Pokojni Ruxin Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Poručniče da te ne bih ja proglašavao za neozbiljnog pored tebe živog - deder reci ti nama jel sterling i dalje prevara? Pa onda možemo dalje
radnik Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 1 hour ago, Ruxin said: koliko masivan roster ima klopara Moze Ruxin da se zeza koliko hoce, ali i on prepoznaje jedinu pravu opasnost ne ove, ali sledeceh sezona sigurno.
Pokojni Ruxin Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 (edited) To već ne znam, ali možete da nam budete solidna skautska služba. Pošto klop ume da prepozna talenat ali ne i da ga dovede edit: “Manchester City are the most in-form side in Europe. Pep found the formula for how he wanted to play. It’s an obsession with his ideas, very methodical, and the players are doing well. “The players touch the ball between 70 and 90 times. They will all tell you now that they are really enjoying themselves. The whole world is smitten. “His DNA is that of Barça. He is brilliant, unique, an esteemed coach. He can get his message across, he has personality.” Ljubitelj smudija sa chia semenkama, xavi hernandez Edited December 22, 2017 by Ruxin
Weenie Pooh Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Wenger se ipak ne vraća na formaciju sa trojicom štopera, lepo. Što mu ne igra Kolašinac? Klopp uobičajeno, samo se Mane vraća umesto Oxa i Can umesto Wijnalduma.
Pokojni Ruxin Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Šta je klajnom? Sve zaboravim da pitam, prođe polusezona bez dečka.
Weenie Pooh Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Povredio se na početku priprema, operisan, nije igrao uopšte ove sezone. Gomez se sve bolje snalazi, da ga ne ureknem, Alexander-Arnold je manje igrao.
Pokojni Ruxin Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 (edited) Meni se čini bi gomez mogao biti super štoper, ne znam koliko je dugoročno pametno trošiti ga na beku. A i cenio sam klajnaru solidno, valjda nije već pokojnik Edited December 22, 2017 by Ruxin
Weenie Pooh Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Plavšić čuje u slušalicama da pominju povređenog Hendersona, i odmah lupa da je on sa loptom.
Weenie Pooh Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Taman da pohvalim Robertsona, a on krenuo sa ovim balonima iz dubine koje Čeh ne može da ne uhvati.Ovo je već bolje.
Pokojni Ruxin Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Arsenal ima sezonu kao da im 2 prve zvezde tima igraju preko kurca i samo čekaju priliku da odu za džabe kad klub već nije hteo da ih unovči
radisa Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Poslednjih par minuta Mladi Radnik-Brodarac...
Recommended Posts