Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
2 minutes ago, čekmeže said:

Mene interesuje zašto je izabrao Lpool ako ga je hteo City, osvojio bi sigurno barem 1 trofej. 

Kod pepare bi počeo iza stonesa i otamendija, a za više bi morao da se izbori + odavno ga šarmantni nemac šarmatno šarmira, meni je kul što ga je virdžilara ispoštovao.

Posted

Ovo za VVD stvarno? Pa super. Ja napisah negde ranije, koji gol iz kornera manje, koja panicna rekcija i ciscenje manje i bicu zadovoljan.

Posted

Najstvarnije. Zadužio četvorku. Sad Klavana u kobasice, neka se spremi Dežan.

Posted

Он и Матип за 75 милиона није то лош посао.

Posted

Мртва трка између њих двојице.

Posted

Ma tu su malo dodali za Manea, Lallanu, Clyne ... fer cena.

Posted
20 minutes ago, Moća said:

Brate 75 miliona za igraca koji je propustio toliko tekmi je sprdnja.

Ja sam baš to pisao letos, javljalo mi se da ga kupe a onda se ispostavi da neće biti spreman još tri meseca, pa odigra dve utakmice pa nova operacija pa 8 meseci ležanja u krevetu, itd. Akvilani scenario, ukratko.

Sad je stanje već bolje jer je pokazao da je bar sposoban da trčkara po terenu - u kakvom će stanju biti na duže staze ne znam, ali to je uvek kocka.

@Ruxi, mislim da se ovde već pisalo o tome da je Kloparin problem sa odbranom sistemski a ne kadrovski. Neće to moći sasvim da zabašuri ni VVD ni niko drugi, ali treba probati.

Posted
5 minutes ago, čekmeže said:

Sad Klavana u kobasice, neka se spremi Dežan.

Klavan, da ga ne ureknem, sasvim pristojan od kako se povredio Matip. 

Posted

А Вергилије има да проигра тек тамо негде у априлу док се уклопи у систем.:fantom:

Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

@Ruxi, mislim da se ovde već pisalo o tome da je Kloparin problem sa odbranom sistemski a ne kadrovski. Neće to moći sasvim da zabašuri ni VVD ni niko drugi, ali treba probati.

Naravno da se pisalo, ali ruxin ostavlja sebi prostor da kaze 'sta vam rekoh onomad' :D

Posted
2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Мислим да је то један полењи наратив који се онако по инерцији пише.

Posted

Gospode, samo malo unosim nemir u vaše redove for fun, zašto ste odmah tako defanzivni? Gde vam je vera u 1 kouča i sistem? :sad:

btw

2017_12_27_2.png

:fantom:

Posted

Их... где ти.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted
41 minutes ago, Weenie Pooh said:

Klavan, da ga ne ureknem, sasvim pristojan od kako se povredio Matip. 

Nisam baš siguran ali mislim da je protiv Arsenala imao dve situacije gde mu napadač primi loptu u 16 okrenut leđima golu i onda uspe da se okrene i šutne, šizim od toga. Generalno ta utakmica je pokazala koliko je sve to krhko pozadi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...