189- Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Pa rekao je sve sto gote pise :D A koliko je siroka ta lista rivala? bayern otpao. city i chelsea rivali. ostaje jos mozda milan ili psg.
ArleKino Posted July 15, 2017 Author Posted July 15, 2017 Pa rekao je sve sto gote pise :d A koliko je siroka ta lista rivala? Ako ga PSG zeli, mislim da ga mogu dobiti od Arsenala za fine pare. Rivali iz lige - jok. Arsene je pojeo govno sa Van Persiejem i nije lud da to opet uradi.
Weenie Pooh Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Biće u 4 (ujutro) na Areni 1 La Galaxy - Manchester United. Sad samo pitanje vredi li ne spavati ili ne, pogotovo što sledećeg dana u isto vreme idu i nove epizode Twin Peaksa i GoT, pa je to još jedan dodatni dan nespavanja. Stvarno je težak izbor Gun to my head, ne znam kako bih se odlučio koji od ta tri spektakularna iventa da gledam.
Jeremija Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Na kraju uopšte nije bio težak izbor, šta je dva dana bez (normalnog) spavanja? :D
MancMellow Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 (edited) Nije bilo sanse. Sad su da potrazim hajlatse. Odgledao neke od 16 minuta + Romelove individualne. Realno, nista se posebno na osnovu njih se ne moze reci osim sto je Marcus delovao odlicno. Edited July 16, 2017 by MancMellow
MiddleClass Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Murinjo da ponudi Rasforda i 60 miliona za Aleksisa. Odma!
Giggsy Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 (edited) Na kraju uopšte nije bio težak izbor, šta je dva dana bez (normalnog) spavanja? :D To. Probudio sam se u 5 popodne. Dobro, ovi su diletanti, prva tri gola su nam dali maltene loptu u noge. Lepo je videti Rasha doduse kako ne masi zicere opet, Edit sad se setih jedan onaj jeste Edited July 16, 2017 by Giggsy
Jeremija Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 To. Probudio sam se u 5 popodne. Dobro, ovi su diletanti, prva tri gola su nam dali maltene loptu u noge. Lepo je videti Rasha doduse kako ne masi zicere opet, Edit sad se setih jedan onaj jeste Ja se ionako kasno vratio kući, pa sam iskoristio da gledam dok mašina za sudove nije završila posao. Dosta je priseban bio Rashford kod prva dva gola (što je lepo videti), a Lingard je imao jednu iznenadjujuće vešto izvedenu asistenciju za Felainija. Lukaku je igrao tek u drugom, i dosta dobro se dodavao sa ostalim igračima, ali nije bilo baš puno šansi. Odbrana deluje dosta zaradjalo.. za sad.
Giggsy Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 (edited) Da, kod prva dva gola je odlicno reagovao, zato sam to i napisao, pa se onda setih da je posle izasao sam ispred golmana ali ovaj mu usao u sut. Lukaku je mislim kod cetvrtog gola imao asistenciju, sasvim se fino uklopio po meni vec sad. Fali nam defanzivni vezni i dalje sanjam Fabinhoa, ali teska posla izgleda Edited July 16, 2017 by Giggsy
Redoran Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Arsenal stick all 11 players on goal line in bid to defend indirect free-kick - concede anyway
ArleKino Posted July 16, 2017 Author Posted July 16, 2017 Čini se da je Inter prihvatio ponudu za Perišića jer... (nastavak na Serie A topicu).
cvrlle Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Čini se da je Inter prihvatio ponudu za Perišića jer... (nastavak na Serie A topicu). hahaha (nema potrebe da nastavljam na drugom topicu) hahaha
kipo Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 Lukaku drvo, panj. OK, takav tip igrača ali ovo je više za klupu. Ako bude prvi izbor (hoće) i bude li se njemu prilagođavala igra (hoće), biće teško do rezultata. Nadam se da će se opustiti malo jbm ga. Junajted inače solidan, Od klinaca Fosu i Tuanzebe sigurni, Pereira igrao zadnjeg veznog što mu garantuje novu pozajmicu, Rašford strašan potencijal. Lindelof takođe dobar, Marsijal će biti mašina ako riješi bube u glavi. Lukaku zasad najgori utisak ostavlja.
Recommended Posts