reginald Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Jel se zna pouzdano do kad ostaju Ozil i Sancez? Lijepo kombiniraju sa Lacazetom. Tesko ce u top 3 bez njih.
Pokojni Ruxin Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Imaju ugovor do leta i ne planiraju da ga produže. Ako arsen misli da izvuče bilo kakve pare morao bi da ih zavalja već ove zime.
copkillah Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 3 hours ago, Strahan said: Ovo poređenje je težak idiotizam, ali baš težak. Boateng i Alaba su kupljeni 2011. tako da se svaka dalja priča o poređenju cena tu gasi. Tržište danas je potpuno suludo i više ne postoje apsolutno nikakva pravila niti neke referentne vrednosti, pa su ovakvi grafici pokazivanje baš elementarnog neznanja. 28 minutes ago, John Coltrane said: Ako je ista dobro iz ove sulude cifre za VVD je sto ce bazendzije, bar na kratko, sjahati sa Pogbine cifre . Ja bih razumeo da su kupili igraca iz nekog top kluba Evrope, ali iz Sautemptona u raspadu, ovo zvuci nadrealno. Nećemo, zato što je Pogba oteran iz kluba (za džabe), da bi par godina kasnije bio plaćen koliko je plaćen Nego, kako ceniš plaćanje tinejdžera iz Sautemptona, skoro 40 miliona funti? I to pazi, ne ovog leta kada to ne bi bilo nešto što se izdvaja iz mora sličnih transfera, već, recimo tamo neke 2014? Nadrealno?
porucnik vasic Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Ма битно је да су из Виљареала довели звер.
MiddleClass Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 8.5 miliona je realnije za ovog lika. No dobro, makar ce Ikardi ce u Real za 400 miliona
Pokojni Ruxin Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 (edited) VVD dolazi sa neuporedivo većom reputacijom od dokazane zveri i stonesa. - DZ je nepoznat lik iz viljareala koji je dokazao zverovao otprilike prvih 5 utakmica, od tad više kiksa i boluje - Stones je došao kao engleski balvan sa očajnom sezonom iza sebe, svi se nasmijaše pepu na kakvu je prevaru naseo - VVD dolazi kao lik čije ime se već nekih godinu+ dana vrti oko liverpula, sitija, barse...ima sigurno i boljih štopera na tržištu, ali teško da bi takve liverpul uspeo da dovede bez obzira na novce. Na stranu da li se ja slažem sa njegovom reputacijom, ali realna tržišna cena za takvog igrača danas nije svakako ispod 60 miliona. Edited December 28, 2017 by Ruxin
Weenie Pooh Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 (edited) Mi se ovde zajebavamo, ali je bih baš voleo da se VVD vvdokaže tako brzo kao dokazana zver, samo što će se to teško desiti. Već u prvoj izjavi povodom transfera, Klopara podseća da je čovek dugo odsustvovao sa terena, i da igračima tog tipa (kakav god to tip bio) obično treba dosta vremena da se vrate u formu... srećom, to za LFC neće biti problem, kaže, jer na VVD poziciji već imaju dosta kvaliteta Makes perfect sense, dao sam 75 miliona za igrača koji mi, ako se ispostavi da je bust, u stvari nije ni bio potreban. Edited December 28, 2017 by Weenie Pooh
copkillah Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 6 minutes ago, Ruxin said: Nego jel bilo ovo? eto, gde ćeš bolji dokaz da je a perfect fit za Liverpul
189- Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 jel se tu kenja po vvd samo zbog cene ili ima necega drugog
Weenie Pooh Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Zbog cene i zbog toga što nije ispoštovao Peparu, gde ćeš više.
porucnik vasic Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Кисело грожђе је у питању. Иначе Саутемптон намерава да нам врати део кинте купујући Стукија. Који је доказана звер.
Weenie Pooh Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Daće sigurno velike pare za dokazanog invalida. Onda još Ingsa u WHU, Solankea negde na pozajmicu, jebeš napadače.
Recommended Posts