Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Da li je gora reakcija golmana ovde ili kod Xhakinog gola?

Posted
Ladno sutra može da se desi da mrtvi murinjov junajted ode na +10, a ja kao imam utisak liverpul igra dosta dobar fudbal  ove godine. Legendarni luzeraj!
Ti kad ne bi spomenu United, živ ne bi bio
Posted
1 minute ago, renne said:
5 minutes ago, Ruxin said:
Ladno sutra može da se desi da mrtvi murinjov junajted ode na +10, a ja kao imam utisak liverpul igra dosta dobar fudbal  ove godine. Legendarni luzeraj!

Ti kad ne bi spomenu United, živ ne bi bio

Ovo je bila pohvala za murinja, ali naravno da to neću tako eksplicitno da kažem :dry:

Posted

Release the Ox, samo njegov gol ovde fali. Eventualno autogol.

Posted

Predosecao sam da ce ovo biti dobra utakmica (kao prosle godine) i hteo sam da igram na 6+

ajde Liver jos jedan!

edit: odigrao sam sicu na 3:4 ili 4:5

Posted

Meni se ovo sa Salahom na CF ništa ne sviđa. Za razliku od Firmina, on ne može da zadrži loptu i potpuno je bezopasan leđima okrenut golu.

Ali Wijnaldum umesto Manea! :isuse:

Posted
Ovo je bila pohvala za murinja, ali naravno da to neću tako eksplicitno da kažem :dry:
Pa normalno da je pohvala. Lepo izračunali ljudi, al sad što City ima istorijsku sezonu, jebi ga, sledeća sigurno neće biti ovakva
Posted
2 minutes ago, renne said:
8 minutes ago, Ruxin said:

Pa normalno da je pohvala. Lepo izračunali ljudi, al sad što City ima istorijsku sezonu, jebi ga, sledeća sigurno neće biti ovakva

a neće ni Murinjova

Posted

A evo i treće formacije danas, 3-5-2 Milner wingback. Kakav haos u Flopovoj glavi, batrga se čovek...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...