Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted
Da li se Murinjo žalio sinoć na preterano radovanje?
Actually, posredno jeste :D
  • Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
17 minutes ago, Majo said:

Posvetio gol svojoj trudnoj zeni i zato dobio zuti karton? Neverovatno.

sutnuo je loptu nakon proslave gola da oduzi kretanje sa centra.

Posted
5 minutes ago, 189- said:

sutnuo je loptu nakon proslave gola da oduzi kretanje sa centra.

A OK, ovde pisu da je stavio fudbal ispod dresa.

Posted

pa jeste stavio ali posle je bilo malo koskanja i sutnuo je loptu.

Posted
12 hours ago, Ruxin said:

Pepov napad: kun, isus

Pa čemu još služe Sterling i Sane do u napadu?  Kako bi od njih Murinjo napravio kvalitetne pokrivače bekova :sleep:

Pa i KDB i Silva nisu nešto super korisni kad se city brani. Msm jesu goli prosjek, neuporedivo koliko znače u organizaciji napada.

Posted (edited)

.... (brlja forum)

Edited by kipo
Posted
12 hours ago, Bright Billy said:

sto se londona tice, ja sam bukvalno rentirao sezonske karte od istih tih clanova kluba. To je tamo prilicno razradjena sema, samo moras da imas nekog lokalca koji ce da te uputi na te moderne tapkarosa. Moguce da je u skotskoj slicna situacija...

Našao sam nekog tapkaroša, ali mi ne pada na pamet da dajem 300 funti za kartu, tako da tražim dalje.

Ima i jedan forum navijača Rangersa, na kom međusobno prodaju karte, verovatno iznajmljuju baš te sezonske, ali se uvek samo nasmeju kad im odjednom uskoči neki indijanac koja zanima samo Old Firm :)

Posted

mozda je u medjuvremenu sve drasticno poskupelo, al ja sam te karte placao 10 puta manje pre nekih 6-7 godina...

Posted (edited)
10 hours ago, kipo said:

Pa čemu još služe Sterling i Sane do u napadu?  Kako bi od njih Murinjo napravio kvalitetne pokrivače bekova :sleep:

Pa i KDB i Silva nisu nešto super korisni kad se city brani. Msm jesu goli prosjek, neuporedivo koliko znače u organizaciji napada.

Išao sam na usku definiciju napadač=igrač koji igra u špicu, jer ako krenem šire ostaću do jutra s obzirom koliko masivan roster ima klopara :dry:

Edited by Ruxin
Posted
mozda je u medjuvremenu sve drasticno poskupelo, al ja sam te karte placao 10 puta manje pre nekih 6-7 godina...
Za Old Firm ili za meceve u Engleskoj?

Ogromna je potraznja za OF, i svi ovi sajtovi tipa viagogo traze sumanute cifre.
Posted (edited)

Jok, ali pep reče da ne zna da li će ovo kolo igrati.

Inače se nešto mnogo spominje vvd ovih dana.

Edited by Ruxin
Posted

То је то нема ниједан талентован клинац да се промовише у први тим.

Posted (edited)

kukavno klinaštvo ugašeno :sad:

Edited by Ruxin
Posted

Ма Гладиола обожава да прави играче, ту га чак и Специјални шије.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...