Jump to content

Premier League 2017-18

Featured Replies

Pa rekao je sve sto gote pise :D

A koliko je siroka ta lista rivala?

bayern otpao. city i chelsea rivali. ostaje jos mozda milan ili psg. 

• Author

Pa rekao je sve sto gote pise :d

A koliko je siroka ta lista rivala?

Ako ga PSG zeli, mislim da ga mogu dobiti od Arsenala za fine pare.

Rivali iz lige - jok. Arsene je pojeo govno sa Van Persiejem i nije lud da to opet uradi.

Biće u 4 (ujutro) na Areni 1 La Galaxy - Manchester United.

Sad samo pitanje vredi li ne spavati ili ne, pogotovo što sledećeg dana u isto vreme idu i nove epizode Twin Peaksa i GoT, pa je to još jedan dodatni dan nespavanja.   :fantom:

Stvarno je težak izbor :unsure: Gun to my head, ne znam kako bih se odlučio koji od ta tri spektakularna iventa da gledam.

5512dc29b5216cf1b3d476a281d5de16--smiley

Na kraju uopšte nije bio težak izbor, šta je dva dana bez (normalnog) spavanja?  :D

Nije bilo sanse. Sad su da potrazim hajlatse. 

Odgledao neke od 16 minuta + Romelove individualne. Realno, nista se posebno na osnovu njih se ne moze reci osim sto je Marcus delovao odlicno. 

Edited by MancMellow

Murinjo da ponudi Rasforda i 60 miliona za Aleksisa. Odma!

Na kraju uopšte nije bio težak izbor, šta je dva dana bez (normalnog) spavanja?  :D

To. Probudio sam se u 5 popodne.  :lol:

Dobro, ovi su diletanti, prva tri gola su nam dali maltene loptu u noge. Lepo je videti Rasha doduse kako ne masi zicere opet,

Edit sad se setih jedan onaj jeste 

Edited by Giggsy

To. Probudio sam se u 5 popodne.  :lol:

Dobro, ovi su diletanti, prva tri gola su nam dali maltene loptu u noge. Lepo je videti Rasha doduse kako ne masi zicere opet,

Edit sad se setih jedan onaj jeste 

:lolol:

Ja se ionako kasno vratio kući, pa sam iskoristio da gledam dok mašina za sudove nije završila posao.

Dosta je priseban bio Rashford kod prva dva gola (što je lepo videti), a Lingard je imao jednu iznenadjujuće vešto izvedenu asistenciju za Felainija. Lukaku je igrao tek u drugom, i dosta dobro se dodavao sa ostalim igračima, ali nije bilo baš puno šansi. Odbrana deluje dosta zaradjalo.. za sad.

Da, kod prva dva gola je odlicno reagovao, zato sam to i napisao, pa se onda setih da je posle izasao sam ispred golmana ali ovaj mu usao u sut. Lukaku je mislim kod cetvrtog gola imao asistenciju, sasvim se fino uklopio po meni vec sad. Fali nam defanzivni vezni i dalje sanjam Fabinhoa, ali teska posla izgleda

Edited by Giggsy

Lucas-Leiva-829396.jpg

• Author

Čini se da je Inter prihvatio ponudu za Perišića jer... (nastavak na Serie A topicu).

Čini se da je Inter prihvatio ponudu za Perišića jer... (nastavak na Serie A topicu).

hahaha (nema potrebe da nastavljam na drugom topicu) hahaha

Lukaku drvo, panj. OK, takav tip igrača ali ovo je više za klupu. Ako bude prvi izbor (hoće) i bude li se njemu prilagođavala igra (hoće), biće teško do rezultata. Nadam se da će se opustiti malo jbm ga. Junajted inače solidan, Od klinaca Fosu i Tuanzebe sigurni, Pereira igrao zadnjeg veznog što mu garantuje novu pozajmicu, Rašford strašan potencijal. Lindelof takođe dobar, Marsijal će biti mašina ako riješi bube u glavi. Lukaku zasad najgori utisak ostavlja.

Guest
This topic is now closed to further replies.