Pokojni Ruxin Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 16 minutes ago, čekmeže said: Zašto pišeš u množini? Koji defanzivci? Ruxine imaš gore kolko bajernovih je vvd, sad ti napravi kolaž sa sitijevim napadom
cvrlle Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 56 minutes ago, porucnik vasic said: Мада прича се о том Трапу из ПСЖ-а. ne bih ja to. to je u verovatno u rangu sa ovim sto livpool vec poseduje. pre bih skupio parice i sacekao da se na leto raspadne atletiko pa napao oblaka. mada mi nije jasno kako to da handanovica niko nije napao sve ove godine. tavorio je u raspalom interu a niko ni da pita za njega
Miljenko Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Ozil na 6-7 metara od gola, po sredini, pokusava da doda loptu. Preteruje se sa ovim pokusajima kopiranja Barse.
Azdaja Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Pusti, odlučio je da trči u mesecu decembru. Lepo je videti za promenu..
radisa Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 ALeksis šutira sa 10-12 metara, umesto da proba da doda nekom... Sad će ga ćebovati u svlačionici...
reginald Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Ovaj Schlupp je bio ocajan kad god sam gledao Palace. Gol Arsenala na cistu razliku u individualnoj kvaliteti. Palace u drugom poluvremenu izgelda takticki dosta bolje. Ali dzaba, evo i treceg.
John Coltrane Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Ako je ista dobro iz ove sulude cifre za VVD je sto ce bazendzije, bar na kratko, sjahati sa Pogbine cifre . Ja bih razumeo da su kupili igraca iz nekog top kluba Evrope, ali iz Sautemptona u raspadu, ovo zvuci nadrealno.
Weenie Pooh Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Ruxi nije bazendžija, molim lepo. Samo se ponekad tako oseća. Inače, 30 miliona top klubu VIljarealu je bilo vrlo realno.
Pokojni Ruxin Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Ma koga briga za cifru realno, meni ušlo na jedno uvo na drugo izašlo. Ovo je nova normala, nisam uopšte očekivao da bude ovoliko reakcija. Ako mene pitaš manje je vvdova nego lukakukova na tržištu, čemu šok? Stones je otišao za 50 posle očajne sezone još pre 3-4 roka.
reginald Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Odlicno drugo poluvrijeme. Steta za Palas. Primili su prelako dva gola u kratkom periodu i to bas kad su dobro stajali. Na kraju su mogli i do boda. Prekinut im je niz od osam utakmica bez poraza i opet su na bod od zone ispadanja. Realno imaju tim za sredinu tabele i Hodzson pokazuje da zna tako da im prognoziram opstanak.
John Coltrane Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Ruxi nije bazendžija, molim lepo. Samo se ponekad tako oseća. Inače, 30 miliona top klubu VIljarealu je bilo vrlo realno. 30 je kikiriki, i to onaj mali od 25grama, spram 84mil. Nema mesta poredjenju. Pri tom Baji je dokazao da je zver, za VVD cemo tek videti kakav ce biti kod vas.
Pokojni Ruxin Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 (edited) Inače se ciframa bavim iz samoodbrane, prilično je smaračka tema ali nije do mene. Realno mi je drago što je pep poterao novu eru pl fudbala, pozdravljam da se svi jačaju i troše ogromne pare, ne bi valjalo da čitava decenija naše dominacije bude baš ovoliko izvesna. Edited December 28, 2017 by Ruxin
Recommended Posts