Lancia Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Ruxine, od kog spanskog kluba ce ove godine da ispadne Pep City¿
Pokojni Ruxin Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 1 minute ago, Majo said: Ruxine, od kog spanskog kluba ce ove godine da ispadne Pep City¿ On kaže od onog koji ima mesija. A realno možemo da se pravimo na ovoj temi da pepara ima nekakav zverski kadar, ali mislim da čak ni on nije toliko magičan da uzme lš sa ovoliko slabijim (i tanjim!) rosterom od konkurencije.
cvrlle Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 (edited) 3 minutes ago, Ruxin said: A realno možemo da se pravimo na ovoj temi da pepara ima nekakav zverski kadar, ali mislim da čak ni on nije toliko magičan da uzme lš sa ovoliko slabijim (i tanjim!) rosterom od konkurencije. posteno! ima vise bekova nego real, barselona i juventus zajedno jedan jaja, legenda, nema mesta ni na klupi. bedno, nema sta. a i vidi koliko liverpul, psg, i barselona trose na pojacanja(crveni mancerster trosi ali ne na pojacanja). mora to mnogo jace, raco. isuvise je neozbiljno to. Edited January 2, 2018 by cvrlle
John Coltrane Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Koja ofsajdcina OK mozda mu je upala kap u okoSent from my iPhone using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 2 minutes ago, cvrlle said: posteno! ima vise bekova nego real, barselona i juventus zajedno Jašta, od šume peparinih bekova se ne vidi da drveni veznjak delf iznosi čitavu historijsku sezonu na toj poziciji.
Pokojni Ruxin Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 (edited) Šta bi, kad pre? Izgleda da ih najlutio palas Edited January 2, 2018 by Ruxin
Redoran Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 57 minutes ago, Ruxin said: edit 2 - i najbolji defanzivac evrope! Dobro maši prazan gol sa peterca, nema šta.
cvrlle Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 ih bre raćo, razočaravaš me. ja sam mislio da ti malo duže pratiš peparin rad. to što delf, kako ti reče, iznosi čitavu historijsku sezonu ja bi pripisao malo više trenerovoj genijalnosti nego manjku radne snage. voleo je uglađeni da redi eksperimente, gde god da je bio... Sent from my E5603 using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Just now, cvrlle said: ih bre raćo, razočaravaš me. ja sam mislio da ti malo duže pratiš peparin rad. to što delf, kako ti reče, iznosi čitavu historijsku sezonu ja bi prepisao malo više trenerovoj genijalnosti nego manjku radne snage. voleo je uglađeni da redi eksperimente, gde god da je bio... Sent from my E5603 using Tapatalk Ja bih to najpre pripisao tome što je jedan od bekova zbog kojih toliko plačete odsustvuje čitavu sezonu. A drugi bek zbog kojeg toliko plačete nije ni doveden da bude prvotimac, a i prevashodno igra po desnoj strani. A za to što ovo sa delfom prolazi kako prolazi već jeste zaslužna pepova genijalnost.
Pokojni Ruxin Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 4 minutes ago, Redoran said: Dobro maši prazan gol sa peterca, nema šta. Ne gledam pošto sk prenosi spurse a nisam pri kompu. Javljaj povremeno koliko smo seksi na skali 8-10
Redoran Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 1 minute ago, Ruxin said: Ne gledam pošto sk prenosi spurse a nisam pri kompu. Javljaj povremeno koliko smo seksi na skali 8-10 Silva penetrira u svim pravcima što je upravo poteralo ove mučenike da sami sebi daju gol. Kun neverue.
radnik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Lol kdb igra evo precka, a onaj ga unakazio pre 2 dana?
Pokojni Ruxin Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 5 minutes ago, Redoran said: Silva penetrira u svim pravcima što je upravo poteralo ove mučenike da sami sebi daju gol. Kun neverue. Znači iskusno zabili sebi i spustili tempo na vreme, dok nije kasno. Zna silva Just now, radnik said: Lol kdb igra evo precka, a onaj ga unakazio pre 2 dana? Znalo se to manje-više odmah posle tekme, ali ako nastave da onoliko biju biće i taj neki lomić pre ili kasnije...
ArleKino Posted January 2, 2018 Author Posted January 2, 2018 Tottenham zabija iz ofsajda. VAR potreban koliko sutra.
Recommended Posts