Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted
Just now, Mil@n said:

Znači iz pozicionog napada u praktično poslednjim sekundama lopta pod velikim uglom preleće ceo šesnaesterac i čovek stoji sam na drugoj kao duh. Jebeni diletanti.

Ne, jos bolje, Smalling siri ruke u fazonu "sve je u redu". Al nije to, tri puta sami isped golmana i promasaju, ne moze tako. 

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

ispromašivali se za sve pare i to je to

mada ni pobeda ništa ne bi značila, relano, prvenstvo je gotovo odavno. Bili drugi ili četvrti isto je

Posted
Just now, MancMellow said:

Ne, jos bolje, Smalling siri ruke u fazonu "sve je u redu". Al nije to, tri puta sami isped golmana i promasaju, ne moze tako. 

Meni je normalnije da se promaši šansa nego da se primi ovakav gol. Lopta leti jebena tri sata, zar nijedan magarac da proceni putanju, gde će ista da završi i da se postavi tamo? Niko osim tamo nekog jebenog Megvajera. Kaznio bi ih za ovo, celu odbrambenu liniju, idioti.

Posted

Znači ista meta isto odstojanje :huh: Dobro, samo su Spursi stigli svoje komšije ali realno koga briga za to.

Posted
Just now, Mil@n said:

Meni je normalnije da se promaši šansa nego da se primi ovakav gol. Lopta leti jebena tri sata, zar nijedan magarac da proceni putanju, gde će ista da završi i da se postavi tamo? Niko osim tamo nekog jebenog Megvajera. Kaznio bi ih za ovo, celu odbrambenu liniju, idioti.

100% tacno. Medjutim, ova utakmica je morala mnogo ranije da se resi. Odbrana je danas bila kardinalna™, ali svejedno mogli smo bez problema da utrpamo 4 gola

Posted
mada ni pobeda ništa ne bi značila, relano, prvenstvo je gotovo odavno. Bili drugi ili četvrti isto je
Pa sad, ako budete četvrti, mislim da je realno da portugalski đilkoš ode ka nekim zelenijim pašnjacima
Posted (edited)
2 minutes ago, Mil@n said:

Čovek (Smalling) se valjda vratio da odigra povređen, osim ako misliš da je u nadoknadi samo krao vreme. Ali ne bi to nijedan Žozov igrač radio...

Edited by Weenie Pooh
Posted

Just now, copkillah said:
2 minutes ago, renne said:

Pa sad, ako budete četvrti, mislim da je realno da portugalski đilkoš ode ka nekim zelenijim pašnjacima

+1

Iz ove pozicije ne dolazi u obzir da zavrsimo cetvrti

Posted

+13, kako da osvojimo lš kad je liga suviše nekompetetivna da bi održali formu do maja :dry:

Posted

Realno je Jedinstvo pokazalo više od Lestera i večeras im je baš legao baksuz da ispromašuju onoliko šansi za treći gol. Plus, ako ćemo pošteno, nije im sviran čist penal. Golovi Lestera lepi, svaki na svoj način. Jedinstvo bi IMO moglo samo da profitira ako bi u jednoj sezoni umesto paničnih kupovina raznoraznih Lukakua okušali sreću sa nekim Krisom Vudom ili Dvajtom Gejlom.

Posted
1 minute ago, ArleKino said:

https://pbs.twimg.com/media/DRvgIqBW0AAEET5.jpg :isuse::isuse::isuse:

Ovo je nestvarno. Dajte već jednom ozakonite te eksperimente na ljudima pa da prof. dr Wengele napravi stopera sa brzinom Koscielnyja, britkošću Mustafija i inteligencijom Mertesackera.

Vidiš da drže liniju, šta hoćeš... :fantom:

Nađi poslednjih par minuta utakmice i pogledaj kretanje odbrane Arsenala, kada Winjaldum prodire, a Salah ide u stranu... Vrlo uigrano se kreću, samo totalno pogrešno...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...