Jump to content
Upgrade na v5

Premier League 2017-18

Featured Replies

Ma znam, 2016. su za fudbalera godine proglasili nekog braniča Kaljarija zato što je oboleo od nekog poremećaja autoimunog sistema.

Ali za humanizam i slične stvari valjda treba dati neku posebnu nagrada, nikako "fudbaler godine".

• Author
2 hours ago, Weenie Pooh said:

Ma znam, 2016. su za fudbalera godine proglasili nekog braniča Kaljarija zato što je oboleo od nekog poremećaja autoimunog sistema.

Ali za humanizam i slične stvari valjda treba dati neku posebnu nagrada, nikako "fudbaler godine".

Pa imaju poseban izbor za fudbalera godine u kojoj je pobijedio Messi. Ovo je nefudbalski fudbaler godine.

Weenie, i vanfudbalski Mata ti smeta. Prava si prznica.

• Author

Pool bez Coutinha, Salaha i Van Dijka danas.

Navodno Pool tuži Barcu i Nike zbog objave da Kuki ide na Camp Nou.

Danas Kapetan Minjole :isuse:

18 minutes ago, John Coltrane said:

Weenie, i vanfudbalski Mata ti smeta. Prava si prznica.

Meni smeta samo kad daje golove Liverpulu, inače mi je kul lik. Smešan mi je samo izbor za nefudbalskog fudbalera godine, posebno ako se "nefudbalski" deo nigde ne pominje.

Bez želje da devalviram bilo čiji aktivizam, društvenu svest, ili borbu protiv bolesti, apsurdno je to stavljati u nekakav sportski kontekst.

Sastav: Mignolet, Alexander-Arnold, Lovren, Klavan, Gomez, Can, Wijnaldum, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Mane, Solanke

ne uliva previse poverenja, nadam se da su i ovi umorni(ji). Ako daju gol tipujem Mane ili Solanke.

A sto ne igra Najkinjo?

A sto ne igra Najkinjo?
Povreda butnog mišića, kažu
  • Author
2 minutes ago, copkillah said:
7 minutes ago, Majo said:
A sto ne igra Najkinjo?

Povreda butnog mišića, kažu

6134296.jpg

Ko je invalid radisa? Ima ih vise :D Ings? Sturridge?

vreme :cry:

Edited by radnik

Slabasan je sastav Liverpula, taman za 0:0.

6134296.jpg.1f443d9612091a529552000c5169e498.jpg
Nema nikakve logike da ga puste sada, a celo leto su se borili da ga zadrže

Ja se nadam da ce ipak doci, bas kao Gorecka.

Guest
This topic is now closed to further replies.