189- Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 opet pocela saga o alexu sandru. navodno smo spremni da platimo 50 miliona funti a sto je jos smesnije, zelimo i vidala
cvrlle Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 4 minutes ago, 189- said: opet pocela saga o alexu sandru. navodno smo spremni da platimo 50 miliona funti a sto je jos smesnije, zelimo i vidala zar vi nemate tzv wing bekove za izvoz? od svih pozicija ta vam, cini mi se, najmanje skripi.
Lancia Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 5 minutes ago, 189- said: opet pocela saga o alexu sandru. navodno smo spremni da platimo 50 miliona funti a sto je jos smesnije, zelimo i vidala nije valjda da se zalis¿
Cash Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 2 minutes ago, Majo said: nije valjda da se zalis¿ Zali se što im dolazi Boaci
copkillah Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 51 minutes ago, renne said: Pa nije ga ubio, to je bio klasičan start, ali je držao malo ukočeno nogu, i DB ga je osakatio, iskočilo koleno na mestu Kunem ti se da sam ubeđen da je išao na njega a ne na loptu.
radnik Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 On 31/12/2017 at 1:40 PM, Majo said: Sta je sa Silvom? evo konacno Quote David Silva reveals premature baby is fighting for life as he explains absence from matches and thanks fans for support
189- Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 (edited) 37 minutes ago, cvrlle said: zar vi nemate tzv wing bekove za izvoz? od svih pozicija ta vam, cini mi se, najmanje skripi. imamo samo jednog levog beka, alonsa. kenedy nije u planovima contea. a desno imamo mosesa i zappu. ovaj drugi nije bas zadovoljio, da ne budem grub. 37 minutes ago, Majo said: nije valjda da se zalis¿ pa ne zalim se zbog alexa. treba nam upgrade u odnosu na alonsa, ali mi je dosadila ova prica sto ce se opet razvlaciti mesec dana bez da covek na kraju i dodje. a vidal je vec usao u 30. suludo je dati za njega 35+ miliona eura. pogotovo mi je ovo cudno, poznajuci politiku kluba oko ovih starijih igraca. jos jedna stvar je i da bi se dovodjenjem vidala, napravila guzva na sredini a jos se za sledecu sezonu vraca rlc. ja bih doveo mozda jednog igraca, beka ili napadaaca i sacuvao pare za leto. ovi bolji igraci sto bi dosli, svakako ne bi mogli igrati protiv barcelone. pojurio bih svim snagama sancheza, ali posto vidim da tu nema uopste ni price o zainteresovanosti chelsea, jasno je da on hoce samo u city. Edited January 3, 2018 by 189-
cvrlle Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 4 minutes ago, 189- said: imamo samo jednog levog beka, alonsa. kenedy nije u planovima contea. a desno imamo mosesa i zappu. ovaj drugi nije bas zadovoljio, da ne budem grub. a azpia racunas u cb? dje je onaj baba rahman? on je valjda levi bek
189- Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 pa igra samo cb-a, tako da ga racunam samo za tu poziciju. baba
Malvo Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Arsenalov vecerasnji trio u odbrani Holding-Mustafi-Cejmbers Makar je ona najprenaduvanija raga Ivobi van prve postave, ali nema sumnje da ce biti prva izmena. Samo od Konteove spremnosti da odigra pritisak na zadnju liniju zavisi ishod meca.
Malvo Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Moze li neko celoj SK redakciji da sugerise da pridev/prilog 'previse' koriste na pogresan nacin? Kako nikome od njih ne zapara usi, jebo ih Visko koji je to uveo.
Recommended Posts