Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

ne postoji više "normalna" brojka niti bilo kakva pravila o ceni igrača

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
1 hour ago, porucnik vasic said:

Их, сад си нашао да уништиш Копилцрв и Винијев наратив, Ливерпул је примио 23 гола, од тога на четири утакмице 15 а на осталих шеснаест 8 што јасно указује на системски прблем у одбрани. Ако је најквалитетнији и најконстантнији центархалф Гомез који једва да има двадесетак година онда и то наравно показује да Клопарин контрапресинг не ради, као што је Мињоле за пар класа слабији од готово свих голмана у десет првопласираних тимова.

Njda, osim što:

- Gomez pod Klopom još nijednu utakmicu nije odigrao kao centarhalf, a kriv je IIRC ukupno za jedan gol (ovaj protiv Arsenala)

- Mignolet je kršina bio i svih prethodnih godina, pa tim ipak nije obarao rekorde po ispuštenim prednostima

- Kloparin kontrapresing radi, ali da ne može da radi 90 minuta kažu ne ni Copi ni Vini nego ograničenja ljudske anatomije

Cela priča je o planu B koji Klopp ove sezone pokušava da primeni kad mu jurnjava donese željeni rezultat. Na tom planu su rezultati, štonokažu, decidedly meh. Videćemo koliko VVD tu može da pomogne.

Posted

Dajte ovom coveku jos 500 miliona! Ali bez zezanja i ironije! Nikada nisam verovao da ce ovako dominirati u PL. U Barseloni i Bajerni je nasledio brutalne timove, pa mi trofeji sa njima nisu bili merodavni za ocenjivanje njegovih kvaliteta. Cak mi je Barselona bila dosadna za gledanje, i ako su davali uvek bar tri gola, jer su mi bili previse staticni i protivnike lomili sa par genijalnih pasova... Ali ovo sad... Pa sta rade oni, jesu normalni? Ja sam trosio ovoliko para u menadzeru pa nisam mogao da napravim ovakvu seriju. Svaki njihov napad je sansa. Sterling je drugi strelac lige. Kako bre..? Sta im on radi na treningu, sta im prica da mi je znati. Devedeset minuta presinga, trcanja punim intezitetom, ista zelja na 0:0 i na 4:0... 
Alal vera doktore fudbala! Ja sam pojeo g.... kada sam kritikovao ovog majstora.

(Stefan, 28. decembar 2017 10:06)

Dođi care na forum da objasniš prslinu neke stvari :Hail:

Posted

Dođi da objasniš svima nama kako je to Sterling drugi strelac lige sa pet golova manje od Kejna i dva manje od svog egipatskog blizanca...

U stvari ne moraš, jasno je da Ruxin piše i tamo i ovamo.

Posted

Liverpul je 11. po broju pretrčanih km, nema igrača u prvih 10, dalje nisam tražio.

Posted
19 hours ago, Weenie Pooh said:

"Reakcije" odbrane Liverpula su vise za seoski fudbal sektor namestaljke.

Posted
2 hours ago, gervasius twinkleminkleson said:

Ako se individualne greške često ponavljaju, moguće da nisu baš u potpunosti individualne

А управо је показано да се не дешавају пречесто имајући у виду киксеве појединаца који су далеко слабији од својих парњака у клубовима који конкуришу за највиши пласман.

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Njda, osim što:

- Gomez pod Klopom još nijednu utakmicu nije odigrao kao centarhalf, a kriv je IIRC ukupno za jedan gol (ovaj protiv Arsenala)

- Mignolet je kršina bio i svih prethodnih godina, pa tim ipak nije obarao rekorde po ispuštenim prednostima

- Kloparin kontrapresing radi, ali da ne može da radi 90 minuta kažu ne ni Copi ni Vini nego ograničenja ljudske anatomije

Cela priča je o planu B koji Klopp ove sezone pokušava da primeni kad mu jurnjava donese željeni rezultat. Na tom planu su rezultati, štonokažu, decidedly meh. Videćemo koliko VVD tu može da pomogne.

Крив је за два гола против Арсенала, Ловро је крив за Тотенхем, не дешава се стално да одбрамбени играч буде замењен на полувремену, против Евертона је изгубљена предност опет због Ловра и тако... Вергилије ће да помогне, али још мора да се нађе голман који доноси десетак до 12 бодова по сезони својим одбранама. Не кловн.

Posted (edited)

Polako poručniče, juče su pljunuli 75 miliona, treba Amerima malo da to svare. Svi na kruh i vodu do daljnjeg. Golmana posle svetskog, tamo je pijaca.

Edited by čekmeže
Posted

Poručniče kakve su prognoze sad kad je vaš trener, koji je najbolji u ligi, raspolaže parama da dovodi defanzivce 3x skuplje od pepovih napadača? 

Hoću da postoji na papiru. :sleep:

Posted

Kombi Lezbača™ bi mogao Liverpool približiti 2.mjestu. Još da riješe golmana, uz Keitu dogodine i eto Kloppa u novoj utrci* za titulu sa Pepom.

* - drugo mjesto sa 20 bodova minusa

Posted (edited)

Zašto pišeš u množini? Koji defanzivci? 

Ruxine imaš gore kolko bajernovih je vvd, sad ti napravi kolaž sa sitijevim napadom

Edited by čekmeže
Posted (edited)

Ima samo jedan defanzivac, za koga bih ja dao ovolike pare (vecina ljudi na forumu, a i sire, ga mrzi iz dna duse:rolleyez:).

Edited by Miljenko
Posted
7 minutes ago, čekmeže said:

Polako poručniče, juče su pljunuli 75 miliona, treba Amerima malo da to svare. Svi na kruh i vodu do daljnjeg. Golmana posle svetskog, tamo je pijaca.

Капирам ја то, но до тада са овом двојицом инвалида што се мењају на голу човек не може да очекује ништа. Мада прича се о том Трапу из ПСЖ-а. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...