Прслин Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Можда су се надали да ће да се боре за титулу, а сада схватају да је 130 милиона доста кинте за неког ко више није најважнији играч у тиму.
gervasius twinkleminkleson Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Danas Kapetan Minjole Meni smeta samo kad daje golove Liverpulu, inače mi je kul lik. Smešan mi je samo izbor za nefudbalskog fudbalera godine, posebno ako se "nefudbalski" deo nigde ne pominje.Bukvalno u prvoj rečenici teksta o izboru Mate to piše
Weenie Pooh Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 vreme "Šest stepeni, da je malo hladnije padao bi sneg" Ovi belo-plavi dresovi baš i ne odudaraju od Burnlijevih.
Weenie Pooh Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Bukvalno u prvoj rečenici teksta o izboru Mate to piše Pa to za vas hipstere što čitate tekstove umesto samo naslova.
Weenie Pooh Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Можда су се надали да ће да се боре за титулу, а сада схватају да је 130 милиона доста кинте за неког ко више није најважнији играч у тиму. Slabo i nije najvažniji. Salah treba samom sebi da šalje lob pasoše preko zadnje linije? Pustiće ga na leto, svi srećni svi zadovoljni.
radisa Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Ko je invalid radisa? Ima ih vise [emoji3] Ings? Sturridge? vreme Mislio sam na Stukija,sad vidim da je opet povređen..
Weenie Pooh Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Can i Wijnaldum nastavljaju da dominiraju Ako Mane ili Ljiljana sami nešto ne izmisle, piši propalo. Jebao te Sent Džejmsiz, Viškoviću. I Madio Sane.
radnik Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Osim ponekad ranije Mignolet, nikad me niko nije nervirao nekim svojim potezima kao Can zeludac mi se okrene. Inace bod ko kuca.
Azdaja Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Dosadno je do zla boga... Nadam se da će karamele da uđu zustrije u sledeću tekmu po okončanju ove. Gudmonson mi se bas sviđa u bnrliju sasvim korektan igrač.
Bogotac Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Sunce ti poljubbim,kakva postava protiv Evertona
Weenie Pooh Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Počeo je i sa PPP da ppprepisuje, Lanzini umesto Kutinja.Dajte ljudi odigrajte nešto da se malo smiri budala...
Weenie Pooh Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Au! Sent from my iPhone using TapatalkPizda sebična, skinuo loptu Oxu?
Aleksandar88 Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Oks odmahuje rukom isprva u fazonu, teraj se u kurac . Posle je se ipak radovao. Nikad bolje potrošenih 40 miliona. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts