Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Robertsona baš nije htelo, imao je samo jedan dobar centaršut u prvom poluvremenu (Mane ofsajd) i sad pred kraj je dobro presekao kontru, a pokušavao je milion puta sve i svašta. Najviše me je iznerviralo pred kraj kad je krenuo sam da vrši pritisak, izašao na sred Lesterove polovine, i čim su ga prebacili odmah Gray potpuno sam na krilu :isuse: 

Mane je bio sasvim dobar IMHO, dva gola iz malih ofsajda i fenomenalna asistencija za izjednačenje. Milner je isto dobro odigrao, ovo ostalo standardno.

Edited by Weenie Pooh
  • Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Ovaj Salah ispade odličan. Ko bi rekao od onakvog raspada u Romi...

Posted

E samo nam je jos ovo falilo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)

Ne deluje ok :(  nadam se da je samo potres, a ne nesto ozbiljnije.

Edited by radnik
Posted

Šta se desilo Lukakari, kako se povredio?

Posted
48 minutes ago, 189- said:

Да ли је ико из ове наше шунтаве опозиције провалио да су напредњачке будалетине на ваучеру написале "Buisiness" или чекају да им се и на овакве зицере скрене пажња на неком форуму попут Парапсихопатологије?

Posted

Što bi obraćali pažnju na nepismeni džinovski vaučer kad ih nije pogodio onaj nepismeni izborni AV plakat koji nas je sa svih strana onoliko napadao?

(ono sa latiničnim "D" u ćiriličnom "Aleksandar")

Posted

'nači, ja sam se već oprostio od toga da će ikad svirati čist penal za nas...

Posted

Ubiju ti spica u petom minutu (koji je pre toga promasio zicer sa peterca), pa promasis jos 2-3 mrtve sanse i na sve to Posom ne svira namernu ruku MajeJoside u 16m.

Pogba sem dve dijagonale, Mati na pocetku i Mikhiju pred kraj, nista i slovom nista nije uradio. Da zlo bude vece igras protiv ekipe koja ne moze da napravi nijednu sansu za 50minuta igre.

Posted (edited)
14 minutes ago, John Coltrane said:

Da zlo bude vece igras protiv ekipe koja ne moze da napravi nijednu sansu za 50minuta igre.

Kome je onda De Gea branio u prvom poluvremenu?

I opet? :D

Edited by ArleKino
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...