Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Prilicno dobro drugo poluvreme i jos jedan lep gol.:ziga:

Posted

Inace Matic danas vrlo slab, vidi se da se ne snalazi u ovom totalnom fudbalu i da mu vise lezi sidras u napadu.

DQEb4rcW0AA2Jfw.jpg large.jpg

Posted (edited)

Misliš na 61% lopte i 21 pokušaj ka golu? Šta znam, malo je možda fegetski biti toliko ofanzivan :sleep:

edit - jeste nekim čudom dalo rezultate though, koliko god da je kontraintuitivno

Edited by Ruxin
Posted

Taktika je u pitanju - i Herrera i Matić uz Pogbu i Pogba je, naravno, pokazao šta ume u napadu (na levoj strani). A ume.

Posted (edited)

Pa znamo još od lujare da je 4-3-3 sa ererom u vezi i marsijalom u špicu najbolje za ovaj kadar, još i pre što je došao pogba...kojem najviše odgovara da igra u 4-3-3 po levoj strani.

Da ste zvali murinja na ppp da dođe da nauči nešto odavno bi i on znao :dry:

Edited by Ruxin
Posted

Ja sam to prvi, mislim, ovde pisao. Al mi malo bez veze da se pravim pametniji od dva osvajača CL...

Posted

Istina, ja evo i dalje čekam da englezi dignu boginju pod kapelom pošto mi glupo da preispitujem osvajača lš...

Posted
Taktika je u pitanju - i Herrera i Matić uz Pogbu i Pogba je, naravno, pokazao šta ume u napadu (na levoj strani). A ume.
Nije mi jasno zašto ne igrate sa 3 na sredini uvijek. U takvoj formaciji je Pogba igrao u juventusu, očigledno mu odgovara - a čini mi se i ostalima.
Danas najbolji junajted u zadnjih barem mjesec dana. I dva odlična gola
Posted
14 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said:

Nije mi jasno zašto ne igrate sa 3 na sredini uvijek. U takvoj formaciji je Pogba igrao u juventusu, očigledno mu odgovara - a čini mi se i ostalima.
Danas najbolji junajted u zadnjih barem mjesec dana. I dva odlična gola

Pojma nemam

Posted

3 iksa za redom su bila previse, cak veci problem od poraza u gradskom derbiju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...