Pokojni Ruxin Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 (edited) 4 minutes ago, radisa said: Poslednjih par minuta Mladi Radnik-Brodarac... Dobro je, ja sam se već uplašio da sam navikao na preveliki standard i da fudbal obično izgleda ovako kad ga praktikuju smrtnici Edited December 22, 2017 by Ruxin
radisa Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Just now, Majo said: A sto prodajete Kutinja¿ decko daje golove Mene više strah za bratog kepeca, nego za Kutinja, da ga neko ne odvede...
Pokojni Ruxin Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 5 minutes ago, radisa said: Mene više strah za bratog kepeca, nego za Kutinja, da ga neko ne odvede... Ako ovako nastavi budi bez brige
radisa Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 7 minutes ago, radisa said: Atkinson svašta svira... A i svašta ne svira...
Weenie Pooh Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Wilshere se ne snalazi u odbrani, stalno kasni.Evo sad Kuki pokazuje Atkinsonu: "Ovako sam ga obrnuo, a on me ovako gurnuo rukama" Morala je da bude veća prednost, ovo Arse lako stiže kad se probudi.
radisa Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Just now, MancMellow said: Bog sveti zna kako je ovo ostalo na 0-1 Ako L'pool da brzo drugi, može biti jako i do samog kraja... Ako ostane do 80. minute 0-1, jebg, očekujem neko sranje...
Miljenko Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Gledam dosta Italijane i mogu reci da je kod Engleza sudjenje katastrofalno. Mozda su u Italiji opusteniji, nakon uvodjenja VAR tehnologije, no nije neko opravdanje. Par puta Atkinson nije sudio faul, nakon startova sa 2 noge, gde igrac nije bio ni blizu lopte.
Weenie Pooh Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Atkinson je atipična budala. OK, nisu im ni ostali mnogo bolji, ali ovaj baš voli da pušta krljanje koje onda naprasno odluči da preseče crvenim kartonom.
Azdaja Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Otuzna utakmica, ne može niko da poveže tri pasa, trče, glavinjaju. Egipatski Messi najbolji strelac lige, nume fudbal da pogodi. Ccc
Recommended Posts