Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Oks više radi van terena nego na njemu. Čovek je ispred svog vremena i kao i sve genijalce ne očekujem da ga razumeju njegovi savremenici.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Kako ovo nije karton, Gomez uhvatio čoveka bez lopte sa obe ruke i bacio ga na travu.

Posted

Kolko gomeza boli kurac da se pokrene u svom šesnaestercu. Nadam se da će ga flop poslati na klupu da može ovako nonšalantno da posmatra tok utakmice.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Posle će opet poručnik da priča kako nije sistemski problem, samo individualna greška za individualnom greškom.

Uopšte nema veze što dozvoliš svakom Burnliju da te sabije u peterac poslednjih pola sata.

Posted
56 minutes ago, Azdaja said:

Gudmonson mi se bas sviđa u bnrliju sasvim korektan igrač. 

:fantom:

Posted

srecna vam nova godina!

Sent from my E5603 using Tapatalk

Posted
2 minutes ago, Ruxin said:

Klavan>VVD  Pogba:sleep:

:D ovo su Pogbi ponistili.

YES.

Posted

Oduvek sam cenio Lovrena i Klavana :fantom:

Posted (edited)

Opa, jel ovo prvi put otkad je došao murinjo da mu najbolji špic u ekipi igra špica? :ohmy:

Može biti solidna prilika da se podsetimo koliko je zakopao momka sa ibrom.

Edited by Ruxin
Posted
7 minutes ago, Weenie Pooh said:

Posle će opet poručnik da priča kako nije sistemski problem, samo individualna greška za individualnom greškom.

Uopšte nema veze što dozvoliš svakom Burnliju da te sabije u peterac poslednjih pola sata.

Kad igra "prvi tim" ja strepim vise, danas sam bio opusten za odbranu i iskreno se iznenadih da ga primise.

Posted

Realno šteta da se ovako dominantan štoperski tandem sad kvari zbog tamo nekih Holandeza i "Kamerunca nemačkog porekla" :sleep: 

Klopp je tako imao i odlično uigran duet Lovro-Sakho, onda torpedovao ovog drugog i automatski pokvatio onog prvog...

Posted (edited)

Lovro nikad nije ni bio problem, osim za nemače pojma, ali sad kad su mu se partneri najzad uozbiljili stvarno ne deluje to loše :sleep:

Edited by Ruxin
Posted

Kaže Flopara da mu je draža ovakva pobeda nego da je ostalo 0-1, "who cares about clean sheets". Nikad bog fudbala od njega...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...