copkillah Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Pa to što je tebi bitnije, to možeš da okačiš mačku o rep Pita se samo klub i bukvalno niko više, pa ni Kutinjo. On može da izrazi želju i tu se njegova prava završavaju. I treba da ostane kako bi u CV-ju mogao da ima i izbacivanje svog (možda) budućeg kluba iz LŠ
Lancia Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Nijedan fudbaler ne vredi vise do 100 miliona, izuzev one dvojice. Pogotovo ne Kutinjo.
cvrlle Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 3 minutes ago, Ruxin said: ako je već jasno da ide najkasnije sledeće leto ne znam zašto je toliko bitno da ga zadržite i ovu polusezonu. To ne pravi suviše veliku razliku vama jer ćete svakako da budete 2-4, sa ili bez kutinja. Čak se može reći da je ova polusezona bila super prilika da se uigra zamena pa da se u sledeću krene odmah ozbiljno, bez tradicionalno liverpulskog starta. e moj raco, pa nije liverpul tamo neki pilicarski klub. zasto da ne pojurimo i 6tu zvezdicu ako se ukaze prilika. bilo bi idealno da naletimo na tu barselonu u nekom trenutku...
copkillah Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Niko ne vredi više od 100 miliona, to se slažem, ali takvo je tržište. Kao što vasić reče, ako je Dembele onoliko plaćen, Kutinjo mora debelo preko toga.
Lancia Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 (edited) 5 minutes ago, copkillah said: Niko ne vredi više od 100 miliona, to se slažem, ali takvo je tržište. Kao što vasić reče, ako je Dembele onoliko plaćen, Kutinjo mora debelo preko toga. Pa nek plate, kad su ludi. Poseduju najbolju skolu fudbala, da nije bilo Gvardiole, niko ne bi video prvi tim od njih. Btw, Aleña iz Barse B je vec sada veci talenat od Kutinja, ali izgleda da mora da prodje put Fabregasa da bi igrao u prvom timu. Edited January 2, 2018 by Majo
Pokojni Ruxin Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 (edited) Braćo 'pulđani, pa vaš trener je rutinski izgubio finale onog nebitnog evropskog takmičenja da bi godinu dana kasnije zakukao što ga sudba naterala da za trofej igra protiv 1 moćne sevilje. Nisam znao da je lš uopšte u igri! Ako kutinjo vredi 200, onda kdb vredi...u stvari nije ni bitno, mi naše najbolje igrača svakako ne prodajemo. Edited January 2, 2018 by Ruxin
copkillah Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Znaš i ti da će pre Liverpul da osvoji LŠ nego ovi tvoji, ali pravićemo se da ne znaš
John Coltrane Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 12 minutes ago, copkillah said: Za PSŽ je cena 120, za Barsu 150, plus po pet miliona na svakih 10 utakmica koje odigra za klub (dok ne dogura do 100) i po 10 miliona za svaki trofej koji osvoji dokle god je u Barseloni. Bonus od 10 miliona po sezoni ako bude bio dvocifren u golovima ili asistencijama itd itd Jbt koliko price o parama za nekog koga ne zanimaju tudje pare
cvrlle Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 2 minutes ago, Ruxin said: Ako kutinjo vredi 200, onda kdb vredi...u stvari nije ni bitno, mi naše najbolje igrača svakako ne prodajemo. pa ko je kriv sto vasi igraci nisu kadri za 1 real i barselonu...
copkillah Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 3 minutes ago, John Coltrane said: Jbt koliko price o parama za nekog koga ne zanimaju tudje pare Ovde nije reč o parama već o stavu kluba, možda si to propustio.
John Coltrane Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 1 minute ago, copkillah said: Ovde nije reč o parama već o stavu kluba, možda si to propustio. Jedino sto sam mogao propustiti da si ti glasnik kluba kad prenosis "zvanican stav".
copkillah Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Just now, John Coltrane said: Jedino sto sam mogao propustiti da si ti glasnik kluba kad prenosis "zvanican stav". Pa ja sam tokom kompletne letošnje sage pisao šta je stav kluba i ispostavilo se da je bilo upravo tako
Lancia Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 1 minute ago, copkillah said: Pa ja sam tokom kompletne letošnje sage pisao šta je stav kluba i ispostavilo se da je bilo upravo tako I na kraju, jel prelazi taj Kukinjo sad u Barsu ili na leto¿
Pokojni Ruxin Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Džabe stav klub, dok trener ne dokaže da može redovno da se bori za najveće domete naravno da će igrači da beže tamo gde se osvajaju trofeji.
copkillah Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 1 minute ago, Ruxin said: Džabe stav klub, dok trener ne dokaže da može redovno da se bori za najveće domete naravno da će igrači da beže tamo gde se osvajaju trofeji. Nisam znao da baš toliko ceniš Kup Kralja. Šta je sledeće, nazvaćeš Liga Kup takmičenjem?
Recommended Posts