Miljenko Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Prilicno dobro drugo poluvreme i jos jedan lep gol.
John Coltrane Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Inace Matic danas vrlo slab, vidi se da se ne snalazi u ovom totalnom fudbalu i da mu vise lezi sidras u napadu.
Pokojni Ruxin Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 (edited) Misliš na 61% lopte i 21 pokušaj ka golu? Šta znam, malo je možda fegetski biti toliko ofanzivan edit - jeste nekim čudom dalo rezultate though, koliko god da je kontraintuitivno Edited January 1, 2018 by Ruxin
MancMellow Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Taktika je u pitanju - i Herrera i Matić uz Pogbu i Pogba je, naravno, pokazao šta ume u napadu (na levoj strani). A ume.
Pokojni Ruxin Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 (edited) Pa znamo još od lujare da je 4-3-3 sa ererom u vezi i marsijalom u špicu najbolje za ovaj kadar, još i pre što je došao pogba...kojem najviše odgovara da igra u 4-3-3 po levoj strani. Da ste zvali murinja na ppp da dođe da nauči nešto odavno bi i on znao Edited January 1, 2018 by Ruxin
MancMellow Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Ja sam to prvi, mislim, ovde pisao. Al mi malo bez veze da se pravim pametniji od dva osvajača CL...
Pokojni Ruxin Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Istina, ja evo i dalje čekam da englezi dignu boginju pod kapelom pošto mi glupo da preispitujem osvajača lš...
gervasius twinkleminkleson Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Taktika je u pitanju - i Herrera i Matić uz Pogbu i Pogba je, naravno, pokazao šta ume u napadu (na levoj strani). A ume.Nije mi jasno zašto ne igrate sa 3 na sredini uvijek. U takvoj formaciji je Pogba igrao u juventusu, očigledno mu odgovara - a čini mi se i ostalima. Danas najbolji junajted u zadnjih barem mjesec dana. I dva odlična gola
MancMellow Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 14 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said: Nije mi jasno zašto ne igrate sa 3 na sredini uvijek. U takvoj formaciji je Pogba igrao u juventusu, očigledno mu odgovara - a čini mi se i ostalima. Danas najbolji junajted u zadnjih barem mjesec dana. I dva odlična gola Pojma nemam
John Coltrane Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 3 iksa za redom su bila previse, cak veci problem od poraza u gradskom derbiju. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts