Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted
Just now, čekmeže said:

Raša krenuo desnom pa levom.

Ima rašo taj vic :sleep:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted (edited)
1 hour ago, čekmeže said:

Najstvarnije. Zadužio četvorku. Sad Klavana u kobasice, neka se spremi Dežan.

Lovro izgleda mnogo pristojnije kad uz sebe ima boljeg igrača, neka ga za rotaciju.

1 hour ago, Weenie Pooh said:

@Ruxi, mislim da se ovde već pisalo o tome da je Kloparin problem sa odbranom sistemski a ne kadrovski. Neće to moći sasvim da zabašuri ni VVD ni niko drugi, ali treba probati.

Apsolutno, tek kada bi se promenio golman i doveo još jedan defanzivac ozbiljne klase, mogli bismo da pričamo o nečemu. Kao što reče radnik, malo manja panika, malo bolja odbrana u prekidima i ok je za početak.

edit: da nije Voker malo potkačio loptu rukom pre nego što je došla do igrača Njukasla koji je pokušao lob?

Edited by copkillah
Posted

Mini kviz da prekratimo poluvremene, pogodite autora :happy:

'If you bring one player in for £100m and he gets injured, then it all goes through the chimney,' he said.

'The day that this is football, I'm not in a job anymore, because the game is about playing together.

'That is how everybody in football understands it. You always want to have the best, but building the group is necessary to be successful.

'Other clubs can go out and spend more money and collect top players. 

'I want to do it differently. I would even do it differently if I could spend that money.

Posted

Rahimara je drugačije blistao kod Brendare, mislim da se drugačije kretao (jednodimenzionalno, da tako kažem) i manje bio na lopti. Sada pokriva veći deo terena i više je na lopti (ali je ne carini kao npr. Alli ponekad ili Rashford uvek) a ubacivanja iz drugog plana rešava jednim dodirom. Lepo za gledati.

Posted
1 hour ago, Ruxin said:

Gospode, samo malo unosim nemir u vaše redove for fun, zašto ste odmah tako defanzivni? Gde vam je vera u 1 kouča i sistem? :sad:

btw

2017_12_27_2.png

:fantom:

vvd je kiksara po onome sto sam ja video, a muci se i s pozicioniranjem. 75 miliona za njega je suludo, mmw.

Posted
10 minutes ago, Calavera said:

vvd je kiksara po onome sto sam ja video, a muci se i s pozicioniranjem. 75 miliona za njega je suludo, mmw.

mislim da nema štopera koji vredi te pare, ali tržište jbg

Posted

Uklapa se profilom savršeno u liverpul (brz, skočan, jak na lopti), uklopio bi se u u siti takođe. Ali to na stranu stvarno nikad nisam stekao utisak da je neki neprelazni zid u odbrani. 

Ako pričamo o čistoj defanzivi složio bih se da je fino precenjen, ali videćemo da li nas utisak vara.

Posted

Inače ovo lako može da bude jedna od onih tekmi gde će neprijatelj da izvuče neki x na bazi kurca.

Mnogo se maši, a njuka je toliko beozopasna da lagano daje makar jedan gol do kraja.

Posted

Mučenog Ilkaya izlomiše večeras za sve pare.

Posted

Meni i dalje nije jasno zasto Gayle ima prednost u odnosu na Mitrovica. Nije ovaj nas nesto, no nije ni sisica, koja ce pokusati da iznudi penal u gol sansi.

Posted (edited)

Zasluzeno. Dosta srece za Newcastle; stative, jedan zicer skinuo golman, par promasaja iz izglednih situacija.

Edited by Miljenko
Posted

Sjajna utakmica, za fudbalske sladokusce. Igraci sitija se dodaju na centru i... kraj.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...