Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Da zato što je bio kurac od igrača igrao je za Milano i doneo titulu 98... Kurton jedan, takoreći...

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
7 minutes ago, radisa said:

Da zato što je bio kurac od igrača igrao je za Milano i doneo titulu 98... Kurton jedan, takoreći...

Dobro, ima još stepenica između jednog od najboljih špiceva, odličnog špica i kurtona. :D Bio je odličan kod Zaccheronija koji ga je vodio u Udineseu i Milanu, znam da smo se zajebavali da bi Bierhoff najviše volio glavom i penale da puca. 

Posted

Niko to nije napisao. Bio je najbolji strelac lige te godine, ali bili su to i mnogi igraci koji su igrali u mnogo slabijim klubovima, naprimer Dario Hubner, Igor Protti itd.

Posted

Pa ja se trudim da budem objektivan, iako jesam drzao njegov poster na zidu. :)

Posted

Bio je najbolji strelac u Udinezeu, nisam sOguran da je i u Milanu bio, no nebitno...

Mislim, porediš čoveka koji je odlučivao titule i šampionate sa Dariom Hubnerom... Njih dvojica teško mogu u isti koš... Oliver ima 70+ utakmica za Nemačku i 30+ golova... Titulu prvaka evrope, koju je doneo svojim golovima, finale svetskog prvenstva (ok, to prvenstvo treba izbrisati, ali dok se broji, broji se)...

No, hajde sa se raziđemo, nema ovo smisla, ja očigledno njega vidim drugačije od vas i to je to...

Posted

Izvinjavam se na oftopiku, ali samo da primetim da je na Vembliju bunker nivoa Njukasl protiv Sitija.

Posted

Nisam ocekivao da ce Tottenham ovoliko da se muci, nakon sto im je Bournemouth dao tri, pre dva kola.:sleep:

Posted

Dva....Za potrebe ove diskusije gol rukom iz ofsajda možemo zanemariti.

Posted (edited)

Pa jel Klose jedan od najboljih spiceva svog vremena? Nije iako je najbolji strelac u istoriji svetskih prvenstava i prvak sveta s Nemackom. Jednostavno bilo je dosta boljih i od njega i od Birhofa da bi to moglo da se kaze.

Edited by Meazza
Posted

Jbg, ne mogu da gledam pa trolujem... :(

Dajte malo detalja... Jel igra Najskuplji?Kskav je bunker? Svi iza lopte ili nrko ipak čeky kontru? Ima nekih šansi?

Ajde opišite za mene koji namam SK, jer u hotelu ima samo Arena... :(

Posted (edited)

Kejn je dao 18/41 toteovih golova, čim on stane sve ide teže. Šta je radio na onu povratnu glavom, što nije šutirao?

edit a i Jadranko™ ima dan

Edited by čekmeže
Posted (edited)
4 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Izvinjavam se na oftopiku, ali samo da primetim da je na Vembliju bunker nivoa Njukasl protiv Sitija.

Bunker nivoa vest hem protiv sitija. :sleep:

Koliko se sećam čak je i rafa pokazivao više želje za igranjem od mojesa, nije slučajno pep zaigrao lagano 4-2-4 protiv vas...gde su ova centralna 2 kdb i silva :lolol:

Edited by Ruxin
Posted

Ja i ne gledam na SK, vec preko nekih Rusa.

Cica napred, potpuno odsecen i to je to.

Posted
Ja i ne gledam na SK, vec preko nekih Rusa.
Cica napred, potpuno odsecen i to je to.

Sad sam pogledao sastave na livescoreu...

3-5-1-1 ne obećsva ništa dobro...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...