Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Jebala vas ogavna licemerna portugalska plačipička. Preispitajte se i otvorite topik samo za njega.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Хоћемо, чим оде из Премијер лиге. 

Posted
1 hour ago, Прслин said:

Мислиш, купио би неког шпица скупљег од Лукакуа? 

Мислим да је ова прича о томе како је Мурињо протеривао играче из Челзија није баш потпуно у складу са оним шта се дешавало. Баш је Лукаку одличан пример за то: наводно га је Мурињо отерао, а онда он потрчао да му се придружи. Хау јес ноу.

Znam da Lukaku jako gotivi Murinja, ali da se ne lažemo, kada te traže Čelsi i Junajted, a ti igraš za prosečni Everton, naravno da ćeš da potrčiš u veći klub i u ovom konkretnom slučaju, veći klub od dva koji te traže, kod trenera koji je veće ime. Ne znam da li je Murinjo baš proterivao igrače, ali da se zajebao u svojim procenama, jeste. Ili prosto dokazuje famu koja ga prati, da on ume da radi samo sa gotovim i oblikovanim proizvodima.

BTW dok sam proveravao svoje sećanje o odnosu Lukakua i Murinja, naleteo sam na ovu Lukakarinu izjavu:

When I used to be at Everton – and no disrespect to Everton, the team that nurtured me – we were always playing not to lose against the big teams. As a striker, I would play sometimes with two defensive midfielders as wingers. There would be no service, everybody would be thinking about closing back and not conceding first. I would stay on the holding midfielder and we would defend with nine. Here it is different, you play to win and you get more service. The pressure is bigger but it is something I wanted. Now we go to Chelsea and we go for a win. That’s a good feeling. Sometimes we would go to Chelsea and be happy with a draw and I would be fuming because I wanted to win.

:lol: najjače je što je ova izjava došla POSLE sramotnog bunkera u LIverpulu. Ali lepo je što brani svog trenera, koliko god te izjave izgledale smešno.

Posted
4 minutes ago, Прслин said:

Хоћемо, чим оде из Премијер лиге. 

Pošto trenutno ne pratimo kineze hoćeš reći? :ohmy:

Posted

Ма, јок, него ми било глупо да одувам Иву са “То ти је што ти је за следећих десет година”. 

Posted
1 hour ago, Прслин said:

Мислиш, купио би неког шпица скупљег од Лукакуа? 

Boljeg. Sigurno ne nekog ko bi mu zapusio sve pravce ka golu a onda nestajao na vaznim utakmicama.

Posted

Za ovakve promasaje su treneri ulazili u teren i lupali samare.

Lanco, ko je vodio Valensiju i onaj Chelski ako ne upravo Mata? Da izvinu ikone Teri i Lampar, ali Mata im je bio najbolji igrac sezone (a mozda i 2 puta, nek proveri 189).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Potpuno mi je nejasna ta ideja da Murinju nedostaje "kreativac koji vuče tim", ali da nije kao Mata, ni kao Mita Jermen, da nije ni Pogba ali nije ni Ozil...

Kakvi su to tipovi igrača Mata i Cazorla ako ne kreativci? Da nisu možda klasični krilni napadači? Jesu mu ti mitski kreativni ubermensch bili Lampard, Joe Cole, Robben, Damian Duff?

Razumem da neko smatra da nedostaje kvaliteta, ali nemojmo sad da izmišljamo superspecifične neviđene tipove igrača koji jedini mogu da zadovolje zahteve Specijalnog fudbala.

Posted (edited)

ludnica

edit: sad Sterling ima da ga metne za pobedu

Edited by copkillah
Posted

Jbg, bez veze, nije bio penal, ali je luka sramotno loše izveo...

Posted
Just now, radisa said:

Jbg, bez veze, nije bio penal, ali je luka sramotno loše izveo...

Pucao je kao Brnović 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...