Pokojni Ruxin Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 2 minutes ago, čekmeže said: Mene interesuje zašto je izabrao Lpool ako ga je hteo City, osvojio bi sigurno barem 1 trofej. Kod pepare bi počeo iza stonesa i otamendija, a za više bi morao da se izbori + odavno ga šarmantni nemac šarmatno šarmira, meni je kul što ga je virdžilara ispoštovao.
radnik Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Ovo za VVD stvarno? Pa super. Ja napisah negde ranije, koji gol iz kornera manje, koja panicna rekcija i ciscenje manje i bicu zadovoljan.
čekmeže Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Najstvarnije. Zadužio četvorku. Sad Klavana u kobasice, neka se spremi Dežan.
porucnik vasic Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Он и Матип за 75 милиона није то лош посао.
radnik Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Ma tu su malo dodali za Manea, Lallanu, Clyne ... fer cena.
Weenie Pooh Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 20 minutes ago, Moća said: Brate 75 miliona za igraca koji je propustio toliko tekmi je sprdnja. Ja sam baš to pisao letos, javljalo mi se da ga kupe a onda se ispostavi da neće biti spreman još tri meseca, pa odigra dve utakmice pa nova operacija pa 8 meseci ležanja u krevetu, itd. Akvilani scenario, ukratko. Sad je stanje već bolje jer je pokazao da je bar sposoban da trčkara po terenu - u kakvom će stanju biti na duže staze ne znam, ali to je uvek kocka. @Ruxi, mislim da se ovde već pisalo o tome da je Kloparin problem sa odbranom sistemski a ne kadrovski. Neće to moći sasvim da zabašuri ni VVD ni niko drugi, ali treba probati.
Weenie Pooh Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 5 minutes ago, čekmeže said: Sad Klavana u kobasice, neka se spremi Dežan. Klavan, da ga ne ureknem, sasvim pristojan od kako se povredio Matip.
porucnik vasic Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 А Вергилије има да проигра тек тамо негде у априлу док се уклопи у систем.
radnik Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 1 minute ago, Weenie Pooh said: @Ruxi, mislim da se ovde već pisalo o tome da je Kloparin problem sa odbranom sistemski a ne kadrovski. Neće to moći sasvim da zabašuri ni VVD ni niko drugi, ali treba probati. Naravno da se pisalo, ali ruxin ostavlja sebi prostor da kaze 'sta vam rekoh onomad'
porucnik vasic Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 2 minutes ago, Weenie Pooh said: @Ruxi, mislim da se ovde već pisalo o tome da je Kloparin problem sa odbranom sistemski a ne kadrovski. Neće to moći sasvim da zabašuri ni VVD ni niko drugi, ali treba probati. Мислим да је то један полењи наратив који се онако по инерцији пише.
Pokojni Ruxin Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Gospode, samo malo unosim nemir u vaše redove for fun, zašto ste odmah tako defanzivni? Gde vam je vera u 1 kouča i sistem? btw
porucnik vasic Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Их... где ти.Sent from my iPhone using Tapatalk
čekmeže Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 41 minutes ago, Weenie Pooh said: Klavan, da ga ne ureknem, sasvim pristojan od kako se povredio Matip. Nisam baš siguran ali mislim da je protiv Arsenala imao dve situacije gde mu napadač primi loptu u 16 okrenut leđima golu i onda uspe da se okrene i šutne, šizim od toga. Generalno ta utakmica je pokazala koliko je sve to krhko pozadi.
Recommended Posts