodat? Ih otkad sam ja to provalio, ali i dalje mi je drag dečko...hipster pa šta sad
porucnik vasic Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Чекамо Рукса. Док он то не објави, све заливајући нас урином, не верујем ништа.
čekmeže Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 4 minutes ago, radisa said: Zadnji deo autobusa... Pojasni čoveče, neko će pomisliti da pričaš o zadnjem staklu. meazza, šaragama je dativ.
Прслин Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 5 minutes ago, čekmeže said: Niko ne spominje da je Kutinjo izgleda prodat?
radisa Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Ala si mu pojasnio... [emoji38]ol:Šarage su sedišta na kraju autobusa, 5 komada spojeno...
Miljenko Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 West Ham je izgleda sklopio neki pakt sa djavolom, neverovatni promasaji protivnickih igraca se nastavljaju.
Pokojni Ruxin Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 2 minutes ago, porucnik vasic said: Чекамо Рукса. Док он то не објави, све заливајући нас урином, не верујем ништа. Kutinjo prodat?
ArleKino Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 Eee, da je Mourinho ovdje, kako bi on lijepo objasnio sve dijelove autobusa...
Recommended Posts