Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

A gde je ovima VVD? Krenuo polako pešice na severozapad?

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
34 minutes ago, Weenie Pooh said:

A gde je ovima VVD? Krenuo polako pešice na severozapad?

I ti bi isao peske za 70 miliona evara.

Posted

Miki opet na klupi nakon nekog vremena, 

Mata i Zlatan u prvih XI woah, gledace se pomno tekmara.

Posted

Koliko li Kane vredi trenutno, narocito s obzirom na to da je trziste poludelo

Posted

Ovo što su Kejnara, Dele i Son danas igrali je skoro pa savršen fudbal. Jeste im malo pomoglo to što je Soton ostavio zjapeću rupu na sredini ali imam neki osećaj da je ovo tranziciono tovarenje upravo ono što Murinjo priželjkuje od trojca Lukaku-Lingard-Martial.

Posted
30 minutes ago, Giggsy said:

Koliko li Kane vredi trenutno, narocito s obzirom na to da je trziste poludelo

?format=750w

Posted (edited)

scumsi primise klasican liverpulski gol

sad krece muka. trega ga umuvati uvek nezgodnom burley-u

Edited by cvrlle
Posted

Ufff, ako nekoga ne volim, to su ovi smaracki defanzivni timovi (postoje i smaracki ofanzivni timovi; to su ovi sto se dodaju, dok protivnik ne umre:laugh:); jos primismo gol odmah na startu.:dry:

Posted
Just now, Miljenko said:

Ufff, ako nekoga ne volim, to su ovi smaracki defanzivni timovi (postoje i smaracki ofanzivni timovi; to su ovi sto se dodaju, dok protivnik ne umre:laugh:); jos primismo gol odmah na startu.:dry:

Misliš Junajted protiv top 6 ekipa u gostima? :lol:

Svaka čast Barnliju ako bude izdržao ovu ofanzivu, što će biti ekstremno teško.

Posted

Nebitno, mi, oni, uopsteno kazem. Liverpool, tu ces uvek videti gomilu sansi, gresaka, golova; City igra lep fudbal; Tottenham sasvim pristojan, Arsenal je Arsenal, mogu i bolje, a slicno vazi i za Chelsea; Utd, pa ko ce ga znati sta igramo na pojedinim mecevima, ja nas najmanje i gledam, od kada sam navijac (20+ godina); ne volim ja to, ko predje pola, da mu umre majka.

Posted

Стварно не знам шта би противник требало да уради да би против Вест Хема добио црвени или да би нам досудили пенал. Данашња лудост ђон Френсиса директно  у лице Кујатеу, ево већ пет минута прекид. Говедо добило само жути. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...