Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Očekujem Karijesa od sledeće i ako ništa drastično ne pogreši mogao bi da brani do kraja. Golmani umeju da se useru posle kiksa, ali koliko Minjole nema samopouzdanja je neverovatno. Uopšte ceo tim je imao taj strašan pad a Klop ne ume da povuče ručnu.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Utakmica tipične Arsenal-Liverpool defanzivne inkompetentnosti. Alexis i Xhaka najgori, ali golovi se pišu. Da imam vremeplov... Neću dalje.

Liverpool izgleda bliži Top 4, čisto na konto napadačke četvorke.

Posted
1 hour ago, čekmeže said:

Očekujem Karijesa od sledeće i ako ništa drastično ne pogreši

Post hoc ergo propter hoc - princip LFC golmanske rotacije.

Ubacujem Kariusa zato što je drastično pogrešio Mignolet kog sam ubacio jer je drastično pogrešio Karius kog sam ubacio jer je drastično pogrešio Mignolet kog sam ubacio jer je drastično pogrešio Karius kog...

Pravi uzrok tih kurta-murta rotacija je, naravno, Kloparina nesposobnost da prepozna kvalitetnog golmana.

Posted (edited)

Daklem, legendarnost kao takva ne priznaje granice... Već je 1 standard da nam™ treba osamsto-petsto šansi za gol do dva, ali ovo večeras... Kako primismo tri gola iz arse-ovih dva udarca u okvir? (ako laže livescore.com, lažem i ja)

edit: ah, lupam kao i obično, bilo je pet u okvir, a dva van

Edited by Pantelija jr
Posted

Bilo je prvo nula u okvir, a onda je bilo tri u okvir i sva tri su ušla.

Posle je Mignolet jedan rutinski odbranio valjda Lakazetu, i još jedan Ozilov pokušaj centaršuta - zamalo da mu upadne u gol, ali nekako je debil izbacio u korner. 

Posted
3 hours ago, MancMellow said:

Jbg Pooljani ne mere to bez odbrane i golmana

Не може. Од четворице само је један из прве поставе. Какогод био противник са таквим избором позади тешко може да се добије, а поготову не један од Шест.

3 hours ago, John Coltrane said:

Kakva je seljacina ovaj Klop :D

Што, нападао противнчке играче у тунелу?

Posted

Bacio flašu o travu proslavljajući gol za izjednačenje, varvarin. Publika reagovala, počeli i oni da bacaju flaše, a on im se nešto kao izvinjavao.

Posted

Сељачина баш. Још се извињава.:fantom:

Posted

Mignolet couldn’t save money at a discount store.

Jbt, Borjan mi izgleda bolje od ovog kukavca.

Posted (edited)

Борјан и јесте бољи голман од Мињолеа и Каријеса™.

Их, да хоће Донарума да пређе у Ливерпул и да Ливерпул хоће да га плати 100 милиона, фалили би им само један врхунски центарфор и два врхунска дефанзивна играча и једна врхунска десетка ако оде Кутињо да сигурно буду трећи. 

Edited by Прслин
Posted
1 hour ago, Прслин said:

Их, да хоће Донарума да пређе у Ливерпул и да Ливерпул хоће да га плати 100 милиона, фалили би им само један врхунски центарфор и два врхунска дефанзивна играча и једна врхунска десетка ако оде Кутињо да сигурно буду трећи. 

Uvek je tu Lanzini.

Posted
18 hours ago, tangodelta said:

Za Old Firm ili za meceve u Engleskoj?

Ogromna je potraznja za OF, i svi ovi sajtovi tipa viagogo traze sumanute cifre.

pricam za englesku. U skotskoj, na zalost, nikad nisam bio...

Posted

Од шест покушаја Азара да одигра дупли пас са својим саиграчима није успео ниједан. Као да су они на кетамину, а он на коксу . Тако и реагују када пас не прође, он бесно скакуће у месту, а они ни не мењају свој спори трк. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...