Bogotac Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Nije mu dovoljno 300 miliona,pa kad si kupio jebenog Pogbu za onolike pare i drvo Lukakua,pajseru Kakva postavka danas,prebrzi Ibra igra poluspica,ofanzivnog veznog,ne zna ni on sam
Pokojni Ruxin Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 7 minutes ago, Bogotac said: Nije mu dovoljno 300 miliona,pa kad si kupio jebenog Pogbu za onolike pare i drvo Lukakua,pajseru Sad sam gledao, pep je doveo 11 igrača, prosečna vrednost pojačanja 39 mil. Murinjo je doveo 6 igrača, prosečna vrednost 58.3 mil. Tj. murinjo je zapravo doveo 7 igrača, ali ne znam kako da računam ibru. Kao je došao za džabe, ali realno je koštao više klub za ove 2 godine nego nas isus sa sve otkupom.
Bogotac Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Nije bas tako,Pep je nasledio mnogo jacu ekipu koju je bilo lakse nadgraditi
Weenie Pooh Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 (edited) Pa ono jeste, Zabaleta, Nolito, Ihenacho, Isus Navas... Poenta je da Mourinho ne može da kmeči o nedostaku novca. Da je hteo više, da je tražio skuplje igrače, našlo bi se sigurno. Ovo je njegov izbor. Realno, uopšte mu ne ide loše. Samo što govnar ne može da podnese da bilo kome ide bolje, pa lupeta najmanje ubedljiv izgovor na svetu - ni ne razmišlja kako to zvuči njegovim igračima. Edited December 26, 2017 by Weenie Pooh
Redoran Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Ajde sad ako može još 4-5 strana o tome kako troši Pep a kako Murinjo, malo je bilo sve ovo što je ispisano do sada. -Mada kad bolje razmislim i to je lakše za progutati od ovog scouserskog hejta na pet strana i 90-minutnog penzionerskog guslanja o sigurnom porazu dok tim za koji navijaju rutinski isporučuje petardu.
Bogotac Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Pa ono jeste, Zabaleta, Nolito, Ihenacho, Isus Navas... Poenta je da Mourinho ne može da kmeči o nedostaku novca. Da je hteo više, da je tražio skuplje igrače, našlo bi se sigurno. Ovo je njegov izbor. Realno, uopšte mu ne ide loše. Samo što govnar ne može da podnese da bilo kome ide bolje, pa lupeta najmanje ubedljiv izgovor na svetu - ni ne razmišlja kako to zvuči njegovim igračima. Jok,KDB,David Silva,Kun,takvog mi nismo imali ni priblizno kada je Murinjo stigao,druga je stvar sto je lik kupovao kretenski,i sto vec par godina igra ovo sto se moze nazvati totalnom dekadencijom fudbala,samo da ode na leto
Pokojni Ruxin Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 (edited) Nemam snage da se ponavljam u nedogled. Probaću na brzinu. - exhibit A - exhibit B - exhibit C Edited December 26, 2017 by Ruxin
Прслин Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 8 minutes ago, Ruxin said: Nemam snage da se ponavljam u nedogled. Probaću na brzinu. - exhibit A - exhibit B - exhibit C Значи три бека скупљи од два нападача? Не знам шта си хтео да докажеш, али ако је поента била да се Гладиола расипа након што је дошао на готово, а да Бог фудбала гребе по дну каце и са ње струже клинце попут Лингарда и деде попут Јанга, које онда напумпава да играју пет пута боље него што реално могу - успео си. 👍🏻
Budja Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 29 minutes ago, Bogotac said: Jok,KDB,David Silva,Kun,takvog mi nismo imali ni priblizno kada je Murinjo stigao,druga je stvar sto je lik kupovao kretenski,i sto vec par godina igra ovo sto se moze nazvati totalnom dekadencijom fudbala,samo da ode na leto Ovaj, Quote De Bruyne discloses Mourinho dispute which led to Chelsea departure
Pokojni Ruxin Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 (edited) 8 minutes ago, Прслин said: Значи три бека скупљи од два нападача? Не знам шта си хтео да докажеш, али ако је поента била да се Гладиола расипа након што је дошао на готово, а да Бог фудбала гребе по дну каце и са ње струже клинце попут Лингарда и деде попут Јанга, које онда напумпава да играју пет пута боље него што реално могу - успео си. 👍🏻 Ti beše nisi pitao tog leta 2016? Listam topik i nikako da naiđem na nekog junaka koji je u startu rekao lol, pa jel vidite vi ljudi na kakvo čudo od tima je došao pep a na kakav krš murinjo, ovo stvarno nije fer...da računam da bi ti sigurno bio taj? Edited December 26, 2017 by Ruxin
gervasius twinkleminkleson Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 A City i ako je bio bolji, nije bio toliko bolji. I jedni i drugi su imali solidnu osnovu i brdo para. S tim sto ne bi tu posebno krivio Murinja, United lose ulaze velike kolicine para otkad je Seraleks otisao. Mada to sve ne mjenja cinjenicu da je Murinjo najveca placipicka modernog fudbala. I da United trenutno prilicno lose izgleda, sta god bio razlog
Pokojni Ruxin Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Mislim da je junajted je izgledao solidno samo na startu sezonu, a onda ih murinjo beveze isekao sa onom brukom protiv liverpula i nikad više nije bilo to to. Ne može toliko nepoverenje u sopstvene igrače da se ne obije o glavu, odmah sam na to ukazao. Imaju i dalje mnogo bolje rezultate nego što zaslužuju, ali s obzirom da je prilično očigledno da postoje minimum 4 bolje ekipe u ligi...neće biti ni malo lako do kraja sezone.
kipo Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Lijepo, sažeto objasniše likovi sa Engleski fudbal stranice.. Imao si 2 god da sebi skockaš tim, potrošio si manje više koliko si tražio na igrače koje si ti htio - jednostavno nije uspjelo. Junajted igra loš fudbal, brani se pola meča, nije konstantno opasan, sve što priliči nekom WBA npr. Niti navijači žele to, niti imaš titulu, a najvažnije nemaš šampionski tim. Putuj igumane.
Azdaja Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Najjače mi je sto mu je bio kapiten Pogba, klasičan potez evo ti traka samo još nemoj ti da mi praviš sranja.
Recommended Posts