Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Nije to samo drugo mesto, to je u najboljem slučaju drugo mesto i nedostižna titula na polusezoni što niko nije očekivao. Plus sve to od gradskog rivala. Za klub sa takvim ambicijama i skupu ekipu razočaravajuće. Ove godine neće harati LE tako da videćemo da li će biti trofeja.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Mislim da je Murinjo tema zbog svog kukanja iz nemoći, idiotskih izjava i zato što se ponavlja sa alibi foricama. Konjić v2 - da je uzeo titulu, zasluge su naravno samo njegove, a ovako skida odgovornost sa sebe. Svaki shitstorm on sam sebi izaziva.

Posted

Kutinjo trazi kucu u Barseloni blizu Luis Suareza i Mesija.

Posted
42 minutes ago, čekmeže said:

Nije to samo drugo mesto, to je u najboljem slučaju drugo mesto i nedostižna titula na polusezoni što niko nije očekivao. Plus sve to od gradskog rivala. Za klub sa takvim ambicijama i skupu ekipu razočaravajuće. Ove godine neće harati LE tako da videćemo da li će biti trofeja.

Sve to je posledica nenormalno dobre sezone SItija na koju je Man Utd mogao da utiče samo u onom jednom derbiju, dakle praktično nikako. Razumeo bih da su mu upućene zamerke tipa "ne seri više" kao ove koje CK navodi, ali podjebavaju ga prevashodno kao što ti kažeš zbog uspeha gradskog rivala što je bezveze.

Kao kad ti keva upre prstom u nekog mladog, uspešnog, sveže diplomiranog, stabilno zaposlenog, srećno skućenog govnara i kaže "A kad ćeš ti ovako?" Nikad mama, odjebi! Što nisi sebi rodila kupila Guardiolu ako si htela bolje?!

Posted
51 minutes ago, čekmeže said:

Plus poraz od tog gradskog rivala kod kuće plus...

Elem, ima tu još jedna stvar. Nekako oko 7-8.kola u Engleza je počela stidljiva priča o potencijalno nepobjedivom timu iz Mančestera, možete pogađati kojem. Nikome nije palo na pamet da pogleda imena prvih 7 suparnika Uniteda da malo zakoči prije takve nebuloze. Rekao sam i u najavi sezone da United ima nagodan start, a kasnije se vidjelo da na tvrđim kostima Unitedu ostaju zubi.

Mourinho najavljuje kupovine za ljeto, znači ostaje i za spektakularnu treću sezonu.

Posted
3 hours ago, copkillah said:

Transfermarkt kaže 37.5, to je verovatno sa svim add-onovima. Prema gornjoj tabeli, kada uračunaš fudbalsku inflaciju, to je oko 55 miliona današnjih para.  Nadrealno?

Inicijalnih je 30mil£, a na koliko je moglo (i da li je) da poraste ne znamo tacno. Ili mozda imas uvid i u to?

Nadjite drugi argument umesto tog da je 30 od pre 2,3,4 sezone =  85 danas.

Znam da vam se stomak prevrdje od cifre za VVD :D

Posted
12 minutes ago, John Coltrane said:

Inicijalnih je 30mil£, a na koliko je moglo (i da li je) da poraste ne znamo tacno. Ili mozda imas uvid i u to?

Nadjite drugi argument umesto tog da je 30 od pre 2,3,4 sezone =  85 danas.

Znam da vam se stomak prevrdje od cifre za VVD :D

imam transfermarkt, tamo piše toliko, ne zanima me dalje. A ionako se osvrćem na Tomkinsov tekst i analizu i brojku koju je on izneo.

I ne treba mi argument, ti si pričao o nadrealnim plaćanjima igrača Sautemptona, pa sam te pitao šta misliš o transferu tinejdžera iz tog kluba za ogromne pare.

Što se tiče prevrtanja stomaka, možda se tebi obrće, meni sigurno ne, jer nisu moje pare, isto bi mi bilo da je plaćen i 5 i 105 miliona. A ako ne razumeš o čemu pričamo, jbg.

Posted
13 minutes ago, copkillah said:

imam transfermarkt, tamo piše toliko, ne zanima me dalje. A ionako se osvrćem na Tomkinsov tekst i analizu i brojku koju je on izneo.

I ne treba mi argument, ti si pričao o nadrealnim plaćanjima igrača Sautemptona, pa sam te pitao šta misliš o transferu tinejdžera iz tog kluba za ogromne pare.

Što se tiče prevrtanja stomaka, možda se tebi obrće, meni sigurno ne, jer nisu moje pare, isto bi mi bilo da je plaćen i 5 i 105 miliona. A ako ne razumeš o čemu pričamo, jbg.

Ovo je bilo carski. Ugodno popodne ti zelim.

Posted (edited)

Odmara ga za MoTM protiv Arsenala.

Edited by ArleKino
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...