Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted (edited)

Арсен, цар лузераја, не може ни да скапира да је поента у освајању титуле, а не у томе да су други већ икс година богатији. 😂

Ако ништа друго, Мурињо се бар нервира што је други уместо да каже "то је максимум у овим околностима". 

И само да додам: ако не буде ни други, онда признајем да је зајебао ствар. Јер, како не зјебати а бити иза гранитне одбране Ливерпула, инспирисаног Азара са мотивисаним другарима у плавом и вемблијевског Тотенхема? Кога сам заборавио? Ух, не вреди, знам да је био још неко... Евертон? Брнли? Не вреди, не могу да се сетим. 🙁

Edited by Прслин
Posted
22 minutes ago, zverka said:

a i deluje dosta svileno za engleske uslove.

Ovo bi vazilo da je osamdeset i neka

Posted
3 hours ago, Прслин said:

Арсен, цар лузераја, не може ни да скапира да је поента у освајању титуле, а не у томе да су други већ икс година богатији. 😂

Ако ништа друго, Мурињо се бар нервира што је други уместо да каже "то је максимум у овим околностима". 

И само да додам: ако не буде ни други, онда признајем да је зајебао ствар. Јер, како не зјебати а бити иза гранитне одбране Ливерпула, инспирисаног Азара са мотивисаним другарима у плавом и вемблијевског Тотенхема? Кога сам заборавио? Ух, не вреди, знам да је био још неко... Евертон? Брнли? Не вреди, не могу да се сетим. 🙁

Прибележио је ово Руксо.

Posted

Izgleda stiže Virdžil za ozbiljne pare. Klop je rešio da popravi odbranu.

Posted (edited)

thumb_55118_default_news_size_5.jpeg75M bsp :blink:

Edited by cvrlle
Posted
6 minutes ago, cvrlle said:

thumb_55118_default_news_size_5.jpeg75M bsp :blink:

Па сад и ово не ваља?

Posted (edited)
7 minutes ago, Moća said:

To je bre sprdnja.

kao da cika arsen progovara iz tebe. jedna velika sprdnja je bila i liverpulova odbrana do sad. nadam se da ce je doticni barem malo popraviti.  cifra jeste nenormalna ali nama kao navijacima crvenih treba da bude drago sto mozemo vidimo da su gospoda iz fotelja spremna da se porvu sa konkurencijom iz vrha. 

nego jel sme on ovako da se slika sa liverpulovim dresom pre 1. januara??? da nas ne napenale sotone ponove :laugh:

Edited by cvrlle
Posted

Brate 75 miliona za igraca koji je propustio toliko tekmi je sprdnja.

Posted

Srećan vam vvd!

Meni draže ovako jer: a) ko bi istrpeo plakanje da ga je preoteo pepara b) svakako mislim da je umerena prevarica c) biće do jaja kad za 3 meseca neko prvi stidljivo primeti da je odbrana i dalje stabilna koliko je oduvek i bila pod kloparom :fantom:

Posted

Утрнули ли ти зуби од тог киселог грожђа Руксо.

Posted (edited)

Ma jok, da mi je do kiselosti mogao sam primetiti da čak ni mi nikad nismo platili igrača toliko, a vi evo već dvojicu po 70+ mil. :sleep:

Ali jok, znaš ti da ja vas ja volim i da vam želim da doveka budete taman toliko blizu uspeha da luzeraj još više zaboli. :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

Mene interesuje zašto je izabrao Lpool ako ga je hteo City, osvojio bi sigurno barem 1 trofej. 

Posted
2 minutes ago, Ruxin said:

Srećan vam vvd!

Meni draže ovako jer: a) ko bi istrpeo plakanje da ga je preoteo pepara b) svakako mislim da je umerena prevarica c) biće do jaja kad za 3 meseca neko prvi stidljivo primeti da je odbrana i dalje stabilna koliko je oduvek i bila pod kloparom :fantom:

evo raco, bato, ako ce da ti bude lakse ja cak i ne mislim da ce on(vvd) sad nesto epohalno da promeni i utegne pozadi. isto kao sto ni kod vas to nije ucinio samo otamendi. nego ste doveli jos 6 bekova i 7 branica i 3 golmana. morace klopara jos da dresi kesu ne bi li u potpunosti zakrpio sve rupe pozadi. ovo je samo pomak kao sto rekoh da mozemo da vidimo da i neko drugi pored navijaca ima malo vece ambicije

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...