ArleKino Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 Otamendi imao 122 dodavanja, Newcastle 115.
copkillah Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 21 minutes ago, Miljenko said: Meni i dalje nije jasno zasto Gayle ima prednost u odnosu na Mitrovica. Nije ovaj nas nesto, no nije ni sisica, koja ce pokusati da iznudi penal u gol sansi. Crveni kartoni, naknadne suspenzije... Istrošio je kredit kod Rafe, čini se.
Miljenko Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Stoji da nikada nisi nacisto, kakav eksces moze napraviti. Vidim da se vodi kao povredjen trenutno.
Fakundo Sava Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Povreda leđa. Od čega razvozio klavire po Njukastlu
189- Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 37 minutes ago, Meazza said: 19-1-0 ovo ne moze ni na menadjeru da se uradi prvih nekoliko sezona.
porucnik vasic Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 1 hour ago, copkillah said: Lovro izgleda mnogo pristojnije kad uz sebe ima boljeg igrača, neka ga za rotaciju. Apsolutno, tek kada bi se promenio golman i doveo još jedan defanzivac ozbiljne klase, mogli bismo da pričamo o nečemu. Kao što reče radnik, malo manja panika, malo bolja odbrana u prekidima i ok je za početak. edit: da nije Voker malo potkačio loptu rukom pre nego što je došla do igrača Njukasla koji je pokušao lob? Шта је апсолутно?
copkillah Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Apsolutno je da je problem sa odbranom više sistemski nego kadrovski. VVD će svakako da pomogne, ali ne i da ga reši.
Weenie Pooh Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Pa da. Ko misli da LFC rutinski ispušta prednost zbog individualnih grešaka, a ne zbog Klopovog counterpresing iživljavanja posle kog ne mogu ni da dišu poslednjih pola sata, taj ih ove sezone nije gledao baš pažljivo. Nije slučajno da su se naprimali golova u gostima jakim timovima - pet od Sitija, četiri od Totenhema, tri od Arsenala... Za te utakmice Klop sprema svoje specijalne blickrig strategije: juriš junaci, pa ako povedete poveli ste, ako ne nema veze; posle kad pocrkate, napred će da trči samo Salah a vi ostali lepo u bunker. To mu još nijednom nije urodilo plodom, ali moraće pre ili kasnije po zakonu velikih brojeva.
cvrlle Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 mi ni pre klopa nismo bas imali puno srece sa defanzivom. uvek je u nas bilo raznoraznih skrtela, karagera, degena... ne kazem da nema tu nesto do klopa i njegove taktike ali nije samo to
Weenie Pooh Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Dobro, defanziva je širok pojam. Ove sezone se baš karakteristično primaju golovi, prednost se brzo stiče a još brže gubi. Meni deluje da Klopp svako malo nešto menja i šalta za taj plan B i prinudno sporiju igru, ali mu ne ide. Ova aktuelna ideja, da Salah pređe sa krila u napad, mi se ne sviđa iz milion razloga - a u pogledu odbrane zato što nam two banks of four i bunarenje još nijednom nisu sačuvali rezultat.
copkillah Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 8 minutes ago, cvrlle said: mi ni pre klopa nismo bas imali puno srece sa defanzivom. uvek je u nas bilo raznoraznih skrtela, karagera, degena... ne kazem da nema tu nesto do klopa i njegove taktike ali nije samo to
cvrlle Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 (edited) da, da, jamie carra stara kiksara! @MancMellowporodismo ga konacno! Edited December 27, 2017 by cvrlle
copkillah Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 13 minutes ago, Weenie Pooh said: Nije sramota primiti ovakav gol od Anrija
Recommended Posts