Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted (edited)

Opa 0-2

Najopasniji

Edited by radnik
Posted
3 minutes ago, Прслин said:

Стварно не знам шта би противник требало да уради да би против Вест Хема добио црвени или да би нам досудили пенал. Данашња лудост ђон Френсиса директно  у лице Кујатеу, ево већ пет минута прекид. Говедо добило само жути. 

na drugoj strani zabaleta dobija zuti zato sto je pipnuo onog padavicara. jebomupasmater.

Posted

A sta igra Ibra? Laznog Runija?
Kasno se ukljucih.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted
2 minutes ago, 189- said:

nemoc, neznanje, bezidejnost

+1

bas je jalovo izgledalo

Posted

Ja mislim da on o chelsea govori :)

ali vazi i ovde.

Posted
9 minutes ago, John Coltrane said:

A sta igra Ibra? Laznog Runija?
Kasno se ukljucih.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, otprilike to.

Ovako smo igrali dok nas je trenirao LVG. Bez ikakve ideje, neko muljanje po sredini i onda lopta na krilo, pa centarsut i onda u kukuruz ili u peterac pravo golmanu u ruke

Rash je posvadjan sa loptom, neverovatan je

Posted
12 minutes ago, Sundance Kid said:

na drugoj strani zabaleta dobija zuti zato sto je pipnuo onog padavicara. jebomupasmater.

Да, да! То ме толико изнервирало да нисам имао живаца ни на форум да дођем да се пожалим. 

Сада већ постаје очигледно да Мојес неће стављати Чичу у првих 11. Лудило, прво Билићево који га је гурао на крило, а сада и Мојесово, али то нам је што нам је. 

Неко проклетство са центарфорима траје још од покојног Дине Ештона. Демба Ба откине полусезону па оде, Најскупљи 💕 годинама рол плејује  Јеремију, Бијафра™ има бол у увету који се шири ка леђима, Калијери као Звездин Баркос, Заза... боље да Зазу не помињемо, а онда наватају Чичу и држе га на клупи. Нови смо Интер. 

Posted
7 minutes ago, radnik said:

Ja mislim da on o chelsea govori :)

ali vazi i ovde.

da, da. ispratih i njih. nista konkretno za celo poluvreme. neki sutevi rudigera i cesca daleko 

evo odmah ga metio alvaro na azpijev perfektan centarsut

Posted (edited)

To sam bas hteo da pitam. Igrac koji bi verovatno imao mesta, u skoro bilo kom timu Bundes lige recimo, nema mesta kod vas.:ziga:

Edited by Miljenko
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...