cvrlle Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 mali madjionicar odabio masan ugovor i kapitensku traku to bi bilo to. mada bi bilo idealno ako bi nekako mogli da ga sacuvaju do leta.
copkillah Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 21 minutes ago, cvrlle said: mali madjionicar odabio masan ugovor i kapitensku traku to bi bilo to. mada bi bilo idealno ako bi nekako mogli da ga sacuvaju do leta. ... a to je objavio vazda pouzdani Mundo Deportivo Polako, nema još ničega osim štakorisanja katalonske štampe uz podršku njihovog kluba
Pokojni Ruxin Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Što pohisterišete svaki put kad se piše o kutinju? Ozbiljno se nadate da će biti tu sledeće sezone?
radnik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Sledece nece 100%, ali mi nije jasno zasto bi sad presao, a ne na leto. Barsi ide OK, ne treba im za ligu u CL ne moze da igra, a u L. moze. Minut vise da ne odigra ja ga pre leta ne bih pustio.
copkillah Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 (edited) To bukvalno niko nikada nije napisao u ovoj temi. Svi očekujemo da ostane do kraja ove sezone, tj da ode posle SP. Edited January 2, 2018 by copkillah radnik bio brži
Pokojni Ruxin Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 (edited) Pa jedino ako se plašite za lš (a ja vas ne vidim kao mnogo kritične), inače ne znam kakvu bitnu razliku pravi za bilo koju od tri strane. Posebno ako će da propusti najteži deo sezone zbog bola u leđima. Da je do mene prodao bih ga još na leto. Očigledno je da hoće da ide i da je pitanje vremena, zadržavanje na silu je uglavnom kontraproduktivno, plus smara sva ova drama, a verujem i remeti. edit - vratio se silva. edit 2 - i najbolji defanzivac evrope! Edited January 2, 2018 by Ruxin
copkillah Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Apsolutno ne treba popustiti onim štakorima koji su se služili svim mogućim sredstvima da ga dovedu, prosto takve stvari se ne rade. I sada će biti još gori i zato je još važnije da ispuše. A onda lepo na leto da se otvore 150+ pa da razgovaramo, ako ne uleti PSŽ.
ArleKino Posted January 2, 2018 Author Posted January 2, 2018 Arsenea optužilo za dovođenje u sumnju integriteta sudije Mikea Deana. Garant će dobiti 5-6 utakmica zabrane. Šteta što ćelavo govno nije u komu poslao. Prva od tri tekme sa 189-tkom ovog mjeseca je sutra. Mi bez Kolašinca, Ramseya, Girouda, Mesuta, Monreala i Koscielnyja. Rutinski 0:3.
Pokojni Ruxin Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 2 minutes ago, copkillah said: Apsolutno ne treba popustiti onim štakorima koji su se služili svim mogućim sredstvima da ga dovedu, prosto takve stvari se ne rade. I sada će biti još gori i zato je još važnije da ispuše. A onda lepo na leto da se otvore 150+ pa da razgovaramo, ako ne uleti PSŽ. Ovaj, koliko se sećam vi ste jedini klub koji je kažnjen zbog tih sranja u poslednjih par godina...i onda ste bili još gori, dali još više para i ipak doveli tog igrača iako je bilo bitno da ispušite. Nije uleteo niko pošto je vvd prevara...
porucnik vasic Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 4 minutes ago, Ruxin said: Pa jedino ako se plašite za lš (a ja vas ne vidim kao mnogo kritične), inače ne znam kakvu bitnu razliku pravi za bilo koju od tri strane. Posebno ako će da propusti najteži deo sezone zbog bola u leđima. Da je do mene prodao bih ga još na leto. Očigledno je da hoće da ide i da je pitanje vremena, zadržavanje na silu je uglavnom kontraproduktivno, plus smara sva ova drama, a verujem i remeti. Наравно да прави разлику ово је једна од пар већих будалаштина што си у троловима написао. Болд на срећу није до тебе. Кутињо вреди више него мали Дембеле ког су купили. Док не понуде више уцело од тога је спрдња и да се прича са њима.
cvrlle Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 6 minutes ago, copkillah said: ako ne uleti PSŽ. njima moze i za 50 milki manje...
copkillah Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 2 minutes ago, Ruxin said: Ovaj, koliko se sećam vi ste jedini klub koji je kažnjen zbog tih sranja u poslednjih par godina...i onda ste bili još gori, dali još više para i ipak doveli tog igrača iako je bilo bitno da ispušite. Nije uleteo niko pošto je vvd prevara... Čekaj, da li to menja nešto činjenicu šta i kako Barselona radi?
copkillah Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 2 minutes ago, cvrlle said: njima moze i za 50 milki manje... Za PSŽ je cena 120, za Barsu 150, plus po pet miliona na svakih 10 utakmica koje odigra za klub (dok ne dogura do 100) i po 10 miliona za svaki trofej koji osvoji dokle god je u Barseloni. Bonus od 10 miliona po sezoni ako bude bio dvocifren u golovima ili asistencijama itd itd
Pokojni Ruxin Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Just now, porucnik vasic said: Наравно да прави разлику ово је једна од пар већих будалаштина што си у троловима написао. Болд на срећу није до тебе. Кутињо вреди више него мали Дембеле ког су купили. Док не понуде више уцело од тога је спрдња и да се прича са њима. Ne kažem da kutinjo ne pravi razliku na terenu (i svaka njemu čast što ne igra kao alexis nego stvarno) nego ako je već jasno da ide najkasnije sledeće leto ne znam zašto je toliko bitno da ga zadržite i ovu polusezonu. To ne pravi suviše veliku razliku vama jer ćete svakako da budete 2-4, sa ili bez kutinja. Čak se može reći da je ova polusezona bila super prilika da se uigra zamena pa da se u sledeću krene odmah ozbiljno, bez tradicionalno liverpulskog starta. @copkillah nem pojma šta tačno radi barsa, ne pratim toliko. Ali je jasno da bi kutinjo da igra pre tamo nego kod vas, to mi je bitnije.
Recommended Posts